mel@ni

Kategori: Tävlingar

Lyko Live

Lyko Live är tillbaka! På onsdag kl 20.00 sänder de live hemifrån Linns badrum, där hon bland annat kommer ge oss tips bla bla! Du kommer få ta del av erbjudanden - bara i livesändningen. Passa på att liveshoppa till riktigt bra priser!???? Detta vill du INTE missa! Lyko har även en tävling under livesändningen där du kommer kunna vinna ett pris som inte kommer göra någon besviken.

Landningssida_Banner-smal-25-mars.jpg

Aggjakt

Jag såg fram emot årets äggjakt men de flesta äggjakt har ställts in p.g.a. coronaviruset. Det är givetvis jättetråkigt, men det ser ut så här för oss alla, det enda vi kan göra är att ta nya tag till nästa år.

 

 

Center Syds äggjakt

 

 

 

 

Äggjakt på Västerås City

 

 

 

 

Sia Glass

Sia Glass kör alltid denna tävlingen - Tävla med oss på SIA Glass om härliga dagar i Astrid Lindgrens Värld och övernattning för dig och din familj! Nya vinster varje vecka! Vinnarna presenteras här varje vecka. Det går bra att vara med och tävla flera veckor.

Jag gillar 4:e pris, glasscheck på 300 kr. 

1:a pris
2-dagars entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn med övernattning i stuga på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, värde 5 200 kr 

2:a - 3:e pris
1-dags entrébiljett för 2 vuxna och 3 barn till Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby, värde 1 870 kr

4:e - 10:e pris
Glasscheckar, värde 300 kr

Bildresultat för pippi långstrump

Melodifestivalen

Jag gillar inte Melodifestivalen men jag gillar denna tävlingen - Vinn ”Festivalgodispaket”. Ett sådant paket består av 36 påsar Malaco Gott & Blandat Original, 42 påsar Ahlgrens bilar Original samt två (2) biljetter till Melodifestivalen 2020. www.festivalgodis.nu

Clarion Loves Surprises

Förra året deltog jag i Clarion Malmö Lives äggjakten och vann första pris - en övernattning för två personer på en helg. Vinsten gäller ett år från inköpdatum. 

 

 

Jag måste utnyttja vinsten innan 18/4 2020. Jag kommer välja en helg i februari när jag är ledig från yogan.

Bildresultat för clarion malmö live

Norra Fäladen

Norra Fäladen är en stadsdel i norra Lund. I östra delen av området ligger studentbostadsområdena, Willys och Baxter AB som håller på att flytta till Italien hahahahaha.. Här finns också Burger King, Donken, Lidl  och Circle K. 

Idag åkte jag till Norra Fäladen för att hämta ut vinster från Circle K. Det blev 1 kaffe, 3 lussekatter, 3 proteinbars, Aloe Vera mango dryck för 1 kr, en påse chilinötter. Allt för 1 kr. 

 

 

 

 

 

Vann

Vann en liten kaffe idag > https://scratch.circlek.one/se

Circle K Skrapa och Vinn

Vann två lussekatter, en kaffe och en bar. 

Circlek Ones tävling

Vinsterna: En liten kaffe, 3 lussekatter, en påse nötter, Aloe vera dryck och Trocadero dryck. Jag fick betala 2 kr för pant. Jag vann egentligen 2 lussekatter men personalen tog fel på sms kupong...hehe..

Träffa Peter & Victoria

Westfield Mall of Scandinavia, SolnaKom förbi @lyko butik den 5:e december och träffa Victoria Silvstedt! Mellan kl 17 och 19 får du chansen att bli sminkad av Lykos makeupartister och testa den prisvinnande foundationen från @baseofsweden. Dessutom bjuds det på tilltugg, dryck och julstämning! Victoria är på plats och kommer berätta om varför hon endast använder @baseofsweden foundation. Passa på att shoppa julklapparna, ta del av fantastiska erbjudanden och njut av en inspirerande kväll!

 

 

 

På torsdag 5/12 kl 16:30-17:30 signerar Peter Forsberg klockor från Carl Edmond på Åhléns City Stockholm, gatuplan. 

Vid köp av klocka från Carl Edmond får du 200 kr rabatt och ett extra läderband på köpet! ðŸ¤©Utöver detta har du även möjlighet att vinna en resa till NYC för att se en NHL-match den 6 mars i Philadelphia, i en exklusiv loge tillsammans med Peter. Hotell och resa ingår. Lottning sker 17:15 på plats av Peter själv. ðŸ’

Bildresultat för julkula