mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

En regning fredag

 

Dax att ta fram stövlar.

Jag har träna Powerjoga idag. Satan, min tränare "stod på huvud" för första gången. Nu måste jag över tills kan jag stå på huvud. Det är det mycket press ibland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En riktigt dålig start på dagen

När vädret är grått och trist är det många som blir trötta och ibland lite dystra. Fy, jag saknar solen =(. 

 

 

Har tränat idag, har joggat och sprungit 45 minuter. Jag är nöjd =).

 

Make Up Store STK - Få en kostnadsfri makeuplektion

Fredag igen

Löning idag. Den här dagen har varit bra seg faktiskt. Har kämpat på gymmet trots att kroppen inte vill idag. Har även handlat lite kläder på H&M. Det blev 6 plagg för 140 kr, har tagit del av "3 för 2 på reanvaror erbjudanden". 

 

 

 

 

Sen åt jag indisk lunchbuffé på stan. 

 

 

 

 

Kom hem kl 14, sov fram till kl 18.10.

Min söndag

Under helgen umgicks jag med min syster. Vi var på stan och tog fika på Patisseriet. Vi tog varsin semla (från semlogram). 

 

 

 

Och jag har tränat hela helgen... Det var min helg.

Min kväll

Jag tog en semla (från semlogram).

 

 

 

 

Det är så jävla jobbigt att springa på löpband men det gick ändå bra ikväll. Jag sprang i 30 min utan paus.  Jag tänker köra 10 dagar fri träning för att mjuka upp kroppen (inte hård träning ). Jag har inte tränat ett tag, min kropp känns som en fryst köttbit just nu ðŸ™Š 🙉 🙊. 

Nu är jag glad igen =). 

Kommer ni ihåg jag skrev ett inlägg om mitt sista frisörbesök, där en tjej kapade av mitt hår (6 cm) med en jxvla  rakapparat och utan mitt samtycke. Det sved så klart. Fyfan vad arg jag blev!  

Nu har jag varit hos en frisör och rättat till det där hemska på mitt huvud. Frisören har även toppat håret och gjort lite uppklippt, hon tog bara 1 cm. Jag känner mig som en ny människa och är jättenöjd med hårklippningen. Jag fick betala 260 kr.

De flesta människor har inte förstått det tar tid för håret att växa. Min frisör har berättat; genomsnitt växer håret 1,2 cm per månad, men det varierar från person till person. Mitt hår växer snabbare än andra men 6 cm hår är jättemycket. 

 

 

Min onsdag

Jag ska ta en kopp te och semla (från semlogram) på Patisseriet idag.

 

 

 

 

Sen vill jag klippa och toppa håret. Håret känt risig och sliten för att jag har precis blekt håret (ljusa upp håret), och jag har lagt till en askbrun hårfärg i efterhand.

 

 

 

 

Första träningspass ikväll. Japp, det är min onsdag.

 

 

 

 

 

 

Bra hårinpackning

Jag är en sån person, om jag hittat skönhetsprodukter som passar mig då köper jag ofta samma produkter och jag är en trogen kund. Jag kan använda Tresemme schampo och balsam men mitt hår klarar inte av hårinpackning från matbutiker.

Ja, det är så jobbigt att vara en kvinna idag! Men jag föredrar att vara en välvårdad kvinna framför en pungsvettisJapp, jag hatar män *ibland ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣.

 

 

 

 

Jag gillar Care Masque Structure Repair (250ml), den här inpackningen passar mitt hår. Care Masque Structure Repair kostar 229 kr (ord.pris).  Just nu har eleven.se 20 % rabatt på allt från Maria Nila, men Bangerhead har bättre erbjudandet - Få 20% på schampo, balsam och inpackning. Gäller från rek.pris t.o.m. 24/1. Jag har även en personlig rabattkod som ger 10 % rabatt på ett köp och Bangerhead erbjuder 6,5% återbäring via Mybonus.

 

 

 

 

 

 

Ok, nu har jag gjort en beställning. Jag fick Care Masque Structure Repair för 141,90 kr, ord.pris 229 kr. Då har jag använt en personlig rabattkod som gav 10 % rabatt & kombinerats köpet med Mybonus (fick 23.10 kr). 

 

Få bort orange/gult hår

Herre gud, jag blekte mitt hår (utväxt) igår, fick orange hår i efterhand...hehe...

 

 

 

Hur får man bort orange/gult hår, från mörk till ljus hår?

Använd kall hårfärg/toning utan röda pigment för att tonar ner oönskade gula nyanser. Askblond och askbrun hårfärg är bra. Man kan även använda silvershampoo vid behov.

 

 

 

 

 

Bra slivershampoo, FANOLA NO YELLOW SHAMPOO 350ML