mel@ni

Kategori: Varuprover/tester/undersökningar/panel

YouGov suger

Ni vet man kan lösa in YouGovs poäng mot Huurays lyxpresentkort. Jag är så missnöjd med YouGov och Huuray. Jag har fått ihop poäng mot ett presentkort på 100 kr, ville ha presentkort på nelly.com men minsta belopp för beställning var 200 kr. Jag var tvungen att välja presentkort på Zalando. Det känns så surt!

 

YouGovs premier suger!

 

 

Nu har jag i alla fall utnjyttat mitt presentkort på Zalando, har beställt ett par leggings från Adidas för 237 kr. Köpet blev 137 kr.

 

 

 

Malmo idag

Jag var på Cliniques folkgrupp/marknadsundersökning. Det var en kul och lärorik kväll. Och deltagarna bjöds på mat, drycker och bakelser =).

 

 

 

Dessa skönhetsprodukter från Clinique fick följa med hem: Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, City Block Purifying Charcoal Cleansing Gel, Rinse-Off Eye Makeup Solvent, ögonskugga och läppstift, värde ca 1200 kr. 

Det är alltid kul att få skönhetsprodukter i full storlek. Tusen tack Clinique för kvällen och skönhetsprodukterna =). 

 

 

 

Imorgon

Va nice... slipper köpa julklappar till sig själv!

Oj

Kommer bli en oförglömlig kväll =). 

Test > Quorn Vegan Korv

Nu har jag testat Quorn Vegan Korv från Smartson! 

 

Så tycker jag: 

Det är svårt att steka dessa tjocka feta korvar. Man får skära korvarna i bitar. Smaken är bättre än andra frysta sojakorvar dock dåligt kryddad. Jag älskar inte konstgjord mat men jag kan ändå rekommendera Quorn Vegan Korv. Priset är ok. 

yougov.se - Skit

Jag är kvar hos yougov.se, en skit dålig undersökningspanel. Jag får sällan undersökningar från yougov.se och det tar jäkla massa tid att samla ihop poäng mot ett Huuray presentkort och Huuray är mycket sämre än Gogift. 

Jag vet yougov.se har massa tävlingar men alla vill faktiskt inte delta i tävlingar mot poäng. Ni vet hur jag är, jag skiter fxn fullständigt i vad folk eller företag tycker..hehe...

Bildresultat för bajs emoji

Kronfagel

Undersökningen är personligt och skickas ut via mail. 

Test Patrol

Testa Perfume Genie

Gör Rituals Cosmetics undersökning för en chans att bli en av de första att prova den nya Perfume Genie, en trådlös doftspridare - facebook.com/rituals-cosmetics/skulle-du-vilja-recensera-var-doftspridare

Post

Jojokort för 160 kr från Tradera och ett 100kr-presenkort på Jysk via M3panel har kommit.