mel@ni

Kategori: Tävlingar

Vinn biljetter till Let's Dance

Jag brukar inte skriva om tävlingar men jag gillar den här tävlingen. Man kan vinna biljetter för två personer till Let's Dance nu på fredag den 13 april. VIP-mingel som startar kl 17,45 det bjuds på buffé, dryck och goodiebag. Direktsändningen startar 20,00. bareMinerals kommer finnas på plats tillsammans med LYKO. Kvällen avslutas ca kl 22,45. Låter nice =).

Till tävlingen

Jysk firar 39 år &

Var med Jysk och fira 39 år av bra erbjudanden, snurra lyckohjulet för din chans att vinna en GOLD C75 kontinentalsäng eller ett av 280 presentkort att handla för i din lokala JYSK butik!

Jysk har tidigare haft lyckohjulet, då vann jag ett presentkort på 100 kr. Man får spela typ varje dag tills man vinner. 

Välajakten i HGB

Välajakten gäller hela helgen. Det låter nice ju =).

Äggjakt i Helsingborg

🐣 Äggjakt i Malmö imorgon

Det finns några äggjakt ni kan välja på:

🐣Clarion hotels äggjakt

🐣Flying tiger Triangeln äggjakt

🐣Påskäggsjakt på Davidshall

🐣GlöMob

Påskäggsjakt på Bromma Bryggeriet

ICA Emporia påskäggjakt

Haha...jag ska åka till Malmö på torsdag. Jag hinner med påskäggjakten. Ses kl 15.00!!!

 

 

PÅSKÄGGSJAKT I BUTIKEN MED FINA PRISER!

Nu på torsdag mellan 15-19 är det påskbord i butiken DÄR HELA 18 leverantörer kommer att medverka!

MELLAN 15-19 KOMMER ÄVEN DU SOM BESÖKER VÅRT PÅSKBORD HA CHANSEN ATT HITTA TOTALT 4 PÅSKÄGG RUNT OM I BUTIKEN MED FINA PRISER.

Påskäggen innehåller bl.a. vinster som: presentkort hos oss på ICA, 1kg chokladkanin från Lindt samt en fin ostkorg från vår delikatess! Dessa kommer att vara utplacerade i butiken från 15.00!

VIP-kväll med Granngården Oskarshamn

Det bjuds på lite gott att äta och du får chansen att utnyttja deras fina öppningserbjudanden före alla andra. Du kan även vinna en goodiebag. Mer om Granngården Oskarshamn 

 

 

 

Göteborg - Vinn ett presentkort på 5000 kr!

Kom ner till Nordstan på nu onsdag mellan 12.00-19.00 och visa upp din stil så har du chans att vinna årets fräsigaste titel och ett presentkort på 5000 kr! Vinnarna utses och presenteras av Damernas Världs modechef & moderedaktör  på torsdag klockan 17.30!

Läs mer om tävlingen på http://nordstan.se/modeveckan/#ar-du-gbgbastkladda2018

Rituals Cosmetics söker produkttestare

Det fungerar som en utlottningstävling. Det känns lite sh**igt..LoL

Delta i en undersökning och var med i chansen att bli en av de första som får prova och dela med sig av Rituals Cosmetics  senaste hudvårdsserie.