mel@ni

ahlens

Personliga erbjudanden från Åhléns - Få 20% på en valfri vara skönhet Gäller ej Byredo, Chanel och Dior, t.o.m. 20200226.

20% valfri vara skönhet

 

flarie store

Flarie Store har fått nya varor från Coop. 

vackraste man ?

Robert Pattinson är världens vackraste man – i alla fall enligt plastikkirurgen Julian De Silva från London och Aftonbladet. Jag tycker Robert Pattinson ser bra ut men jag håller verkligen inte med om Pattinson är världens vackraste man. Man ska aldrig lita på plastikkirurger. 

 

 

Jag tycker Henry Cavill är hetare Pattinson, men smaken är ju som baken.

..

 

 

 

en ny vecka

Nu är det dax för en ny vecka! Tyvärr har jag ingenting att se fram emot i veckan...haha.. Det blåser fortfarande ordentligt över Lund.

 Semlogram startade igen idag och Patisseriet Lund är med i kampanjen, men jag vill ha en semla i slutet av veckan. 

 

 

 

Lunds konsthall har en ny utställning på G.

Bildresultat för utställningen Sammy Baloji

oscarsgalan 2020

Jag såg Oscarsgalan igår. Ni missade ingenting. Årets Oscarsgala var det absolut tråkigaste och mest ointressanta att kolla på. 

Oscarsgalan påminner mig om en religiös sekt med zombieliknande sektmedlemmar (kändisar)....haha..

Bildresultat för oscar 2020

yoga mats bag

Jag beställde en yogamatta väska från Abilica på cdon.se för 195 kr och betalade med presentkort till ett värde av 100 kr. Jag fick också 7.02 kr inkommande återbäring från Refunder. Det blev 87.98 kr. 

 

 

 

Jag sparade 211.02 kr, ordpris var 299 kr. 

CG

Köpte Skogaholmslimpa, ett paket mjölk och två Pepsodent tandkrämer för 8 kr. Det gick bra att lösa in brödkupong från pantapå appen.

Jag vill bara ha 3-4 st Skogaholmslimpa. Jag tycker inte så mycket om Skogaholmslimpa. Gratis är inte alltid gott!

 

Min CG har också andra bröd från Skogaholm för 20 kr/st.

  

 

 

 

 

 

 

blodtrycksdejt

Klubbmedlemmar med sällskap testa blodtrycket utan kostnad under perioden 10-16 februari. Ordinarie pris är 20 kronor för medlemmar och 60 kronor för övriga. Blodtrycksmätning finns på flera utvalda Kronans Apotek.

Du som är klubbmedlem får tillsammans med en vän testa blodtrycket gratis under perioden 10-16 februari. Värde 60 kronor per person. Gäller i flera av våra apotek.

Stormen Ciara

 

 

SMHI har utfärdat klass 1- och klass 2-varningar i ett flertal län. Värst blir det i Västra Götaland, Halland, Skåne, på Öland och på Gotland.  Härnere i Lund blåser det rejält nu. Jag är inte rädd för strömavbrott, men jag är rädd för driftstörningar haha.. Hur är vädret hos er?
Bildresultat för storm meme

bion

Såg Bad Boys for Life ikväll. Den tredje filmen om poliserna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence).

Jag gillar Will Smith och Martin Lawrence. De kombinerar varandra bra, en rolig och underhållande action rulle för stunden utan politisk propaganda. Betyg: 3/5

Bildresultat för bad boys for life 2020

 

 

Jag har räknat ut att jag kommer att gå på bio ungefär 1-2 gånger i månaden. Och då har jag räknat in filmer jag vill se och förhandvisningar från Filmstaden  =). Hur ofta går du/ni på bio?