mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Ge kärlekshandtagen en omgång

Jag vill bli av kärlekshandtagen och magfett rund magen utan skönhetsingrepp. Letsdeal.se har en erbjudande > Behandla oönskat fett med originalmaskinen Cool Shape ❄️, 1 behandling av 1 eller 2 områden. Ordinarie pris från 3 500 kr, din deal: från 1 200 kr. Fettfrysning går ut på att man fryser sönder fettceller etc. Jag ska tillbaka till gymmet men jag vill göra behandlingen innan dess 🏋🏿.

 

Alla människor kommer alltid att ha komplex för något i sitt utseende.

 

 

 

Jag har valt 1 behandling av 2 områden för 1895 kr + 39 kr admin.kostnad. Jag sparar 4055 kr. Jag har nu bokat en tid vid Bokadirekt.se. Då har jag gått via MyBonus.com (min delningslänk)Jag har inte fått återbäring på mitt köp hos Bokadirekt.se än (det kan dock ta upp till 48 timmar innan köpet registerar), men man får 12 % återbäring från Mybonus. Vi får se.

 

 

 

Från lyko.se

Min beställning har kommit!

Beställning från nelly.com

Jag beställde Everyday Eyes Eyeshadow palett igår. Fick precis återbäring/bonus från Bonusway. 

 

 

 

Köpet blir 119,95 kr efter återbäringen . Kicks tar Everyday Eyes Eyeshadow palett för 175 kr. 

Är utvald till fransförlängning-modell

Jag ska göra fransförlängning söndagen den 19e nov. Ska bli spännande att vara fransförlängning-modell 🙃En ögonfransförlängning kostar mellan 700-1500 kr idag.

 

Att basta & skönhetsbehandlingar

Det är nyttigt att basta. Vattenångan från bastun öppnar upp porer och pormaskar, man svettas, och huden blir även mjukare.

 

 

 

Här har lite skönhetstips till er som gillar basta, det finns skönhetsbehandlingar du kan göra själv i samband med basta:

 

*Pormaskstömning/rengöring.

*Grundlig hårbehandling:  schamponering,  inpackning samt balsamering. Det får bli ett annat inlägg om hårbehandlingen.

*Kroppsspeeling och scrubba dina fötter och underben.

*Ansiktspeeling. Värmen och ångan från bastun kan torka ut huden, glöm inte att använda en fruktgivande ansiktmask och fetkräm efter ansiktspeeling och kroppsspeeling. yves-rocher.se har bra och billiga ansiktmasker.

 

 

 

Jag gjorde alla skönhetsbehandlingar igår förutom pormaskstömning. Det tog 1 timme och 20 min. Huden och håret blev jättemjukt och fint. *Alla kommunala simhallar har bastu - billig och bra !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nordic wellness : Få en gratis provvecka

 

Vill du testa att träna på en av Sveriges största träningskedjor? Nordicwellness erbjuder alltid nya kunder en gratis provvecka*. Fy, vi har inte Nordicwellness i Lund.

Test: Fotfil från buyersclub

Jag har fått mina batterier från teknikdelar.se, har även testat fotfilen från buyersclub.se. Den är bra MENNNN det märks det är en billig produkt. Reservdelen lossnar ena sidan hela tiden, inte bra!!!!

* Du ska mjuka upp fötterna innan du börjar använda fotfilen. Fotfilen saknar skydd mot vatten.

Evenemang på NK

Varje vecka fylls kalendariet på med spännande händelser i varuhuset. 

 

 

Till NK Stockholm

 

 

 

 

 

Till NK Göteborg

 

 

Dax för lite spa

 

Just nu har Ystad Saltsjöbad bra spar erbjudanden. Jag har gjort en bokning den 7e november. Jag har valt Morgonsspa: 295 ->195 :-. Nu väntar jag bara på bokningsbekäftelsen. Jag ser verkligen fram emot att få spa under en vardag - Livet är underbart, är snart frivillig arbetslösare!!!

 

 

 

...

 

 

 

Makeup app som gör underverk???

 

Jag har testat en Makeup app som hette You Makeup, en rolig app. Här har ni resultatet av appen. Jag fick jättefina ögon med lösögonsfransar men det är jättesvårt att få fina ögon och ögonbryn i verkligen.

 

 

Plastik Fantastik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har alltid problem med att få eyelinern att hålla, tycker vanligt ögonpenna är värst. Jag föredrar flytande Eyeliner penna. Har precis beställt en flytande Eyeliner från e.l.f. via Åhlens. Den kostat ord. pris 59 kr men jag slapp betala. Jag har utnyttjat medlemserbjudanden, få 20 % på en valfri skönhetsvara, och jag har använt en bonus check på 50 kr.