mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Makeup app som gör underverk???

 

Jag har testat en Makeup app som hette You Makeup, en rolig app. Här har ni resultatet av appen. Jag fick jättefina ögon med lösögonsfransar men det är jättesvårt att få fina ögon och ögonbryn i verkligen.

 

 

Plastik Fantastik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har alltid problem med att få eyelinern att hålla, tycker vanligt ögonpenna är värst. Jag föredrar flytande Eyeliner penna. Har precis beställt en flytande Eyeliner från e.l.f. via Åhlens. Den kostat ord. pris 59 kr men jag slapp betala. Jag har utnyttjat medlemserbjudanden, få 20 % på en valfri skönhetsvara, och jag har använt en bonus check på 50 kr.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från Edblad

 

Har hämtat ut min beställning från Åhléns, beställde ett halsband från Edblad, Dove Necklace Small Rose Gold. Ohhhhh jag älskar halsbandet!!!

 

Yves Rocher bjuder på gratis hudanalys och produktprov

Yves Rocher bjuder på gratis hudanalys och produktprov i butiker. Jag har tagit del av erbjudandet en gång. Det var bra och jag fick även produktprover. https://goo.gl/hjGe1m

 

 

NK Gbg Skönhetsgalan 25/9 - 30/9

Mellan 25/9 och 30/9 gästar NK Kosmetik Ljusgården. Kom och gör dig fin inför höstens fester och galor.
Se kalendarium nedan: 

Måndag 25/9: Scratch Nails bjuder på manikyr
Tata Harper bjuder på minibehandlning

Tisdag 26/9: Doftkonslutation
Välkommen på en kostnadsfri makeupkonsultation av Tom Fords makeupexperter

Onsdag 27/9: Ysl bjuder på kostnadsfri makeupkonslutation

Torsdag 28/9: Beauty Loungen bjuder på kostnadsfri nagelstyling eller brynkonsultation

Fredag 29/9: Dior bjuder på bjuder på makeup konslutationer

Lördag 30/9: Lancome bjuder på en kostnadsfri makeupkonslutation

Boka din skönhets- och makeupkonsultation här

Skönhetstips > Mascaraborste

Släng inte din gamla mascaraborste. Du kan alltid återanvända borsten om och om igen. En mascaraborste kan användas till många fler saker än att just lägga mascara. En mascaraborste kan använda som ögonbrynsborste, borsta bort mascaraklumpar m.m. 

Jag använder min mascaraborste som ögonbrynsborste och att applicera ögonfransserum på ögonfransar. *Åhléns Lund M·A·C® makeup-avdelningen har gratis mascaraborstar 😝.

 

Clinique for Men Essentials Kit från Åhlens

 

Clinique for Men Essentials Kit är värt 660 kr. Jag fick det här skönhetskitet för ungefär 140 kr. Då har jag använt en rabattkod som gav 20 % rabatt, har även kombinerats köpet med Refunder. Jag är supernöjd med köpet. Jag ska behålla ansiktscruben och Grusprinsen får resten =).

 

 

 

 

Skönhetstips: Spatel för Krämer & Salvor

Spatel används för att på ett enkelt och hygieniskt sätt ta upp ansiktskräm, foundation, läppstift etc. Du undviker sprida bakterier i själva produkten.

 

*Spatel är bra för män för att de flesta män tvätta fan inte sina händer innan applicering av ansiktskräm. Oh La La...det är grisig 😬😬😬😬😬😬

 

 

 

 

Spaltar är inte så dyra. Åhlens har Spatel, 10-pack för 20 kr. Just nu kan du få 20 % rabatt på ett köp. Till erbjudandet

 

 

 

 

Jag använder glass-skedar som spatlar, dem är jättebra!!! Jag tog några med mig hem från Italien (Jag åt mycket glass under resan hehe..).

 

 

Present till din grusprins

Alla har väl en Grusprins???? 

 

 

 

 

 

Ok, Åhlens har ett erbjudande: 20 % rabatt på allt, erbjudandet gäller online och bara idag. 

Jag har gjort en beställning. Det blev Clinique for Men Essentials Kit för 148 kr, 185 ord.pris. Jag har även kombinerats köpet Refunder, fick jag 8,88 kr tillbaka (6 % återbäring). Köpet blev 139,12 kr.

 

 

 

 

 

Prisjämförelser på nätet

Jag har spanat in Clinique for Men Essentials Kit hur länge som helst. Det här skönhetskitet är förmodligen Clinique bästa erbjudanden. Kitet är värt ca 660 kr. Det här skönhetskitet är jättesvårt att hitta bland e-butiker och det är stora prisskillnader på samma vara. Nätbutiker tar från 185 kr (Åhlens, clinique.se) - 480 kr (bangerhead.se). Det här skönhetskitet är jättepopulär och det tar alltid slut hos clinique.se,  Åhlens har bara två st kvar i lagret - Bra att veta!

 

Du får: Face Wash 50 ml, Face Scrub 40 ml, Moisturizing Lotion 40 ml (den gula lotionen för dam), Anti-Age Eye Cream 15 ml. 
Jag har räknat ut innehållet och priset/värdet stämde. Bara Anti-Age Eye Cream 15 ml kostar 385 kr butikspris.

 

 

 

Min favorit ansiktscrub

Jag fick en Clinique For Men Face Scrub 15 ml på köpet och jag har använt scruben flera gången. Jag älskar den här ansiktscruben. Jag tror My kommer att gilla den där scruben.

Omdöme: Den är mycket finkornig, jämn scrub med härlig doft av pepparmintDen är skön och lätt att massera in. Skrubbar effektivt. Man behöver inte ta i mycket för att uppnå bra resultat. Huden ser bra ut efteråt och känns mycket lenare. Den är bra att ta bort döda hudceller och oljeansamling (smuts). Passar fet- och blandhy. Nej, den har inte värsta killdoft nej..hehe..

*Låt ansiktscruben sitta kvar som en mask i 5 min. Den här scruben är upppiggande och livar upp ditt ansikte. Kom ihåg att återfukta huden efteråt, till exempel med en fet ansiktskräm. Den här ansiktscruben är rätt dyrt men ni kan alltid fråga personalen i skönhetsbutiker om gratisprover. Det är bra att testa produkten först. 

Pris: 245 kronor för 100 ml, butikspris. 

 

 

 

 

 

 

Just nu har Åhlens ett erbjudande: 20 % rabatt på allt,  erbjudandet gäller online och bara idag. Jag har gjort ett beställning men det får bli ett annat inlägg om köpet. 

Tips, ansiktsvårdbas

 

 

 

 

 

 

 Att köpa skönhetsprodukter kan kännas som att ge sig ut i en djungel. Det finns även en uppsjö av rengörande produkter för olika hud typer.

 

 

 

Så här många skönhetsprodukter behöver du ha egentligen till ansiktsvårdbasen: 

 

 

 

En mild tvål/rengöringstvål för ansiktet.

 

Jag använder aldrig tvålar från matbutiker till ansiktet. Jag använder bara äkta olivtvålar. *En äkta olivtvål måste innehålla minst 72% olivolja för att kunna kalla äkta olivtvål. Äkta olivtvålar är bra för dig eller barn med känslig hud.

 

Jag använder mest fasta och flytande tvålar från Savon de marseille. Fasta tvålar från Savon de marseille är bäst och dem är inte så dyra.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En bra ansiktskräm till vardagar, och en fuktgivande ansiktskräm vid behov (när huden känns torr).

 

Just nu använder jag Dramatically Different Moisturizing Cream och jag älskar krämen (en fetare version av den gula lotionen).

Jag använder ibland serum, ansiktscrub och ögonskärm men det är inte ett måste. Det beror ju på din hud, åldern, hur många rynkor du har osv. Jag älskar annars Clinique for Men Face Scrub, den är superbra!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Jag gillar det här videoklippet från Youtube. Det är så lätt att förstå och jag ta hand om mitt ansikte samma sätt som killen från videoklippet. Här använder han bara tre produkter; Tvål,