mel@ni

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Ansiktsbehandling

Jag har köpt en ansiktsbehandling via Letsdeal - Diamantslip/Microdermabrasion 60 min för 349 kr (ord.pris 995 kr).  Men jag har använt två rabattkoder. Det blev bara 266.99 kr, har sparat hela 728,01 kr. 

 

 

 

 

Microdermabrasion är en hudslipning och en form av peeling av hudens hornlager. Diamantslipning ger lyster, jämn och fin hudstruktur och ett piggare intryck. Missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Cirkulationen ökar och rynkor jämnas ut! Gör en ansiktsbehandling en eller två gångar om året är bra. 

Relaterad bild

 

.

MQ

Just nu erbjuder MQ 20 extrarabatt på reor, ange rabattkod: EXTRA20. Jag har beställt lite kläder och använt rabattkoden. Det blev två plagg för 279.28 kr. 

 

 

Jag vill ha färgglada kläder. 

365 Loretta blouse GOLD FLAME Product list

Ichi Ihmarrakech ss POINCIANA Product list

 

 

 

 

Jag gillar den där tröjan. Jag ska fundera på saken!

Dobber Asami top GREY Product list

 

Clarion Stockholm

Gratis träningspass!

hårklippning

letsdeal.se har en erbjudande - Hårklippning inkl. tvätt och fön hos Salong New Face i Malmö från 179 kr. Det är en bra deal!

 

 

 

Jag har valt klippning för långt hår, jag har också utnyttjat en 10 % rabattkod. Jag hoppas det finns en tid imorgon eller på torsdag. 

 

läppfillerbehandling

Jag är emot läppfillerbehandling men det finns gott om kvinnor som gör läppfillerbehandlingar ändå; Luxurytreatments Malmö söker 10 st modeller för livefilmning av läppfillerbehandling och utan kostnad.  modellen.  https://www.facebook.com/LuxuryTreatmentsClinic

SATS utomhus-event den 15 juni

Synd, SATS utomhus-event den 15 juni gäller bara i Stockholm och Göteborg!

 - facebook.com/events/350339639106161/

- sats.se/kampanj/nordic-training-day/

 

 

Bukfett

Gör yoga haha...

Nordic Wellness Malmö

Kost och motion är en bra kombination, glöm inte "du är vad du äter"..................

 

 

Nordic Wellness på Hamnfestivalen, Malmö.

Vichy Mineral 89

 Kronans Apotek erbjuder 40% på utvalda Vichy produkter. Gäller till och med 9 juni och så långt lagret räcker.

40% PÃ¥ utvalda Vichy

 

 

Jag har beställt Vichy Mineral 89 50ml. Jag har lagt till en rabattkod på 10 % i beställningen. 

  

Jag har även utnjyttat ”dubbel återbäring” från Refunder och fått 12,48 kr inkommande återbäring (Du får dubbel återbäring om du följa Refunder på Instagram).  Det blev 143,48 kr istället för 173.40 kr/reapris. Det var inte dåligt =). 

 

Vichy Mineral 89 är bäst på att binda fukt i huden men den här skinboosten är dyrt. Ord.pris är mellan 215 kr - 289 kr på nätet. 

 

 

 

Vichy - MINÉRAL 89 50ml

 

 

 

Vältränade armar

Många drömmer om starka och vältränade armar men de kommer inte av sig själva, starkare och snyggare armar krävs övningar.  

Ashtangas Primary series har 60 pushup-positioner (Chaturanga dandasana). Serien har också många kroppslyft, hoppa bak och genomhopp. Att klara av dessa rörelser rätt kräver både bålstabilitet och armstyrka. Men Ashtanga yoga är så mycket mer än bara gymnastik och akrobatik....

Jag tycker dansare, gymnaster och yogisar med fysisk yoga har snyggast kropp och armar, för att kroppsformerna är mer "realistiska". Vad tycker ni ??? 

Snygga armar =). 

 

Min armar haha..*Jag skulle hoppa framåt*.

 

 

 

Steroider och dopning är ett växande problem på CrossFit  - Vem hatar inte crossfitter?????????