mel@ni

yoga i höstmörkret

Dagarna blir kortare och mörkare. Det är lätt att glömma hur höstmörkret påverkar oss. Att orka yoga/träna även när det är mörkt och kallt är svårt. Energin blir lägre och koncentrationen svårare att hålla.  

Jo, jag gör fortfarande min Ashtanga yoga 6 dagar i veckan. Just nu känner jag mig kraftlös och mindre initiativrik än vanligt p.g.a. höstmörkret. 

 

 

Förra veckan klarade jag "jump back", att hoppa bak till chaturanga. Det tog mig ett halv år att lära mig och klara av grundläggande "jump back"...haha.. Om jag ska vara riktigt uppriktig mot er nu så trodde jag aldrig att jag skulle klara det. 

 

Pick Up and Jump Back från @indayogateacher

 

 

 

 

Citygross

Idag köpte jag två påsar chips från Lays med nedsatt pris, 2 för 25 kr. Jag stoppade in en rabattkupong i kupongboxen och fick 10 kr rabatt. 

Jag använder sällan självutcheckning på Citygross, men det går tydligen att kombineras andra rabatter om man att betala i självutcheckning. Det är bra ju =). Självutcheckning fungerar precis som snabbkassor, men du behöver ditt medlemskort för att kunna använda självutcheckning. 

Butikspersonal på min CG tillåter inte att kombineras andra rabatter om man att betala i bemannade kassor...haha..

 

 

Kuponger på Lays

 

kladdkakans dag

Min Coop bjöd på kladdkaka. Ha ni ätit kladdkaka idag???

Bröd

Köpte 3 bröd från Skogaholm för 6 kr. Brödkuponger från PantaPå appen är riktigt bra att ha =). 

Få biobiljett

Just nu får de 100 som först blir medlem hos seniordays.com från detta utskick varsin biobiljett skickad till sin e-post. Alla vinnare får sin biljett den 13 november. Du måste ange vip2019 i övrigt-fältet. 


Som medlem hos oss kan du dessutom få ett presentkort av oss på ICA (värde 500 kr) om du går med och blir godkänd som reseambassadör. Läs mer här!

 

Erbjudanden har tyvärr varit uppe på nätet i några timmar. Men man kan alltid försöka ta del av erbjudanden.... 

Post idag

Tusen tack Sarah för presentkortet på Rituals =).  Jag ska skicka kuponger till dig hehe..

 

VinterLund

Upplevelser i vintermörkret > https://vinterlund.se/#/

Från Flarie Store

Flarie Store har fått in diskmedel, rengöringsmedel och tvättmedel från Seventh generation. 

 

Gratis isskrapa

Från Coop!

Midway

 

Jag såg en förhandsvisning av Midway igår. Filmen var jättebra men inledningen var segt och hårt. Det tog mig en timme för att komma in i filmen. 

*Filmen är baserad på den sanna berättelsen om en underbemannad amerikansk flotta och de modiga marinsoldater och piloter som segrade över en mäktig motståndare. Med demokrati och frihet på spel besegrade de över den japanska flottan vid slaget om Midway under andra världskriget.

Rollistan: Woody Harrelson, Dennis Quaid, Luke Evans, Ed Skrein, Mandy Moore, Patrick Wilson, Aaron Eckhart med flera.

 

 Köpte en mellan popcorn och en läsk för 79:-.