mel@ni

Kategori: Varuprover/tester/undersökningar/panel

Yougov är skit

Jag har problem med Yougov. Jag tryckte fel knappar i mobilen och valde fel varan, jag fick massor lotter istället för ett presentkort från Huuray. Jag tog kontakt med Yougov direkt, men jag fick inget svar från de.

Jag hatar företag som inte svarar på kunders klagomål och mail!

Relaterad bild

Jag kommer avsluta mitt Yougov-konto så fort jag får ihop poäng mot ett presentkort från Huuray. Just nu saknar jag bara 300 poäng....Annars hatar jag Yougov för att jag får sällan undersökningar från de. Det tar också lång tid att samla ihop poäng. Jag gillar inte heller deras tävlingar och presentkort från Huuray.

 

Darth Vader är arg!

Relaterad bild

 

 

Postavi

Jag fick en avi i min postlåda. Jag tror det gäller ett paket med tandkrämer från en undersökningspanel. Nej, jag orkar inte hämta ut mitt paket idag. 

Har testat diskmedel från Seventh Generation

Produktens kvalitet och konsistens är helt okej. Den enda nackdelen är att produktens tillverkningsland är inte Sverige, det får ett fet "IG" för klimatpåverkande utsläppen från utrikes transporterDiskmedlet från Seventh Generation är inte lika bra och dryg som Yes heller. 

 

 

 Ärligt talar det enda som vi bryr oss om är att vi få diskmedel från Seventh Generation via Flarie....haha..

Yes Original Dark Green är ändå bäst!

 

 

Värdelös produkt

Jag fick Rituals Dao Anti-perspirant Spray igår. Idag hade jag produkten på mig under hela yoga-passet. 

Omdömen: Doftar fräscht men ändå diskret. Den här produkten gav tyvärr inte ett 24-timmars skydd mot svett och oönskad kroppslukt vid träning eller yoga. Helt värdelös och inte prisvärt. 

 

Gratis är inte alltis så gott!

varucheck

Jag har fått 2 varucheckar på 200 kr (400 kr) att handla mat för. Varuchecken gäller för valfria produkter i Orklas sortiment =). 

Hållbar mat

Sverigechecken

Idag har jag fått ett Superpresentkort på 100 kr av M3panel, jag har också löst in Superpresentkortet mot Sverigecheckar! Det blev 2 x 25 kr och 1 x 50 kr. 

testa produkter

Jag får chansen att testa rengöringsmedel!

M3panel

Har beställt ett superpresentkort!

Nutriletts undersökning

Nutrilett söker nutrilettanvändare till en konsumentundersökning i Solna.