mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Actic >> Få 10 fria träningsdagar

Peelingvantar - på liv och död

En peelingvante kan användas både i duschen tillsammans med en duschgel och till torr massage. Döda hudceller peelas effektivt bort så huden blir mjuk och len.

Peelingvantar är ett måste och jag kan inte leva utan dessa vantar. Grusprinsen fick en peelingvante av mig men han vet inte vad han ska göra med den. Nu har jag lovat honom jag ska ge honom en behandling och peela "hela hans kropp" hehe...Jag tycker om honom. Hans händer är som sandpapper. Nu behöver jag bara ett par nya peelingvantar. 

De flesta män tar inte hand om sin hud på rätt sätt. Det är synd om de. 


Make Up Store STK bjuder på en 30 min sommarmakeup lektion under hela juli

Det låter nice. Mer om erbjudandet!!

 

 

Make Up Store STK >> Få en 30 min Sommarmakeup gratis

Test >> Maria Nila Structure Repair Masque Hårinpackning

Jag älskar Maria Nila Palett Structure Repair Masque 250ml Hårinpackning. Den passar mitt hår, en bruk som räcker länge men min hårinpackning håller på att ta slut! Den kostar 229 kr ord.pris.

Jag hoppas lyko.se kör "ta 3 hårdvårdsprodukter och betala för 2"  den närmaste tiden. Då kan jag använda en rabattkod som ger 100 kr vid köp för minst 300 kr och få 3e inpackning på  köpet. 

*Uträkning: 229 kr X 3 = 687 kr minus 100 kr (rabattkod) minus 229 kr (2 för 3 erbjudandet) = Få 329 kr rabatt minus köpsumman = Att betala 358 kr, få ungefär 48 % rabatt.

 

Kan varmt rekommendera!

 

Skönhetsveckor med NK Göteborg

NK Göteborg har ungefär samma skönhetsprogram som NK STK >> https://www.nk.se/goteborg/evenemang/skonhetsveckor/

Skönhetsveckor med NK Ljusgården & STK

 

Fitness24Seven i Lund den 8 maj

 

Make Up Store STK > Få en 30min kostnadsfri makeuplektion

Hårvårdstips & min beställning från lyko.se

Jag använder balsam och shampoo från Tresemme och Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil. Jag använder mest balsam på vardagar, och sällan shampoo + balsam eftersom shampoo från vanligt matbutiker sliter mycket på håret. Jag använder även håroljan som jag har köpt från Paris. Dessa hårvårdsprodukter har fungerat bra för mig. Men hårinpackningar från vanligt matbutiker är bara skit!

 

 

 

 

 

 

 

Jag har beställt och fått hem MARIA NILA Care Masque Structure Repair (250ml) via lyko.se för att den har fått jättebra betyg.  Det är värt att lägga pengar på en bra hårinpackning. En gång per vecka brukar göra susen och ger håret mer liv, lyster och hårbotten får sin stimulans.

Nu har jag testat inpackningen och den är jättebra! Jag fick betala 207 kr istället för 307 kr (köpte även andra saker). Jag har använt en rabattkod som gav mig 100 kr rabatt vid ett köp över 300 kr. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag gillar det här hårvårdtipset > http://www.mabra.com/1-bovar-som-forstor-ditt-har-och-tipsen-som-gor-det-friskt-igen/.

Punkt 2-4 är de vanliga misstag vi gör. Glöm inte att välja hårdvårdsprodukter som passar just ditt hår!