mel@ni

Kategori: Varuprover/tester/undersökningar/panel

Provsmakning

Jag var på provsmakning av tårtor, i Malmö. Provsmakningen gick bra och tårtorna var jättegoda. Jag fick även en latte till tårtorna. 

Alla provsmakare får en tårta för 15 pers på sin födelsedag som tack. Men jag får min tårta i december, vid jul istället för att jag har redan fyllt år i år hehe...Man får prata med anordnaren om du inte vill ha din tårta på din födelsedag. 

 

Från M3panel

Från M3panel

Har fått ihop 1500 poäng. Har beställt ett superpresentkort....

Från Loppi

 

 

 

Besvara Loppi enkät - få en trisslott

Nu är det dags igen för LOPPIs stora enkät där vi tar tempen på svenska föräldrar. Enkäten tar cirka 10 minuter att besvara och som tack för hjälpen delar vi ut 100 trisslotter till er som svarar först. Gå direkt till undersökningen här ››

 

Undersökningslänken är tyvärr personligt, men de flesta av oss får ju samma mail och erbjudande!?

 

Iposos söker kaffetestare i Malmö

Jag ska göra ett smaktest av kaffe i Malmö. Jag rekommenderar Ipsos konsumentpanel. De har roliga undersökningar samt bra ersättning.  

De behöver fler som testar kaffe: http://surveys.ipsosinteractive.com/mrIWeb/mrIWeb.dll?I.Project=S2016687

 

My, du kan välja en tid direkt efter skolan???

 

 

 

Skönhetsprodukter

Jag har testat lite nya skönhetsprodukter. Nu ska jag ge lite omdöme. 

 

 

*Clarins Hand And Nail Treatment Cream Magnolia, handkräm ord.pris 95 kr.

 

Omdömen: Gillar doften. Handkrämen tränger lätt in i huden men den gör absolut ingen skillnad på mina torra händer eller armar. Absolut den sämsta handkrämen jag har testat, eftersom den fyller inte sin funktion. Huden känns inte alls len och mjuk i efterhand. Så besviken. Absolut inte prisvärd. 

 

 

 

 

 

*The Body Shop nya Body Yogurt British Rose och coconut  ord.pris 145 kr. 

 

Omdöme: Starka dofter. Går snabbt in i huden utan kladd, men dem gör ingen skillnad. Huden känns konstig och stel, inte len och mjuk i efterhand. Inte prisvärd. 

 

 

Från YouGov

Jag har valt ett presentkort på The Body Shop.

Test - Apple Cake från Dr. Oetkers

En jättefin och tjock äpplekaka, mycket generös med äpple och mandelspån.

 

 

 

Kakan fick tina i 2-3 timmar och värma i ugnen ungefär 13 min i 175 grader.

 

 

 

 

Omdöme

Jag köper aldrig frysta mat och bakelser för att jag kan laga mat och baka från grunden. Men jag gillar den här äppelkakan från Dr. Oetkers. Kakan är lagom söt, frasig kakdeg, generös med äpple och mandelspån, och kakan är jättegod. Man kan servera med vaniljsås eller grädde, men jag har valt vispat kokosgrädde istället.

Ord.pris hos ICA är 35.90 kr och den är helt klart värd priset, för en äkta äppelkaka! *Man ska inte värma upp kakan i mikro. 

 

 

Testa spel hos King i Malmö

Har anmält mig till Kings speltest. Jag får se....

 

 

Från ett e-mejl

Hej

 
I höstas anmälde du intresse att vara med i ett speltest på King. Det kommer nu att genomföras ett test av ett nytt spännande mobilspel igen den 13 och 15 mars (kl 17:30 båda dagarna).
 
Testet tar cirka 45 minuter (plus en enkät efteråt som tar cirka 15 minuter) och du får ett Superpresentkort till ett värde av 200 kr och merchandise som tack för ditt deltagande. OBS! Du måste kunna kommunicera på engelska eftersom utvecklarna ej pratar svenska.

Om detta låter intressant ber jag dig att ansöka via denna länk:
 


Med vänliga hälsningar

Dagens post från M3panel

Har valt ett presentkort på Ticket.