mel@ni

Kategori: Tävlingar

IKEA Malmö fyller 50 år

 IKEA Malmö firar med en tävling: Tävla om chansen att fylla en kundvagn med precis vad du vill - och behålla allt! (värde 1000kr) IKEA lottar ut 5 vagnar mellan kl.12-16 under 20-22 oktober. Tävlingsformulär finns i entrén. Länken till tävlingen

 

 

Vinn en Bamseresväska

Vinn tre paket Melitta bönor

Jensens Bøfhus: Vinn en lunch för två

Från onsdag den 27:e september till och med onsdag den 29:e november kan du varje vecka delta i tävlingen om en lunch för två! Du deltar vid att gilla Jensens Bøfhus Facebooksida@jensensboefhusSE - och svara på frågan som vi ställer varje onsdag. Det dras en slumpmässig vinnare om veckan i form av en lottdragning bland de riktiga svaren. My gillar Jensens. 

 

 

ICA Mobilia idag

ICA bjöd på prinsesstårtor, kaffe & saft. Tack ICA Mobilia! 

 

 

 

 

 

En burikskampanj: Köp 7 st Chiquita bananer, få ett pennfodral på köpet.

 

 

 

 

 

 

Provsmakning

 

 

 

 

 

Jag köpte en flytande smör för 10 kr. 

Vinn biljetter till Bokmässan i Göteborg

Butikstävling: Coop

Vinn ett presentkort på 1000 kr på Åhléns

Ta en bild på dig själv med ansiktsmask och en beskrivning över hur du bäst fördriver tiden som ansiktsmasken torkar eller verkar senast fredagen den 22/9. Lägg upp bild och text i kommentarsfältet nedan och/eller tagga #älskadeprocedur på www.instagram.com/ahlens/ med text och bild.

Vinnaren utses 25/9,

Det låter trevligt. Länken till tävlingen

Vinn ett 1000-kr-presentkort på lyko.se

En perfekt tävling för Gratisfolket - Jag ser någon fuskar hehe..

Gå in på dina favoritprodukter på Lyko.se och ge dina allra bästa recensioner. Vinnaren blir den som lyckas skapa mest engagemang och likes på sin/sina recensioner (får flest röster) - och får ett presentkort på hela 1000 kr att handla för! Gilla även 5 andras recensioner för att delta. Vinnaren presenteras måndag 25 september.

Länken till tävlingen

 

Vinn härliga hudvårdsprodukter från Ole Henriksen