mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Det var det värsta mitt hår har varit med om

sanktpetrifrisor.se - VARNING

Sista gången jag toppade mitt hår var i sista av oktober. Jag gick till en annan frisörsalong i Lund för att min gamla frisör var inte kvar, hennes verksamhet har gått i konkurs.

Jag fick en ung kvinna i 25-årsåldern. Jag sa till tjejen jag ville bara toppa håret ( få bort slitna och kluvna ändar). Men kossan kapade av mitt hår utan mitt samtycke. Hon klippte fxn av 6 cm hår utan lov och håret blev också ojämnt. Det var det värsta mitt hår har varit med om ðŸ˜¥. Hon klippte fan sönder mitt hår ðŸ˜«ðŸ˜«ðŸ˜«.

 

 

Det var inget fel på mitt hår, mitt hår var inte utslitet. Jag klippte/toppat mitt hår ungefär varannan månad. Frisören på salongen gjorde ingen bedömning att håret var slitet och rekommenderade inte en uppklippning heller. Jag förstod i efterhand hon var inte en utbildad frisör, utan en jävla lalare ðŸ‘¿ðŸ‘¿ðŸ‘¿.

Jag gick aldrig tillbaka för att kräva pengarna tillbaka för att ingen kan ersätta äkta hår. Jag vill inte ha löshår heller. Jag har alltid haft långt och tjockt hår, vad är syftet med löshår??? Jag vill bara ha tillbaka mitt 6 cm hår. 

Ja, jag är fortfarande jätte förbannad. Det är tyvärr så idag. Vem som helst får driva en frisörsalong, oavsett om personen är en utbildad frisör eller inte. Det är skrämmande.

Nu har jag rättat till håret. Håret har växt lite och ser mycket bättre ut. Men jag ska inte klippa mitt hår i år. Jag kommer bara toppa mitt hår max tre gånger i år. Jag måste låter håret växa.

 

 

Jag vill inte höra - Håret kommer att växa igen bla bla. Det är bullshit. Kortisar (folk med korthår) vet inte hur det känns. Håret växer inte lika snabbt ju äldre man blirDet kan ta flera år innan man får långt hår igen. Alla som har långt hår vet hur hemskt det är om någon klipper sönder ens hår. Satan jag är så upprörd!!!!!

 

 

Dagens västerlänningar

Jag gjorde en fettfrysningsbehandling igår. 

 

 

Hur fettfrysningsbehandling gick till:

1. Det tog ca en timme. Jag valde hela magen (magkulan). Först fick jag magmassage i fem minuter och det gjorde så satan jävvvla ont. Jag höll på att dö..hehe...

2. Sen kom fettfrysningen, det sticks lite i magen men det kändes inte så mycket.

3. Jag fick ytterligare magmassage i fem minuter. Det kändes jättebra denna gången. 

Reslutat: Jag blev 4 cm mindre runt magen direkt, men jag får slutreslutat om 8 veckor. Jag har fått lite blåmärken på magen. Det sticks fortfarande lite i magen eftersom fettceller håller på att dö. Döda överskottsfettceller kommer flytta runt i kroppen. Det tar ungefär 8 veckor innan kroppen gör sig av med alla överskottsfettceller. Överskottsfettceller kommer i normalfall inte tillbaka efter behandlingen. 

 

 

 

 

 

 

En viktig sak tog upp igår. Ju äldre man blir desto svårare att göra av med överskottsfettceller (magkulan och kärlekshandtagen). Man kan inte bli av med överskottsfett genom hårt träning. Fettet kommer omvandla till muskler. Muskler kommer omvandla tillbaka till fett om man slutar träna. Du blir aldrig av med överskottsfett genom träning. 

Tyvärr, dagens västerlänningar är ofta understimulerade av aktiviteter. Det är mycket stillasittande framför tv:n eller datorn etc. Vi får för mycket skräpmat, godis och läsk från olika kampanjer och utdelningar. Det är inte konstigt att många är sockerberoende och lider av övervikt idag. Man får ändra kosten, försöker leva en sund livsstil. Det är bästa sättet att bli av med fettet.

Jag ska göra en behandling till i januari. Då tar jag kärlekshandtagen. Jag har bara problem med magen och kärlekshandtagen, och det stör mig!!!

De har ett bra erbjudande i januari. Man får 1 behandling av 2 områden för 1200 kr, istället för 1895 kr. Jag tycker det är prisvärd om man blir av med överskottfett, för alltid hehe...

 

 

Den hemska sanningen om oss.

 

 

 

Fettfrysningsbehandling - avbokning

Fettfrysningsbehandling blir inte av idag för att hudterapeuten är sjuk. Hon ska ringa imorgon för ombokning. Det blir ev. en behandling i början av kommande veckan. 

 

Kom på....

Jag ska se Star Wars: The Last Jedi nu på torsdag. Jag har väntat så länge på just den här filmen.- Jag agerar på filmtiteln. Vem är egentligen den sista jedin som filmtiteln syftar på??? Jag tror titeln syftar på Luke. De kommer förmodligen ta livet av Luke i The Last Jedi.  Jag kan ha fel!?

 

 Luke Skywalker - R.I.P.?????

 

 

 

 

Jag ska göra fettfrysning behandling nu på lördag. Jag kom på jag har gått ner lite, har tyvärr inte tillräckligt med fett runt kärlekshandtagen. Jag får ta ölmagen istället ðŸ˜µ.

Ge kärlekshandtagen en omgång

Jag vill bli av kärlekshandtagen och magfett rund magen utan skönhetsingrepp. Letsdeal.se har en erbjudande > Behandla oönskat fett med originalmaskinen Cool Shape â„️, 1 behandling av 1 eller 2 områden. Ordinarie pris från 3 500 kr, din deal: från 1 200 kr. Fettfrysning går ut på att man fryser sönder fettceller etc. Jag ska tillbaka till gymmet men jag vill göra behandlingen innan dess ðŸ‹ðŸ¿.

 

Alla människor kommer alltid att ha komplex för något i sitt utseende.

 

 

 

Jag har valt 1 behandling av 2 områden för 1895 kr + 39 kr admin.kostnad. Jag sparar 4055 kr. Jag har nu bokat en tid vid Bokadirekt.se. Då har jag gått via MyBonus.com (min delningslänk)Jag har inte fått återbäring på mitt köp hos Bokadirekt.se än (det kan dock ta upp till 48 timmar innan köpet registerar), men man får 12 % återbäring från Mybonus. Vi får se.

 

 

 

Från lyko.se

Min beställning har kommit!

Beställning från nelly.com

Jag beställde Everyday Eyes Eyeshadow palett igår. Fick precis återbäring/bonus från Bonusway. 

 

 

 

Köpet blir 119,95 kr efter återbäringen . Kicks tar Everyday Eyes Eyeshadow palett för 175 kr. 

Är utvald till fransförlängning-modell

Jag ska göra fransförlängning söndagen den 19e nov. Ska bli spännande att vara fransförlängning-modell ðŸ™ƒEn ögonfransförlängning kostar mellan 700-1500 kr idag.

 

Att basta & skönhetsbehandlingar

Det är nyttigt att basta. Vattenångan från bastun öppnar upp porer och pormaskar, man svettas, och huden blir även mjukare.

 

 

 

Här har lite skönhetstips till er som gillar basta, det finns skönhetsbehandlingar du kan göra själv i samband med basta:

 

*Pormaskstömning/rengöring.

*Grundlig hårbehandling:  schamponering,  inpackning samt balsamering. Det får bli ett annat inlägg om hårbehandlingen.

*Kroppsspeeling och scrubba dina fötter och underben.

*Ansiktspeeling. Värmen och ångan från bastun kan torka ut huden, glöm inte att använda en fruktgivande ansiktmask och fetkräm efter ansiktspeeling och kroppsspeeling. yves-rocher.se har bra och billiga ansiktmasker.

 

 

 

Jag gjorde alla skönhetsbehandlingar igår förutom pormaskstömning. Det tog 1 timme och 20 min. Huden och håret blev jättemjukt och fint. *Alla kommunala simhallar har bastu - billig och bra !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic wellness : Få en gratis provvecka

 

Vill du testa att träna på en av Sveriges största träningskedjor? Nordicwellness erbjuder alltid nya kunder en gratis provvecka*. Fy, vi har inte Nordicwellness i Lund.