mel@ni

Coop Limhamn

Tyck till om din Coop-butik

För Coop-medlemmar: Tyck till om din Coop-butik, och få rabatt nästa gång du handlar!

Som medlem har du nu möjlighet att vara med och svara på en undersökning om du nyligen har besökt en viss Coop-butik. Undersökningen handlar om dina upplevelser av det butiksbesöket. Den tar ca 10 minuter att genomföra och som tack för hjälpen får du 5% i rabatt på ett köp över 100 kr i valfri Coop-butik. Rabattkupongen läggs på ditt medlemskort inom 10 dagar och är sedan giltig 1 månad.

Länken till undersökningen är personligt, och skicka ut som nyhetsbrev.

Movies

Jag ska se filmen Bad Boys For Life imorgon. Biofilmen kostade 135 kr men jag betalade med en fribiljett. Jag har 6 fribiljetter kvar. 

Det är dyrt att gå på bio men som guldmedlem har du möjlighet att gå på Filmstadens förhandsvisningar. Filmstaden har två förhandsvisningar under februari månad - dramat "Min pappa Marianne, och "The Gentlemen" för dig som är guldmedlem. 

Jag vill se "The Gentlemen" för att filmen har fått bra betyg. Däremot vill jag inte se filmen "Min pappa Marianne". Det är en jävla SJW propaganda film. Vem fan vill se en jävla präst blir en transperson???? Det räcker med att titta på Bruce Jenner för att bli äcklad. Vilken rutten jävla människa HAN är ...

Bildresultat för bruce jenner

Nordstan

Nordstan bjuder på Alla Hjärtans Vecka med olika aktiviteter 8-15/2 - ProgramBildresultat för heart

 

Ingen bra dag.

Idag är ingen bra dag :/. Jag har lite ont i magen under naveln, kramp i övre delen delen av magen. Jag hoppas det går över snart.

Jag köpte nyponsoppa från Sagolika och en påse lantchips via Flarie. Jag dricker alltid nypon- eller blåbärssoppa från Sagolika när jag har ont i magen.

GoteborgsOperan och februarilovet

Öppet hus på februarilovet, en dag för hela familjen med fri entré! 

Se en föreställning, kika in på en repetition, bli regisserad, lyssna på kärlekssånger, klä ut dig i teaterkostymer, gå en guidad tur bakom kulisserna och ta del av mängder av andra aktiviteter. Alla programpunkter har fri entré (begränsat antal platser). Till vissa behöver du biljett för att kunna delta, max 4 biljetter/person - sv.opera.se/forestallningar/oppet-hus-pa-februarilovet-2019-2020/

 

Bildresultat för hjärta

 

jordankampanj

Orkla Care har nu fyllt på med nya biobiljetter - https://jordan.orklacarekampanj.se/

Bildresultat för jordan  få en biobiljett

 

Nespresso... What Else

På denna Masterclass fick om Italiensk kaffekultur och kafferostning! Dessutom fick vi provsmaka nya rostningar, Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia. Det var en mycket intressant och givande föreläsning.

 

 

Vi fick även gåvor denna dag, ett paket Ispirazione Napoli och Ispirazione Venezia =). Tack Nespresso® Sverige =).

 

Klippning

Jag köpte en hårklippning för 139 kr (ord.pris 250-300 kr) från letsdeal.se. I dealen ingick klippning, tvätt samt styling och jag utnyttjade dealen idag.

Jag valde att klippa bort 2 cm av slitna hårtoppar, plus uppklippt. Bemötande och klippning var jättebra. Det blev precis som jag önskade. Den enda nackdelen var att det var svårt att få en tid som passade mig. Men jag är mycket nöjd med mitt besök. Jag känner mig som en helt ny människa efter frisörbesök =).

letsdeal.se

Ett erbjudande från https://letsdeal.se/ - Handla för 200 kr, få en gåva på köpet med webbkod PRESENT. 200 kr, presentkort på Linas matkassen är en bra deal.