mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Fredag ingen!

Det känns inte bra idag. Min kropp känns låst och jag ska träna om 1.5 timme. Ska köra en halv timme crosstrainer och en timme poweryoga. Jag hoppas det löser sig. Det är svårt att träna om kroppen är låst.

 

Go baby

 

Vad händer idag

Jag väntar på lite nätbeställningar. Jag hoppas jag får min Wifi router idag. Jag ska öva lite yoga hemma, träna en timme på gym, åka till Malmö, gå på The Body Shops spakväll i Lund. 

 

Yeah Mark Wahlberg's all natural 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣!!!!! 

 

Yoga headstand - If I did It???

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg om jag skulle lära mig huvudstående/yoga headstand. Det finns två olika sätt att stå på huvudet. Min tränar tycker vi ska köra den här positionen först, Yoga Salamba Sirsasana II - se videoklippet.

 

 

 

 

Det tog 2,5 dagar att lära mig den här positionenNu kan jag stå på händer stilla och stadigt, utan att ramla höhöhö..... Att stå på huvudet är inte svårt men man måste kunna vissa yogapositioner först och öva varje dag.

*Tyvärr. jag kan inte ta en selfie på mig själv med den här positionen.

 

 

 

 

Nu ska jag lära mig "att lyfta upp fötterna". Ahhhhh...det kommer att ta tid...

 

 

 

 

En regning fredag

 

Dax att ta fram stövlar.

Jag har träna Powerjoga idag. Satan, min tränare "stod på huvud" för första gången. Nu måste jag över tills kan jag stå på huvud. Det är det mycket press ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En riktigt dålig start på dagen

När vädret är grått och trist är det många som blir trötta och ibland lite dystra. Fy, jag saknar solen =(. 

 

 

Har tränat idag, har joggat och sprungit 45 minuter. Jag är nöjd =).

 

Make Up Store STK - Få en kostnadsfri makeuplektion

Fredag igen

Löning idag. Den här dagen har varit bra seg faktiskt. Har kämpat på gymmet trots att kroppen inte vill idag. Har även handlat lite kläder på H&M. Det blev 6 plagg för 140 kr, har tagit del av "3 för 2 på reanvaror erbjudanden". 

 

 

 

 

Sen åt jag indisk lunchbuffé på stan. 

 

 

 

 

Kom hem kl 14, sov fram till kl 18.10.

Min söndag

Under helgen umgicks jag med min syster. Vi var på stan och tog fika på Patisseriet. Vi tog varsin semla (från semlogram). 

 

 

 

Och jag har tränat hela helgen... Det var min helg.

Min kväll

Jag tog en semla (från semlogram).

 

 

 

 

Det är så jävla jobbigt att springa på löpband men det gick ändå bra ikväll. Jag sprang i 30 min utan paus.  Jag tänker köra 10 dagar fri träning för att mjuka upp kroppen (inte hård träning ). Jag har inte tränat ett tag, min kropp känns som en fryst köttbit just nu ðŸ™Š 🙉 🙊. 

Nu är jag glad igen =). 

Kommer ni ihåg jag skrev ett inlägg om mitt sista frisörbesök, där en tjej kapade av mitt hår (6 cm) med en jxvla  rakapparat och utan mitt samtycke. Det sved så klart. Fyfan vad arg jag blev!  

Nu har jag varit hos en frisör och rättat till det där hemska på mitt huvud. Frisören har även toppat håret och gjort lite uppklippt, hon tog bara 1 cm. Jag känner mig som en ny människa och är jättenöjd med hårklippningen. Jag fick betala 260 kr.

De flesta människor har inte förstått det tar tid för håret att växa. Min frisör har berättat; genomsnitt växer håret 1,2 cm per månad, men det varierar från person till person. Mitt hår växer snabbare än andra men 6 cm hår är jättemycket.