mel@ni

goteborg

Nu har jag bokat en övernattning på Gothia Towers Hotel via Ticket. Jag har valt en standard rum för två personer. Övernattningen har kostat 1349 kr, men presentkortet täckte hela summan =). Ja, jag ska åka på spa i början av april.

 

 

 

Jag har fel. Jag har sparat ihop presentkort till ett värde av 1400 kr, inte 1300 kr =).

 

 

 

 

 

The Gentlemen av Guy Ritchies

MovieZine och Scanbox bjuder in dig och en vän till en förhandsvisning av Guy Ritchies "The Gentlemen" i Stockholm! Visningen är öppen för medlemmar på MovieZine (Registrera dig härmedlemskap är gratis). För att boka biljetter behöver du ange din profillänk i nästa steg:
När: Torsdag 20 februari klockan 18:00 (insläpp från 17:45)
Bildresultat för movie
 

Baby Weekend

Baby Weekend på XXXLutz Malmö 22 feb

Kom och njut av en härlig dag på vår babyavdelning med fantastiska erbjudanden och aktiviteter!
Vi bjuder alla barn på korv med bröd och mellan 12.00-17.00 kommer det finnas ansiktsmålning och möjlighet för glittertatueringar på plats.
Under denna helg ger vi minst 15% rabatt på hela babyavdelningen. Är du ute efter att köpa en barnvagn? De 15 första kunderna som köper en komplett barnvagn får 20% i rabatt! Så skynda hit och fynda :)
Utöver detta kan ni vara med och tävla om en lära-gå-vagn, lektält och en rittavla.

Bildresultat för ballong

limpa

Min CG har fyllt på med Skogaholmslimpa.

 

 

Köpte tre st Skogaholmslimpa för 0 kr, och 6 st tandkräm från Pepsodent för 9 kr. 

 

 

 

Jag fick dela upp betalningen. 

Ahlens Lund

Ett butikserbjudande.................så där........

En toppen dag

Våren och solen har kommit fram. Jag känner mig full av energi =). Idag har jag putsat fönsterna, städat hemmet och gjort yoga. 

 

 

Jag åt också årets första semla. Jag tog en mjölkfritt semla med kokosgrädde. *Jag fick ju en gratis semla från semlogram. 

Burlov appen

Få en tulpanbukett gratis.

 

 

Bra erbjudanden.

Westfield Mall of Scandinavia

 De 300 första besökarna får en present imorgon - En rose ????

Spapaket

Jag skulle vilja unna mig en spaweekend under våren! Men Ticket har inga spaweekends erbjudanden. Med andra ord, helt värdelösa erbjudanden.

Jag har kollat upp hotell-priserna. Jag kan boka en övernattning på Gothia Towers via Ticketett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg. Som hotellgäst på Gothia Towers får man ett bättre pris på spa på Upper HouseUpper House är ett femstjärnigt systerhotell till Gothia Towers, med en restaurang med en Michelins stjärna och ett spa. 

En övernattning på Gothia Towers kostar ungefär 2o00 kr i snitt för två personer men jag kan få en övernattning för 1400 kr i början av april. Jag betalar då bara för maten, spapaketet och transporten men inte för övernattningen. 

 

 

 

Jag väljer nog spapaket Experience Small, 795:-/person måndag-torsdag. I priset ingår den utanpåhängande champagnepoolen, hamam, bastur, djungeldusch och en relaxavdelning där man kan koppla av och njuta av utsikten. Jag gillar champagnepoolen”. Det är en bassäng som hänger på fasaden i ett hörn på 19:e våningen.

Bildresultat för champagnepoolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resa med SJ

 Till Alla hjärtans dag släpper SJ extra billiga biljetter mellan 9 mars och 5 april. Med InterCity- och regionaltågen finns resor från 95 kr. Antalet biljetter är begränsat så passa på att boka redan idag! Till erbjudanden.

Ange kampanjkod: ALLA20 

Bildresultat för sj