mel@ni

Reklambladskillen

Min reklambladskille bara försvann för 1 år sen. Jag har alltså inte fått reklamblad från Coop, ICA och Citygross på 1 år. Men killen plötsligt dök upp förra helgen...haha..Nu får jag reklamblad på lördagar och det känns bra!

 

 

ICA Kvantum Vecka 2:

Kvantum har produkter från Via, Comfort, tvättmedel och Via Ta bort för 5 för 89 kr. Nu använder jag inte Via Ta bort produkter men du kan utnyttja 5 kuponger på "15 kr rabatt på valfri kapslar eller Ta bort produkt" från Pantapå-appen. Det blir inte gratis men du betalar 14 kr för 5 produkter. 

 

 "15 kr rabatt på valfri kapslar eller Ta bort produkt" från Pantapå-appen

 

 

Kvantum erbjuder också tandkräm och tandborste från Pepsodent för 10 kr/st. 

 

 

Du kan utnjytta dessa kuponger.

 

 

 

 

 

 

Nu hände det igen

Jag försökte lösa in min kaffekupong i Flarie-appen på Max men det gick inte så bra. Kassapersonalen tryckte inte på appen för att aktivera kupongen nu igen..

Han gav mig fel latte också. Jag fick en stor latte istället för en liten latte =).

MQ på Nova

Få en galge!

 

 

 

Jag tog en...hehe..

kvällspromenad

Jag tog en kvällspromenad, gick i mörkret och gick till Nova .....

 

 

 

Jag köpet också en träningslinne från Adidas för halva rea priset på Stadium. Jag fick betala 74.50 kr (ord.pris 279 kr). Det motsvarade ungefär 73 % rabatt.

 

 

 

När jag nu i veckan såg att Stadium hade halva priset på reapriset började jag fundera på hur tufft det egentligen är i branschen.  

 

 

kom med i testet

Kul =).

Lolasana

Jag kände mig extremt trött igår och jag ville hoppa över yogan men jag valde att kämpa sig igenom det svåra...haha.. Det blev ändå tre timmar yoga igår, då gjorde jag primary series, lite övningar plus nedvarvning. Jag är glad att jag valde rätt. 

Jag lärde mig något nytt igår. Nämligen Lolasana (Pendant Pose). Det är en övergångsrörelse med (kropps)lyft där knän och benen dras upp mot bröstet med hjälp av bandha (rotlåset) samtidigt som du lyfter upp kroppen med hjälp av "'push-up' - att pressa dig upp så mycket som möjligt och sträcka ut armarna. Jag kom på ensak, man gör Lolasana samma sätt som vi lyfter upp till en L-sit. 

 

 

Det räcker med två 2 timmar yoga idag.

 

 

risiga hårtoppar

Sist gången en frisör klippte mitt hår var tre månader sedan. Nu är det dags igen att klippa bort risiga hårtoppar. 

Relaterad bild

 

Har köpt en deal via letsdeal.se. Klippning, tvätt och styling hos MaysAlreem Salong för 139 :-. Dealen gäller t.o.m. 13 mars 2020. 

Jag vill bara klippa bort hårtoppar. My, salongen ligger vid Gustav =). 

 

sallad till middag

Jag har handlat lite mat på Coop. 

 

 

Handvärmare ?

En butikserbjudande, köp 3 produkter från Varma koppen, få en handvärmare på köpet - Vad ska man ha den till???? Köp ett par vantar istället...hehe..

 

 

Provsmakning idag - Laxpizza med kål, så där.

 

Clearon

Köpte en rengöringsmedel från Seventh Generation via Flarie Store. Sms-checken på rengöringsmedel har med ett maxvärde på 60 kr. 

Jag har massa Flarie coins men jag vill inte köpa tvättmedel från Seventh Generation. Jag litar fan inte på Clearon (f.d. KI).