mel@ni

Matevent Malmo

Kom till Emporia och kittla dina smaklökar genom att botanisera bland över 15 olika smakstationer den 17 november. Här kan du få tips på hur du gör din bästa sillinläggning smaka på tex mex, street food, gissa kryddor, dekorera din cupcake, glassätartävling och mycket mycket mer. 

Bilden kan innehålla: text

STFU Filmstaden

På onsdag den 7 november har övriga medlemmar möjlighet att hämta ut biljetter till medlemskväll 12 november. Läs mer om medlemskvällen här *Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. 

Jag räknar inte att det finns biljetter kvar efter guldmedlemmar har hämtat ut sina "fyra biljetter/per jxvla medlemskap"! Jag får se om jag få en biljett nu på onsdag. Jag skippar gärna filmen men jag kan ändå gå dit och hämta hem popcorn och läsk. HATAR Filmstaden!!!

 

City Gross fyller 25

City Gross fyller 25 år

CG dukar upp till fest med kaffe och tårta på lördag, så ta med dig ditt festligaste humör och fira med oss. CG kommer även bjuda på ballonger till barnen, godisregn, skattjakt och massor av festliga 25-årspriser! Självklart kommer tårtan från vårt eget bageri och för dig som äter laktosfritt eller glutenfritt finns det alternativ.

 Laktosfri tårta låter intressant =).

Sen lunch

*Idag var sista dagen att ta del av Jensens höstlov-erbjudanden > Alla barn äter barnrätter för 25:- inkl. fri mjukglassbar!

 

 

Vi åt sen lunch på Jensens Bøfhus, det var innan klockan fyra. Vi tog en lunchmeny, 2 barnmeny inkl. fri mjukglassbar för 2 barn.

My tog en lunchmeny, Rump steak 170 g med valfri potatis, sås, och vatten för 89 kr. Jag tog samma som My, Rump steak 170 g men barnmeny för 25 kr och vatten till matenMy har bara fått en extra sås. Jensens Bøfhus har konstig prissättning.

 

 

 

 

 

Lindex > Kids weekend med 20% rabatt

”Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 

Lindex Kids weekend: 20% rabatt på barnkläder! 

Rabattkod: 1844kids

Erbjudanden gäller även på reavaror och t.o.m. idag !!!!!! Erbjudanden går inte kombineras med andra kampanjer eller rabatter. Till Lindex

 

nordicfeel.se > 20% rabatt FOREO

”Inlägget är reklam för nordicfeel.se och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 

nordicfeel.se20% rabatt på FOREO sortimentet. Se villkor

Foreo

Malmo idag

My bjöd på kaffe och barnböcker...Tack My =).

 

 

 

 

Jag är lite besviken på Yoga Games och Hälsomässan. Det fanns inte mycket att se och göra. Men det var säkert roligare för de som var på betalda yogaklasser.

 

 

 

Teprovning på Yoga Games.

 

 

 

Kaffeprovning på Nespresso Emporia var nice!

Kanelbulle

Har hämtat ut min sista kanelbulle från Geohunt. Nu är jag så trött på kanelbullar!

CDON rabattkod

Lund idag