mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Hot Yoga

 

Yogafestival

I dag har det varit en rolig dag. Det fanns olika yogaspass att välja mellan. Jag har testat 4-5 yogapass idag.

 

 

 

 Övat Bakasana och headstand på stranden var bäst.

 

 

 

Har fått en check på Hot Yoga Malmö.

 

 

 

Det fanns folk som delat ut te. 

 

 

 

Det fanns även "prova på SUP Yoga".

 

 

 

En bra dag

Har tränat i gymmet i 1,5 timmar, jag har också testat balett idag. Det var roligt att dansa balett

Imorgon har jag två yogapass, men jag hinner springa en stund innan yogapasset. Jag springer för att jag vill ha en rörlig och flexibel kropp, 

Jag tränar även armarna, ryggens baksida och skulderbladen för att jag ha inget val hahaha. De flesta avancerade yogaställningarna och handstand kräver så jxxxvla mycket av en.

Hörs snart, ha en bra kväll! // Peace

 

Prova på

medborgarskolan.se har en del prova på kurser "gratis" . Jag ska testa balett för vuxen imorgon haha.. Varför inte, vi lever bara en gång. 

 

 

NOOOOOOOOO...

Förstår inte varför såna här reklam dyker upp i flödet. Någon som vill bli en biff??? Jag vill i alla fall inte se ut som en biff hehe...

Training

Hur går det för er med träningen? 

Jag har en kompis, hon har precis börjat träna igen efter ett uppehåll på ca x årAtt komma igång med träningen känns alltid svårt i början. Det tog också tid för mig innan jag hittat min träningsrutin. Mitt bästa träningstips är ändå att hitta en träningsform som du faktiskt tycker är rolig! Det går faktiskt att göra träningen till ett nöje. 

 

 

Det går bra för mig. Jag är en seriös yogi. Nu klarar jag av 65-70 % av Ashtanga yoga primary series. Jag övar även några avancerade yogapositioner från intermediate series. 

Nu kan jag till exempel göra sidosplits plus sittanade framåtfällning, men jag kan inte sidosplits plus bakåtböjning. Det tar tyvärr tid att lära sig bakåtböjning. Bakåtböjning är jättesvårt och väldigt krävande. Det är lätt att få ont i ryggen. 

Jag har också börjat lära mig handstand. Det går bra. Nu kan jag stå mot en vägg genom att hjula, hoppa upp med fötterna eller kicka upp fötterna. Det tog bara två dagar.

Målet är att lära sig stå på händer utan en vägg, med rätt teknisk. Press handstand är för svårt för mig just nu. Jag får ta det senare. Jag hoppas att jag klarar av hela primary series och intermediate series, plus handstand om ett år. En vacker dag ska jag åka till Indien och praktisera yoga i minst en månad =). Då vill jag inte vara "den värsta nybörjaren" hehe..

 

 

 

Sidosplits plus bakåtböjning...Det här kommer att ta tid.

 

 

 

 

Raja Yoga oppet hus

Jag ska dit - Raja Yoga Lund Öppet Hus 1/9 - gratis yoga!

Utomhusyoga med Vitamin Well

Henna tattoo

Det blev henna tattoo på den andra handen, för 60 kr.

 

 

Henna tattoo från igår blev jättebra i efterhand.

 

Helsingborg

Jag ska åka till Helsingborg. Vi ska testa ett danspass. Hörs! //