mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Vichy Mineral 89

*Just nu har Apotek Hjärtat 25% på ansiktsvård. 

Jag använder Vichy Minéral 89 Daily Boost, en bra serum/boost för torr hud. Webbpriset är 219 kr, men Vichy Minéral kostar 164,25 kr just nu. 

Nu har jag beställt en Vichy Minéral. Har använt 10 % rabattkod: MECENATSUM och kombinerats köpet med Refunder. Har fått 15,71 kr i återbäring. Jag fick ner till 132,12 kr. Har sparat in 86,88 kr. Det var inte dåligt.

 

 

 

 

Träningsresultat

Jag tränar nästan varje dag. Jag tycker inte jag har gått ner i vikt, däremot har jag fått bort sidofett på ryggen..hehe..Det är bra.

 

 

 

 

 

Yogablock från Sportmore

Inlägg innehåller annonslänk*.

 

 

 

Jag behöver två yogablock. Jag förstår inte varför yogablock är jäkla så dyra. Men Sportmore har billigt yogablock. Har beställt två st för 138.60 kr. Jag är nöjd med köpet.

 

Yoga - Ja, jag klarade det

 I dagsläget när jag övar på huvudstående/headstands använder jag en handduk som skydd för huvudet. Jag övar headstands flera gånger om dagen och huvudskydd är alltid bra att ha. 

Min beställning från teknikdelar.se har kommit. Jag har beställt ett mobilskydd och musmatta. Jag har faktiskt testat min nya musmatta som huvudskydd, för skojs skull hehe..

 

 

 

 

Vet ni vad?! Musmatta är bättre på att skydda huvudet än handduk. Jag skämtar inte. Min musmatta är 6 mm tjock och hård, men den känns bra, den är lagom hård och mjuk.

 

 

 

 

 

Jag är extra glad idag eftersom jag klarade av att göra Sirsasana I / Supported Headstand. Positionen är inte så svårt. Den påminner mycket om tripod.  Jo, övning ger färdighetNamaste! //

 

Ja, jag klarade det =). 

 

 

Yogabreak på Triangeln

 

Jag tror det är gratis yogapass.

 

Yoga Headstands & handstands

Yoga är bäst, vi behöver inte massa träningsredskapar och vi kan träna och öva hemma eller var som helst. 

I fredags hände något underbart. Första gången jag klarade av tripod headstand/Sirsasana II (att stå på huvudet). Tripod headstand tog 3-3.5 månader, och jag fick öva nästan varje dag.

Man behöver inte vara jättestark för att stå på huvudet, men det är bra att öva stegvis och man måste ha tålamod. Du kan även använda en vägg som stöd från början. Du kommer att ramla och slå dig hela tiden. Det fungerar bara så hehe..Youtube har massa bra tips på headstands. Tack Kino, du är världens/Youtubes bästa yogalärare.

 

 

Tripod headstand/Sirsasana II

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan jag tripod headstand på två olika sätt och lite trix men det finns olika varianter av headstands (att stå på huvudet) Nu ska jag lära mig Salamba Sirsasana I/supported headstandsen Pincha mayurasana/forearm stand, och handstand sist.Satan, jag har träningsvärk idag för att jag har tränat mycket på sistone. Benen har låst sig lite men jag ska försöka träna lite idag.

Ha en trevlig söndagskväll mina läsare. // xoxo Melanie

 

 

 

Salamba Sirsasana I / Supported headstand

 

 

Pincha mayurasana / Forearm stand

 

 

 

 

Handstand

 

 

 

 

 

 

 
 

 

Emporias Fashion Day

 

 

Lördagen den 7 April är det äntligen dags för Emporias Fashion Day.

Program: 

 

*Rituals bjuder på Touch up´s och make för besökarna utanför butik.


*Make Up Store har ballongregn och tävling i butik.

 

*Lyko bjuder på gratis styling utanför deras butik.

 

Brynbar - Gratis färgning, plockning och formning av bryn i samarbete med stylister från Drottning Blankas Gymnasium

Make Up/Styling
Gratis hårstyling och make-up av elever från Drottning Blankas Gymnasium

Nordic Wellness Kl: 11.00-17.00. Delar ut gratis prova-på-kort och bjuder på smakprover på deras egna produkter.

 

Från Clinique

Jag gjorde en neställning när Clinique.se bjöd på frakt. Fick betala för en vara för 95 kr, fick även fem produkter på köpet. Jag är nöjd med köpet.

 

Ha en bra kväll, måste träna!

NK STK - Sensai hudvårdskonsultation

NK Stockholm / SENSAI HUDVÅRDSKONSULTATION 23 mars

Boka tid hos Sensai på NK Kosmetik för en kostnadsfri hudvårdskonsultation. Vid konsultationen bjuder NK på en goodiebag.

 

 

Stockholm - Få ett gratis yogapass