mel@ni

YouGov

YouGov hörde av sig och jag fick tillbaka 1000 poöng. Vad bra! Nu kan jag lösa in 2000 poäng mot Lyxpresentkortet på 100 kr.

 

 

 

Bio igår

Gratis poster.

 

 

Gratis kaffe.

 

 

Köpte en bruk sockervadd för 29 kr.

Gör gratis inbjudningskort

Fixa enkelt, snabbt och gratis fina inbjudningskort till barnkalas & fest!
 
Detektivkalas eller cocktailparty? Här finns fina inbjudningskort där du skriver egen text och får ett fint kort på bara någon minut. För både barnkalas och de vuxnas fester!
 
 
De dödas dag 2019

 I dag kommer regnet.

Vad ska man hitta på när det är dåligt väder?

En tråkig dag

Jag har tråkigt. Ibland går tiden långsamt och man tycker att det inte finns något vettigt att göra. 

Bildresultat för boring day

 

 

 

Jag ska gå på bio och se filmen "Terminator: Dark Fate" istället för att sitta hemma. Jag vet många Terminator-fans är besvikna på filmen, men jag får se vad som händer...hehe..

Filmen kostade annars 135 kr, men jag betalade med en fribiljett. 

En butikserbjudande

Från Stora Coop Lund. 

Nya premier på Felix Matklubb!

Prova nya Felix Lax & Mozzarellapaj eller Felix Veggie Halloumi & Pestopaj – båda bakade i ett sprött pajskal med krämig välsmakande fyllning. Registrera dina koder senast 30 november och få dubbla stämplar för nyheterna.

 

 

Nu finns Mannerströms kryddkvarnar tillgängliga i matklubben. Kvarnen kan användas till salt eller peppar. Kvarnen kommer i två färger, svart eller vitt, förslagsvis en till peppar och en till salt. Rek. utpris: 300 kr . De har inte lagt upp premien än ????!! https://felixmatklubb.se/reward/list

 
 

mcdonalds

Jag tror det här är Mcdonalds spel-apps bästa vinst- Få en Donken meals på köpet vid av en valfri meny. Hoppas erbjudanden gäller även Happy Meal..haha

Pease Bowls

Jag hittade Findus Pease Bowls på Citygross idag. Jag tog Vegansk chiligryta med picklad rödlök innehåller Pease Färs, kikärtor, svarta bönor, picklad rödlök, broccoli och flerfärgade morötter. Poängkoden från Pease Bowls ger tyvärr bara 20 poäng. 

 

Jag ska testa Pease Bowls med Vegansk chiligryta nu ikväll. 

 

 

 

 

 

 

Jag har testat Scandinavian panel

Jag har testat Scandinavian panel i ungefär en månad. Jag tycker Scandinavian panel är bättre än M3panel och Yougov. Jag får regelbunden undersökningar och det tar inte lång tid att samla poäng mot ett Superpresentkort. 

 

Jag löste in poäng mot ett Superpresentkort idag och fick Superpresentkortet direkt. Det gick fort det här =).

Jag kan rekommendera Scandinavian panel!