mel@ni

veckohandla

Extrapris på ägg, 10 kr/pkt.

  

 

 

 Seventh generation diskmedel från appen Flarie.

Måndag igen

Jag har fortfarande jäxla clownskräck haha..

Bildresultat för pennywise meme

Stora Coop vecka 37

Stora Coop medlemspris - Välj mellan gul lök, morötter och rödbetor för 2,90 kr/kg. Max 3 kg/medlem. 

 

Provsmakning

 

En butikserbjudande

 

 

Få LEGOLAND® Barn entrébiljett 2 dagar (ord. poängpris 5 000p) för 1000 Coop-poäng. 

KAMPANJ - LEGOLAND® Barn entrébiljett 2 dagar (ord. poängpris 5 000p)

 

Mecenatkort

Få en dagkräm gratis från Nivea. Värdekupong finns tyvärr bara i appen Mecenatkort. Värdekupong gäller i 30 min efter du har aktiverat kupong. 

 

 

Gratis är gott!

Picadeli sallad

Stora Coop/Coop Forum medlemserbjudanden - Få 40 kr rabatt vid köp av minst 40 kr. Erbjudandet är personligt, gäller ett köp t.o.m. 22/9Lokala avvikelser kan förekomma

 

 

Har köpt Picadeli sallad för 4.98 kr (ord.pris 44.95 kr). 

Kvitto

Jag går inte ut och letar efter kvitto i matbutiker, men det är vanligt att folk lämnar kvar kvitton i varuutrymmet i kassan. 

 Bildresultat för snabbkassan 

 

 

 

I fredags hittade jag ett kvitto på ett köp av två paket Paulúns Granola. Jag passade även på att en nötbar från Paulúns för 10 kr - Min Coop har extrapris på nötbar från Paulúns, för 15 kr/st. Man kan kombinera extrapriset med en kupong som ger 5 kr rabatt på Paulúns nötbar

 

 

 

 

Erbjudandet från Paulúns (få en yogamatta på köpet) gäller bara en gång per hushåll, men det går alltid att göra något åt situationen haha.. 

YOGAMATTOR KVAR I LAGER

 

 

 

 

 

Adidas 30 % rabatt

Jag bjuder, rabattkod FTBM-DL7W-PDTS-N24CP gäller bara en gång/ett köp. Erbjudandet gäller 30 % rabatt på hela köpet.

Poäng

Jag har lyckats samla in 530 sf-poäng. Jag ska lösa in poäng mot en stor popcorn nästa gång!

It Chapter 2

Såg filmen "It Chapter 2" igår

Först lite om handlingen: Efter händelserna under sommaren 1989 kommer Det (Pennywise) tillbaka. Losers Club håller sitt löfte och återvänder till staden Derry för att sätta stopp för ondskan en gång för alla.

 

Clownskräcken är över oss! 

Relaterad bild

 

 

Första gången jag såg "It Chapter 1" var den skrämmande som bara den. Det kändes mer som en thriller det här gången. Den nästan 3 timmar långa speltiden kändes inte långt för att det händer mycket saker hela tiden. 

Det var en mycket bra och välgjord thriller. Handlingen och den röda tråden var mycket klart och tydligt. Alla dessa skämt i filmen var däremot en smula för mycket. 

 

 

 

Det finns inte så mycket att klaga på i den här filmen. Jag älskar "It Chapter 2" mer än ettan. Tycker Bill Skarsgårds Pennywise är sämre denna gången, men denna gången fokuserar man mer på "de barnen" i filmen än skräckclownen. Annars är Bill Skarsgård en lysande skådespelare. Han är BÄTTRE än Alexander Skarsgård. Alexander Skarsgård suger som fxn haha! 

Jag kan varmt rekommendera filmen. Du behöver inte ha sett den första filmen för att förstå "It Chapter 2"men förvänta dig inte en skäckfilm som Saw! 

4/5 är mitt betyg!

Relaterad bild

 

 

 
 
 
 
Mecenatkort och Nivea

Det finns ett erbjudande i appen Mecenatkort - Få en gratis dagkräm från Nivea. Erbjudandet gäller imorgon. Jag tror det gäller en värdekupong på dagkräm från Nivea.