mel@ni

Igår

En premie från Findus lunchklubb. 

 

 

 

Jag har problem med Baddha padmasana (Bunden lotus) från första serien. Man sitter i lotusställningen och gör en bindning bakom ryggen.  Bindning = tar tag i tårna bakom ryggen. Jag kan ta tag i ena tån, jag kan nästan ta tag i den andra tån. Men nära skjuter fan ingen hare. Jag är så frustrerad.

 

Hemmagjord trosor???

 

 

 

Helsingborg

Inte utan min matta

Raja Yoga Lund har haft öppet hus.  Jag var där, har provat ett gratis yogapass och använt deras Sthira mat 5 mm från Yogiraj. Den bästa yogamattan jag någonsin har använt =). 

Jag har kollat upp priset, mattan kostar 799 kr (ord.pris). Just nu har Raja Yoga Lund extrapris på yogamattor & yogatillbehör. Och 40 % rabatt på Sthira mat, mattan kostar endast 490 kr.

 

 

 

 Ja, jag har köpt en Sthira mat för 490 kr =).  Jag har även testat mattan idag.

Sthira mat har jävla bra grepp, bra tjocklek, lätt att hoppa i, stabil och en stryktålig matta som är enkel att rengöra. Det finns tyvärr bara en färg, i svart. Man kan inte använda mattans baksida. Jag har aldrig provat Liforme Yoga Mat, men vissa påstår att Sthira mat är lika bra som Liforme Yoga Mat. 

 

 

 

 

 

Make Up Store

CG

 

 

Tvåveckors provåkarkort

Provåk i två veckor och gör Stockholm lite skönare på köpet. Glöm inte att ladda ned SL-appen och kolla dina bästa resvägar - http://keolis.adressgruppen.se/ID/KEO0005E1/

Gränbystadens äggsjakt

Jag gillar äggjakt.

 

https://granbystaden.se/artikel/paskaggsjakt

Delta i Gränbystadens påskäggsjakt och ta chansen att vinna ett presentkort värt 1000 kr.
Ta en flyer vid brevlådan i södra delen av gallerian och leta sedan efter påskäggen på golvet. Varje påskägg har en bokstav som tillsammans bildar ett ord. När du är klar lägger du flyern i brevlådan. Påskäggsjakten pågår 12-21 april 2019 med tre vinnare.

Bildresultat för ägg påsk

Malmö

Brämhults

Fashion Night The Designer Gallery