mel@ni

Kategori: Varuprover/tester/undersökningar/panel

yougov.se > Nya premier

Nu har yougov.se lagt till HuurayPresentkort. Det är ungefär som Superpresentkort men sämre utbud. Jag gillar bara presentkort på The body shop, det är så illa. 

Bli testpilot 😻 Dreamies (kattgodis)

Länken > dreamies.se

Få Superpresentkort på 300 kr

Är utvald till användatestare för en ny tjänst, då får jag superpresentkort på 300 kr som ersättning. Jag ska välja presentkort på Ticket. Testet sker i början av januari.

Test - Matkasse med färdiglagad mat

Jag fick en matkasse med färdiglagad mat från CG. Nu har jag testat alla rätter. Jag är jättebesviken på färdiglagad mat från CG.

 

 

 

 

Omdöme: Jag fick testa fyra rätter. Jag fick två påsar med ris, riset var sönderkokt och mosigtDet gick inte att äta riset. 

Jag tycker korvstroganoff med ris och pocherad lax var värst. Maten smakat fan ingenting. Det var mycket dåligt kryddat. De har inte ens stekt falukorven. Potatismos med persilja var bra, men pocherad lax smakat ingenting, de har ens inte saltat laxen. 

Köttet (Biffar, lax, falukorv och kycklingfile) och råvaror var fint. Men det hjälper inte om maten inte smakar något. Matkasse med färdiglagad mat som inte smakar något är ingenting att ha. 

 

Betyg: 💩💩💩💩💩

Det blir fem bajskorvar för att matkassen med färdiglagad mat från CG är värre än frysmat och sjukhusmat. *Alla kan laga mat, men alla kan inte laga god mat.*

 

 

 

 

Test - Blossa glögg 2017, så smakar årets glögg!

De flesta av oss fick en gratis Blossa glögg 2017 från Cervera (Bli medlem, få en värdecheck på 50 kr att handla för.). Nu har jag testat årets glögg.

Om Blossa glögg 2017, enligt ellematovin.se: I år har Blossa hämtat inspiration från den myllrande kryddmarknaden Khari Baoli i Old Delhi, Indien. Bland smakerna hittar vi solmogen mango, kryddig spiskummin och het chili.

 

Omdöme: Syrligt smak av lingon eller enbär. Dåligt kryddad och saknat kardemumma, ingefära och kryddnejlika. Långt och mycket torrt rödvin efterton. Årets glögg från Blossa påminner mig om en lätt röd vinglögg utan socker. 

Blossa glögg 2017 är tyvärr en besvikelse, inte prisvärd. Det finns bättre blögg för samma pris. Jag är bara ärlig! Va sjutton håller på ellematovin.se med ??? Skriver massa saker som inte är sant -  You're a fucking liar!!!

 

Test Matkasse med färdiglagad mat från CG

Jag fick en matkasse med färdiglagad mat från CG igår. Har precis testat kyckling med röd curry med jasminris.

 

Omdöme:

Förpackning ser tråkigt ut.

 

 

 

 

Kyckling med röd curry är rätt ok, man får rejält kycklingbitar. Det smakar dock inte så mycket. Det behöver krydda mer. Riset är överkokt och mosigt, jag saknar sallad till rätten.  Jag vet inte vem som har lagat rätten men jag vet bara det var inte en kock som har lagat den här.

 

 

 

 

Maten ser mycket slarvigt ut. Ni kan se hur fruktansvärt kycklingbitar ser ut - Personen kunde inte ens skära kycklingfilé i bitar på rätt sätt. 

Maten är inte dåligt men det är ingen kvalitetsmat. Jag tycker inte matkassen med färdiglagad mat från CG är prisvärd. Jag är jättebesviken!

Betyg: ⭐️⭐️💩💩💩

 

 

 

Jag är testpilot - Pucko Mörk

😋 😋 😋 😋 

Från M3panel & Paypal

Har beställt ett superpresentkort från M3panel. Jag har även fått in 194,20 kr på mitt bankkonto från Paypal (Återbäringen + 50 kr extra bonus från Refunder). Det tog tid..

Test - årets smak på skumtomtar

Har precis testat årets Juleskum med smak av Lingon från Cloetta. Ok, det smakat konstigt, lite syrligt men smaken av Lingon saknats.  

Jag älskar Cloettas klassiska Juleskum men det här känns - FYYYYYYY!!! VART TOG LINGON VÄGEN 😭 ?

 

 

Test > Pulled Salmon Wraps från Santa Maria Street Food

Jag fick tre kuponger för tre produkter från Santa Maria Street Food, via Buzzador.

 

 

 

 

Jag gjorde lamm wraps för tre portioner istället för lax wraps. 

 

 

 

 

 

Ingredienser: 

1 påse Chapati indiskt tunnbröd

1 påse Santa Maria Ginger & Chili Spices

1 burk Santa Maria Lemon Chutney

Salladbuffe från Picadeli

 

Det gick snabbt att tillaga wraps tillsammans med de tre produkterna från Santa Maria Street Food. Det tog bara 25 minuter.

Kryddan var bra, tunnbrödet smakat inte så mycket, Santa Maria Lemon Chutney var god men jag vill hellre ha Santa Maria mangosås.