mel@ni

Jul redan???

Jag äter bara papparkakor under julen. Känns lite tidigt med pepparkakor....haha.. 

 

 

 

Ett medlemserbjudande från Stora Coop.

Kronans Apotek.

En tråkig dag idag men Kronans Apotek Lund har lite prover...

Svar - Gogift

Har tagit kontakt med Gogift om mitt presentkort på Jysk, och fått svar, "se nedan". Nu har jag fått e-presentkortet istället, men det tog fxn två veckor.

Jag är inte nöjd med svaret. Jag vet Gogift har glömt bort mitt presentkort. De skulle aldrig ge mig mitt presentkort om jag inte tog kontakt med Gogift. // En missnöjd kund!

Stadium - Mid season Sale

REDAN?! hehe.. Till Stadium

Lofbergs i Stockholm

Sunday

Inlägg innehåller annonslänk*. 

 

 

 

 Det är rätt soft idag. Jag har städat, solat lite på balkongen, och har övat lite yoga. 

 

 

 

 

Har beställt en sport BH från Pierre Robert via Stadium.se. Det var ett bra köpt. BH kostat 149 kr, har betalat med ett presentkort på 100 kr, och 49 kr med kort. 

Jag har storlek S men jag har valt storlek M för att sport BH krymper jämnt när man tvättar dem.

 

 

 

Var på Coop och handlat idag, fått en kexchoklad.

 

 

 

Apoteket på Mårtenstorget har produktprover men ingen tar dem...så...

 

 

Staffanstorp idag

gogift.com - Sur som fan

Jag är sur som fan på gogift.com. Jag har beställt presentkort på Jysk. Det har gått två jxvla veckor men jag har fortfarande inte fått mitt presentkort, för att gogift.com har problem med leveranser. Jag ville köpa en termotäcke på Jysk för 600 kr (kampanjpris). Men erbjudandet finns inte kvar längre.

Klart jag är förbannad, för att termotäckens ord.pris är 1099 kr. Jag sparar 499 kr med nedsatt pris, det motsvarar 45 % rabatt.  Nu måste jag vänta tills Jysk kör kampanjpris igen...Det suger....

Venom

Såg filmen Venom igår. Satan, det var så mycket folk. De körde filmen på salen 1, den salen som har flest platser. Det var en kul film och Tom Hardy var bra. SF delat även ut serietidningar på Venom.

Nu har jag en fribiljett kvar, jag ska se en julfilm.

nordicfeel.se - Clarins GWP

”Inlägget är reklam för nordicfeel.se och innehåller annonslänkar”.*

 

 

Gåva från Clarins

När du köper två valfria produkter från Clarins skickar vi med ett kit med Clarins-produkter i smidiga prova-på storlekar! Du får med en bodylotion, deras ikoniska Beauty Flash Balm, en mascara, ett läppglans och en concealer. Värdet på det du får med är hela 820 kr! Till nordicfeel.se