mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

hårklippning

Det blev ingen hårklippning igår. Den där jäkla salongen har angett fel öppettider och telefonnummer på Facebook. Jag hoppas att jag få en tid till hårklippning denna veckan.

Från Twilfit

Fick två BH för 100 kr och 4 kr återbäring från Refunder. Jag är jättenöjd med köpet. 

 

Folk som inte duschar efter gymmet

Jag duschar alltid efter ett hårt yogapass för att jag/vi svettas enormt mycket under yogan. Då tvättar jag kroppen snabbt men inte håret. 

När jag tränade på mitt lokala gym märkte jag att många kvinnor/tjejer aldrig duschat efter träning. I min yogaskola händer samma sak. Jag förstår mig inte på de människor som inte duschar folk inte efter ett hårt träningspass. Det är okej att skippa duschen om du nära bor ditt gym. Däremot så tycker jag att det är  äckligt att sitta på bussen med någon som har haft ett hårt träningspass - Det är ju "dålig stil"att vistas bland folk och stinka svett.

Bildresultat för duscha

 

 

Jag har sett många kvinnor har kommenterat och gett samma svar på "duscha efter gymmet eller ej" i ett diskussionsforum. Så här lät svaret: 

A: Jag avskyr att duscha med andra närvarande. Dessutom är det hemskt att gå ut i kylan precis efter. Mycket skönare och bekvämare hemma, och då behöver man inte ta med ombyte och prylar heller. Man kan dessutom åka till gymmet ombytt.

B: Mycket skönare att duscha hemma där man kan duscha länge om man vill det, på gym är duscharna också oftast otrevligare. 

Problemet ligger nog inte i gymduschen och folket på gymmet. Jag tror att det handlar mycket om lathet och hur man ser på sig själv - hur vi tänker om oss själva och våra kroppar när vi är bland folk, låg eller dålig självkänsla. Jag tror också den nämnda gruppen (folk som dissar gymduschen) har en ganska omfattande problematik utöver sin hygien, och det är kanske inte rätt läge att döma de...???!! LoL

// Ha en trevlig måndagskväll!

Bildresultat för bajs

 

 

 

Nordic Wellness medlemskväll

Medlemskväll gäller medlemmar på Nordic Wellness Majorna (utanför Göteborg). 

Den 20/1 bjuder vi in till medlemskväll och Try out Monday!

Mellan 16.00-20.00 bjuder vi på flertalet 30-minuters klasser för att du kunna prova på och hitta just din favorit. Vi lottar ut goodiebags, bjuder på snittar och har smakprover och annat skoj på klubben!

Kidz Club anordnar en minst lika rolig kväll för barnen som får ansiktsmålning och besök av lejonet Leo som kommer hit.

Relaterad bild 

Måndag idag

Ingen yoga idag men jag gjorde ändå höft- och axelövningar. Det tog ändå en timme. Jag tog en också promenad häromdan.

Man behöver inte alltid göra svåra ställningar. Det finns enkla övningar för hela kroppen du kan utföra utan redskap. 

Bildresultat för workout meme

 

 

 

En kämpig dag

Det kändes som att jag sprang ett maraton och jag var så utpumpade efter yogan. Jag har aldrig varit så trött i hela mitt yoga-liv.

Relaterad bild

Nej, jag är inte trött och nedstämd hela tiden. Jag tror jag är lite övertränad för tillfället, och behöver högre vilopuls och mindre yoga/träning under vintermörkret. Solen lyser heller inte lika länge och vi får lägre energi från solen. 

Jag får ta ledigt från yogan imorgon. Hoppas kroppen återhämtar sig snart.

Relaterad bild

 

 

 

 

 

risiga hårtoppar

Sist gången en frisör klippte mitt hår var tre månader sedan. Nu är det dags igen att klippa bort risiga hårtoppar. 

Relaterad bild

 

Har köpt en deal via letsdeal.se. Klippning, tvätt och styling hos MaysAlreem Salong för 139 :-. Dealen gäller t.o.m. 13 mars 2020. 

Jag vill bara klippa bort hårtoppar. My, salongen ligger vid Gustav =). 

 

parfym

Jag köpte en julask Flowerbomb från Viktor & Rolf på Kicks. Julasken kostade 305 kr (ord.pris 610 kr), och innehöllFlowerbomb EdP 30 ml, en duschgel 40 ml och en kroppslotion 50 ml.

 

 

Jag äger inte många parfymer. Just nu har jag fyra olika typer av parfymer, det räcker för mig. En parfym och doft är väldigt personligt och olika parfymer luktar faktiskt inte exakt samma på olika kroppar. 

Jag köper bara Eau de Parfum för att Eau de Toilette och Eau de Cologne håller inte lika länge som EdP. Jag vill också ha personliga parfymer istället för massa billiga parfymer.

Ja, jag märker när folk har billiga parfymer på sig hahaha...

Bildresultat för I smell meme 

 

 

 

 

 

 

Gåvor på köpet

Ett företag sålde skönhetsprodukter på Malmö centralstation idag. 

 

 

Jag köpte en ansiktsmask för 40 kr och fick tre gåva på köpet, där varje gåva innehåller två ansiktsmasker och ett paket nudlar.

 

 

 7 ansiktsmasker och 3 paket nudlar för 40 kr är ett bra erbjudandet!

 

En vältränad rumpa ?

En vältränad rumpa kan förbättra kroppshållningen och öka förbränningen.

 

 

När muskeln inte används längre så blir rumpan slapp, fläskig och sladdrig igen, precis som en julskinka...haha.. 

Ha en bra kväll!!! //