mel@ni

Kategori: Tävlingar

Jag vann också..

Jag tror jag vann en VM-fotboll tävling på FB. Jag får kolla upp den där tävlingen.....

 

 

 

 

 

Jag såg hela fotbollsmatchen, och det var ingen bra match. Sverige var dåligt och vi vann matchen pga ett jävla straffmål.

Det känns inte bra. Jag tror Sverige kommer trean i gruppspelet och går inte vidare.

Japp, vi vann

1-0 till Sverige och jag fick en smskupong/värdecheck på Grandiosa pizza haha..

Vinsten från H6M

Fick bara 100 kr..men men.. Jag är ändå glad =).

 

Matbutiker

Jag tycker inte det är roligt att handla mat. Det tar bara en massa tid. Men min Coop har i alla fall billigt färskpotatis denna veckan.

 

 

Butikskampanjer

 

 

Jag gillar inte glaset.

 

 

Butikstävlingar.

 

 

 

Orkla Foods har en köp & få kampanj på Kalles kaviar, då får man en fotboll på köpet. Jag trodde kampanjen gällde en liten fotboll. Men man får tydligen en fotboll i normal storlek =).

 

 

Ojdå

H&M hade en medlemstävling, där kunde man vinna presentkort på Afound. Presentkortet gäller Afounds butiksöppning i Malmö eller i Stockholm. Och jag vann =). Jag kommer tyvärr inte ihåg hur mycket pengar det gällde på presentkortet. Jag tror det gällde från 100 kr till 500 kr.

 

Ser fram verkligen emot Afounds butiksöppning i Malmö 16/6 =).

Mirum Galleria skattejakt

Vinn biljetter till Let's Dance

Jag brukar inte skriva om tävlingar men jag gillar den här tävlingen. Man kan vinna biljetter för två personer till Let's Dance nu på fredag den 13 april. VIP-mingel som startar kl 17,45 det bjuds på buffé, dryck och goodiebag. Direktsändningen startar 20,00. bareMinerals kommer finnas på plats tillsammans med LYKO. Kvällen avslutas ca kl 22,45. Låter nice =).

Till tävlingen

Jysk firar 39 år &

Var med Jysk och fira 39 år av bra erbjudanden, snurra lyckohjulet för din chans att vinna en GOLD C75 kontinentalsäng eller ett av 280 presentkort att handla för i din lokala JYSK butik!

Jysk har tidigare haft lyckohjulet, då vann jag ett presentkort på 100 kr. Man får spela typ varje dag tills man vinner. 

Välajakten i HGB

Välajakten gäller hela helgen. Det låter nice ju =).

Äggjakt i Helsingborg