mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Ansiktslyft utan kirurgi

letsdeal.se har en bra deal - Ansiktslyft med HIFU-metoden hos Uniqueness i HBG. Behandlingsområde ansiktslyft. Din deal: från 1 995 kr. Du får även 15 % rabatt med rabattkod: JULI15

*Jag har tyvärr solat för mycket och min hy har blivit dåligt. Jag hatar även mina första ålderstecken vid ögonen haha. Ni vet påsar och mörka ringa under ögonenJag vill ge huden ett hållbart lyft med djupgående effekt. Skönhetskliniken har också bra omdömen. 

Jag har valt ansiktslyft för hela ansiktet för 3995 kr, men det blev 3404 kr, då har jag använt rabattkoden och fått 600 kr rabatt. Har sparat in 4595 kr (ord.pris 7999 kr). Jag har gjort en bokning och fått en tid. Det blir nästa lördag för ansiktslyft. 

 

 

Glädjeruset 2018

Båstad & Vitamin Well

Biotherm Lait Corporel

Det går åt mycket hudkräm och lotion i hushållet, speciellt om Grusprinsen dyker upp. Då brukar jag smörja in honom, heeeeeeeela kroppen alltså haha.. Han är  sinnesjukt torr som ett sandpapper. 

 

Fy, jag är så jävla förbannad på honom just nu, bastard ðŸ˜¡ 😠 🤬.

 

 

 

Jag använder Biotherm Lait Corporel och body butter från The body shop. Just nu har Åhlens Biotherm Lait Corporel (lotion) för 124:50:- (ord.pris 249:-), sjukt billigt.

Har precis beställt en flaska. Har betalat med ett presentkort på 100 kr och 24,49 kr med swish. Jag har även kombinerats köpet med Refunder, men jag har inte fått inkommande återbäring än. 

 

 

 

 

Vichy Mineral 89

*Just nu har Apotek Hjärtat 25% på ansiktsvård. 

Jag använder Vichy Minéral 89 Daily Boost, en bra serum/boost för torr hud. Webbpriset är 219 kr, men Vichy Minéral kostar 164,25 kr just nu. 

Nu har jag beställt en Vichy Minéral. Har använt 10 % rabattkod: MECENATSUM och kombinerats köpet med Refunder. Har fått 15,71 kr i återbäring. Jag fick ner till 132,12 kr. Har sparat in 86,88 kr. Det var inte dåligt.

 

 

 

 

Träningsresultat

Jag tränar nästan varje dag. Jag tycker inte jag har gått ner i vikt, däremot har jag fått bort sidofett på ryggen..hehe..Det är bra.

 

 

 

 

 

Yogablock från Sportmore

Inlägg innehåller annonslänk*.

 

 

 

Jag behöver två yogablock. Jag förstår inte varför yogablock är jäkla så dyra. Men Sportmore har billigt yogablock. Har beställt två st för 138.60 kr. Jag är nöjd med köpet.

 

Yoga - Ja, jag klarade det

 I dagsläget när jag övar på huvudstående/headstands använder jag en handduk som skydd för huvudet. Jag övar headstands flera gånger om dagen och huvudskydd är alltid bra att ha. 

Min beställning från teknikdelar.se har kommit. Jag har beställt ett mobilskydd och musmatta. Jag har faktiskt testat min nya musmatta som huvudskydd, för skojs skull hehe..

 

 

 

 

Vet ni vad?! Musmatta är bättre på att skydda huvudet än handduk. Jag skämtar inte. Min musmatta är 6 mm tjock och hård, men den känns bra, den är lagom hård och mjuk.

 

 

 

 

 

Jag är extra glad idag eftersom jag klarade av att göra Sirsasana I / Supported Headstand. Positionen är inte så svårt. Den påminner mycket om tripod.  Jo, övning ger färdighetNamaste! //

 

Ja, jag klarade det =). 

 

 

Yogabreak på Triangeln

 

Jag tror det är gratis yogapass.

 

Yoga Headstands & handstands

Yoga är bäst, vi behöver inte massa träningsredskapar och vi kan träna och öva hemma eller var som helst. 

I fredags hände något underbart. Första gången jag klarade av tripod headstand/Sirsasana II (att stå på huvudet). Tripod headstand tog 3-3.5 månader, och jag fick öva nästan varje dag.

Man behöver inte vara jättestark för att stå på huvudet, men det är bra att öva stegvis och man måste ha tålamod. Du kan även använda en vägg som stöd från början. Du kommer att ramla och slå dig hela tiden. Det fungerar bara så hehe..Youtube har massa bra tips på headstands. Tack Kino, du är världens/Youtubes bästa yogalärare.

 

 

Tripod headstand/Sirsasana II

 

 

 

 

 

 

 

Nu kan jag tripod headstand på två olika sätt och lite trix men det finns olika varianter av headstands (att stå på huvudet) Nu ska jag lära mig Salamba Sirsasana I/supported headstandsen Pincha mayurasana/forearm stand, och handstand sist.Satan, jag har träningsvärk idag för att jag har tränat mycket på sistone. Benen har låst sig lite men jag ska försöka träna lite idag.

Ha en trevlig söndagskväll mina läsare. // xoxo Melanie

 

 

 

Salamba Sirsasana I / Supported headstand

 

 

Pincha mayurasana / Forearm stand

 

 

 

 

Handstand