mel@ni

Kategori: Varuprover/tester/undersökningar/panel

kom med i kampanjen!

Onsdag igen

Solen har varit ovanligt varmt idag. Annars har det inte hänt så mycket i Lund. Jag har nu provat anamma formbar färs av ärta och planti greek style gurt från Buzzador för första gången. Då har jag lagat tortilla med tacos.

Jag tycker anamma formbar färs är godare än quornsfär. Planti greek style gurt är helt okej.

 

 

Planti Cooking.

Blev uttagen i smartson testpilot att testa Planti Cooking. Den här gången valde jag Planti Greek style gurt. 

 

Grumme tvätt och sköljmedel

Nu söker Buzzador 600 buzzadorer som vill vara med och testa Grumme tvätt och sköljmedel.

Grumme_header

Pralines & Cream

Häagen-Dazs Pralines & Cream är en krämig gräddkola glass med smak av seg kolasåsDe kanderade pekannötterna är verkligen kanderade, fast utan pekannötter i. Om vi bortser från att pekannötterna saknas i glassen är Häagen-Dazs Pralines & Cream en riktig hit. Gillar du sötsaker och extra söt är detta en glass för dig.

Betyg 3.5 av 5 

 

 

 

 

 

 

Zesty Lemon & Mandarin

 Omdömen

Det här är verkligen en konstig glass. Glassen är gräddig och tjock med en fet konsistens. Den har lite syrlig citrus smak, men saknar mandarin.

Jag är lite besviken, jag förväntade mig något mer som citronsorbet - det ska vara fräsch och rejält syrlig smak av mandarin och citron. Jag kan inte rekommendera Häagen-Dazs Zesty Lemon & Mandarin!

Betyg 3 av 5 

 

 

YouGov

Jag har löst in 2000 poäng mot ett Lyxpresentkort på 100 kr. Jag vet inte varför jag har kvar mitt konto på YouGov..hahaha..

Thott's Radisson Blu

Jag utnjyttade mina yums igår och åt middag på Thott's - Radisson Blu Malmö

 

Omdömen

Mysig miljö och välsmakande mat. Däremot kände resturangen inte som en riktig restaurang, det var mer som ett matställe & pub med självservice. Personalen var vimsig, hade dåligt koll, och mycket långsam service.

 

 

Menyn stämde inte överens med TheForks hemsida så jag tog kalventrecote med grillade grönsaker & smörstekt färskpotatis samt skysås & bearnaisesås. Plus vatten till maten och en kopp kaffe efter maten. Jag fick även bröd innan maten. 

Maten var jättegod men jag ville ha vegetarisk lasagne och creme brulee. Det är klart att jag blev besviken när jag inte fick creme brulee =(.

 

 

Matnotan blev 30 kr (ord.pris 230 kr minus 200 kr rabatt).  *Thott's Radisson Blu Malmö är värt ett besök när Thefork erbjuder 50 % rabatt på matnotan. Erbjudandet gäller för minst två personer. 

superpresentkort från M3panel

Jag har beställt ett IKEA presentkort till ett värde av 100 kr. Jag vill ha nya stekpannor från IKEA.

KAVALKAD stekpanna set om 2 svart

 

 

 

betor

Min Coop erbjuder rödbeta, polkabeta och gulbeta i knippe för endast 10 kr.

 

 

Det är alltid kul att testa nya färgglada grönsaker. Jag gillar polkabetan, den har lite mildare smak än rödbeta. Tyvärr gulbetan smakar inte så mycket.