mel@ni

Kategori: Undersökningspaneler

Sverigechecken

Jag har mottagit ett Superpresentkort från M3 panel. Jag har valt två sverigecheckar på 50 kr.  

 

G
 

Presentkort

huuray.se har fått in nya presentkort på CDON. Jag beställde precis CDON presentkort till ett värde av 100 kr. Jag vill ha en dermaroller för 129 kr.

 

 

 

Jag fick också ett superpresentkort från en undersökningspanel. Jag beställde Sverigechecken till ett värde av 100 kr .

YouGov

Jag löste in poängen mot till ett lyxpresentkort på 100 kr. *Ja, jag har ju kvar mitt YouGov-konto. Jag får sällan undersökningar från YouGov.

Lös in Lyxpresentkort

Jag fick idag min lyxpresentkort från M3panel. Jag löste in det mot ett CDON presentkort. 

Huuray

Nu har Huuray fyllt på med CDON presentkort på 100 kr! Jag har nu beställt ett CDON presentkort och utnyttjat en värdeskod från M3panel. 

buzzador

Som buzzador kan du nu få möjligheten att testa Clinique Smart Clinical, Clinique Moisture Surge eller High Impact Mascara och helt kostnadsfritt i utbyte mot att du skriver utförliga och ärliga recensioner om produkten. Det gäller tre olika tester. 

Buzzador_header_Clinique-Moisture-Surge

Undersökning

 

Just nu saknar Nordic Viewpoint singlar i åldern 30-39 till en spännande undersökning om elektronik i hemmet. Syftet är att förstå vad unga kvinnor värdesätter när det kommer till teknik i hemmet och hur de använder sig av elektronik i deras vardagsliv.

 

Undersökningen sker i 2 delar. Första delen är en onlinedagbok där du som deltar kommer få genomföra olika typer av uppgifter i 7 dagar i sträck. Du förväntas lägga ca 20-30 minuter varje dag på onlinedagboken. Därefter kommer du bjudas in till en 60-minuters Skype-intervju.

 

Som tack för medverkan kommer alla som deltar få en ersättning på 1250 SEK i form av ett presentkort på GoGift.se förutsatt att du genomför båda delarna.

 

Är detta någonting som du skulle vara intresserad av får du gärna anmäla ditt intresse samt besvara några inledande frågor på nedanstående länk:

 

https://survey.euro.confirmit.com/wix/p677417487835.aspx?source=F

 

 

 

m3panel

Har beställt ett Superpresentkort. Det har blivit svårare att få ihop mot ett Superpresentkort.

Lyxpresentkort

Jag har löst in ett Lyxpresentkort mot ett Zalando presentkort !

 

yougov

Jag har fått ihop 2000 poäng mot ett LyxPresentkort. Jag ska avsluta mitt konto så fort jag får mitt presentkort.