mel@ni.se

Kategori: Skönhet & hälsa & träning

Jag är så arg

Jag har hämtat ut två paket från Nordicfeel (har beställt några produkter under Black Week).

- Jag är jätte nöjd med produkterna men jag är fan inte nöjd med leveransen. Det ska vara enkelt och smidigt att handla på nätet, inte tvärtom. Jag är så jävla arg på att behöva gå 3.2 km (till och från) till mitt jävla fucking postombud. Jag har inte alltid tid att hämta ut mina paket heller.

 

 

Skönhetsprodukter från Nordicfeel

 

 

Ett gratis prov.

 

 

 

Anti Pigment

Jag har testat Eucerin Anti-Pigment Spot Corrector och Day Cream i några dagar. Mina fläckar har blivit mycket ljusare. Jag bli förvånad över vilken skillnad det faktiskt är! 

 

 

 

Jag har nu beställt in flera produkter från Eucerin via kronansapotek.se. Har beställt en Anti-Pigment Dual Serum 30 ml och ett cerat med solskyddsfaktor för 237.75 kr. 

- Köp två produkter från Eucerin och få 25 % rabatt gäller t.o.m. 6/10. 

 

 

 

Det är aldrig fel att få lite pengar tillbaka i form av återbäring.

 
 

 

orange färg

Jag beställde en Fudge silverschampo 50 ml för 59 från från cocopanda.se. De bjöd också på frakt =). Det är svårt att undvika orange färg i håret efter blekning. Den här gången ska jag testa silverschampo. 

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo 50ml • Se priser (18 butiker) »

 

 

pigmentfläckar

De flesta nätapoteker erbjuder 25% rabatt vid köp för 2 produkter från Eucerin. Jag passade på att beställa två produkter mot pigmentfläckar för 269.02 kr (ord.pris 422 kr) från Apohem.seDet gick bra att kombinera med en 10 %-rabattkod. 

Jag är en av många som kämpar med mina pigmentfläckar ”åldersfläckar” i ansikte. Jag hoppas få bort pigmentfläckar snabbt

 

Naturliga rörelser

Grusprinsen har kommit hem från utlandet. Han har gått upp i vikt sen han slutat träna. Han har inte gått upp överdrivet mycket i vikt, men en skillnad sedan vi träffades. 

 Tyvärr mina vänner, han kan inte släppa taget om en. Och nu är sexpacket också borta..hahahaha...

Limpunkter håller ihop Carlsbergs nya sexpack - Packnews.se din ...

 

 

Jag stör mig inte på hans viktuppgång. Det som stör mig är att han inte kan nudda sina tår. Det finns några naturliga rörelser som alla ska klara av, oavsett ålderDu behöver inte träna 5-6 dagar i veckan för att kunna göra de här rörelserna. Det räcker med en sund livsstil och röra på sig mer, men undvik stillasittande och soffliggande. 

Om du inte kan göra dessa rörelser då har du förmodligen problem med din rörlighet, ryggen, höften, värk i knäna eller annat.

 

Här är de naturliga rörelserna:

*Att kunna nå tårna eller göra en halv framåtfällning, både stående och sittande. 

*Att kunna sitta på golvet med en rak rygg.   

*Att kunna ligga på golvet utan besvär. 

*Att kunna sitta i en djup squat/huk med båda fötterna på marken. En bra rörelse som öppnar upp både höfter och ländrygg.

 

 

Halv stående framåtfällning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

äää

 

 

att nå sina tår i pachimottasana (sittande framåtfällning),

 

 

 

 

Lund

Gratis aktiviteter för barn!

Post

Fick mitt paket från CDON, jag beställde dermaroller.

dermaroller

Jag beställde en dermaroller för 129 kr från CDON. Jag betalade med ett presenkort med till ett värde av 100 kr och resten på kortet.

 

 

 

En dermaroller är hudnålning med flera hundra nålar fastsatta på en vals. Detta får kroppen att sätta igång att läka skadorna och det bildas nya ämnen i huden som gör att huden föryngras. Regelbunden användning av en hudroller minskar synligheten av rynkor, ärr, acne, pigmentförändringar och celluliter. Det talas också om att användning kan minska risken för håravfall !?

Håret

I dag har jag varit hos frisören, på samma gata som jag. Håret blev jättefint! Jag vill tacka frisören för att han hjälpte mig med det. Känner mig som en ny människa efter besöken =). 

 

 För den som bara vill plocka klubbor..haha...

 

Solskydd

Förra året fick vi gratis Ritulas solskydd för ansiktet från Glossybox via Buyersclub. Jag har två st Ritulas solskydd kvar, men jag har ingen solskydd för kroppen.

 

 

Jag beställde precis två ACO Sun Lotion SPF 30, 30 ml på apotea.se, pris 42 kr (kampanjpris 21 kr/st). 

Glöm inte använda solskydd â˜€ï¸!

Bild på ACO Sun Lotion SPF 30, 30 ml