mel@ni

Ahlens Lund

Ett butikserbjudande.................så där........

En toppen dag

Våren och solen har kommit fram. Jag känner mig full av energi =). Idag har jag putsat fönsterna, städat hemmet och gjort yoga. 

 

 

Jag åt också årets första semla. Jag tog en mjölkfritt semla med kokosgrädde. *Jag fick ju en gratis semla från semlogram. 

Burlov appen

Få en tulpanbukett gratis.

 

 

Bra erbjudanden.

Westfield Mall of Scandinavia

 De 300 första besökarna får en present imorgon - En rose ????

Spapaket

Jag skulle vilja unna mig en spaweekend under våren! Men Ticket har inga spaweekends erbjudanden. Med andra ord, helt värdelösa erbjudanden.

Jag har kollat upp hotell-priserna. Jag kan boka en övernattning på Gothia Towers via Ticketett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg. Som hotellgäst på Gothia Towers får man ett bättre pris på spa på Upper HouseUpper House är ett femstjärnigt systerhotell till Gothia Towers, med en restaurang med en Michelins stjärna och ett spa. 

En övernattning på Gothia Towers kostar ungefär 2o00 kr i snitt för två personer men jag kan få en övernattning för 1400 kr i början av april. Jag betalar då bara för maten, spapaketet och transporten men inte för övernattningen. 

 

 

 

Jag väljer nog spapaket Experience Small, 795:-/person måndag-torsdag. I priset ingår den utanpåhängande champagnepoolen, hamam, bastur, djungeldusch och en relaxavdelning där man kan koppla av och njuta av utsikten. Jag gillar champagnepoolen”. Det är en bassäng som hänger på fasaden i ett hörn på 19:e våningen.

Bildresultat för champagnepoolen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resa med SJ

 Till Alla hjärtans dag släpper SJ extra billiga biljetter mellan 9 mars och 5 april. Med InterCity- och regionaltågen finns resor från 95 kr. Antalet biljetter är begränsat så passa på att boka redan idag! Till erbjudanden.

Ange kampanjkod: ALLA20 

Bildresultat för sj

Butikserbjudanden

Köp två påsar Colussi, få en bakform på köpet. En påse Colussi kostar ca 34.95 kr.

 

 

Köp tre produkter från Castus, få en stjärtlapp på köpet, men vem vill ha en stjärtlapp ???

 

Smakprov.

IKEA

Coop

För ett tag sedan deltog jag i en undersökning från Coop. Som tack fick jag 5 % rabatt på ett köp för minst 100 kr, rabatten gäller t.o.m. 15/3, 2020.

 

Jag köpte 4 st Frasrost från Skogaholm för 15/st, ströbröd och lite köttfärs för 101 kr, och jag fick betala 6 kr. Då utnyttjande jag 5 % rabatt på mitt köp,  4 st x rabattkupong (10 kr rabatt) från Panta På, och en Sverigecheck på 50 kr. 

 

 

Min Coop har FrasRost från Skogaholm för 15/st, ett lokalerbjudande. Jag tycker FrasRost är godare än Skogaholmslimpa. 

Malmo

Fira alla hjärtans dag med NG & Folk Mat och Möten den 14 februari! Dörrarna till den kärleksfulla festen öppnar klockan 16.00. Hylle Bryggeri står för ölen, Ponne för musiken och A Piece Lux hjälper dig med outfiten.

Var: Folk Mat och Möten: Olof Palmes Plats 1
När: 14 februari, 16.00 - 19.00
OSA via Facebook.

Alla människor förtjänar kärlek och gratis öl på alla hjärtans dag haha...

Bildresultat för free beer