mel@ni

Sunday

Inlägg innehåller annonslänk*. 

 

 

 

 Det är rätt soft idag. Jag har städat, solat lite på balkongen, och har övat lite yoga. 

 

 

 

 

Har beställt en sport BH från Pierre Robert via Stadium.se. Det var ett bra köpt. BH kostat 149 kr, har betalat med ett presentkort på 100 kr, och 49 kr med kort. 

Jag har storlek S men jag har valt storlek M för att sport BH krymper jämnt när man tvättar dem.

 

 

 

Var på Coop och handlat idag, fått en kexchoklad.

 

 

 

Apoteket på Mårtenstorget har produktprover men ingen tar dem...så...

 

 

Staffanstorp idag

gogift.com - Sur som fan

Jag är sur som fan på gogift.com. Jag har beställt presentkort på Jysk. Det har gått två jxvla veckor men jag har fortfarande inte fått mitt presentkort, för att gogift.com har problem med leveranser. Jag ville köpa en termotäcke på Jysk för 600 kr (kampanjpris). Men erbjudandet finns inte kvar längre.

Klart jag är förbannad, för att termotäckens ord.pris är 1099 kr. Jag sparar 499 kr med nedsatt pris, det motsvarar 45 % rabatt.  Nu måste jag vänta tills Jysk kör kampanjpris igen...Det suger....

Venom

Såg filmen Venom igår. Satan, det var så mycket folk. De körde filmen på salen 1, den salen som har flest platser. Det var en kul film och Tom Hardy var bra. SF delat även ut serietidningar på Venom.

Nu har jag en fribiljett kvar, jag ska se en julfilm.

nordicfeel.se - Clarins GWP

”Inlägget är reklam för nordicfeel.se och innehåller annonslänkar”.*

 

 

Gåva från Clarins

När du köper två valfria produkter från Clarins skickar vi med ett kit med Clarins-produkter i smidiga prova-på storlekar! Du får med en bodylotion, deras ikoniska Beauty Flash Balm, en mascara, ett läppglans och en concealer. Värdet på det du får med är hela 820 kr! Till nordicfeel.se

 

Geohunt - No

Geohunt-appen har uppdaterats och jag har börjat spela igen. Just nu finns det kanelbullar, Redbull, rabattkoder på Sportamore och Stayhard som vinster.

Jag hittat sex punkter igår, men utan vinst. Den här spel-appen känns rätt värdelös just nu. Jag har samma problem som förut, de flesta punkterna stämmer inte med Google Map. 

 

 

I'm so happy

Just nu går jag på Ashtanga Mysore klass, och poweyoga vid sida om Ashtanga yoga. Jag övar även Ashtanga yoga hemma fem-sex dagar i veckan. Jag har bara en dag ledig från yoga hahaha...

 

Om Ashtanga yoga & Mysore klass - Det finns 6 olika serier (sekvenser) i Ashtanga yoga. Mysore klass är det traditionella sättet att utöva Ashtanga Yoga. Du lär dig serien steg för steg med egen träning tillsammans med andra utan att läraren leder gruppen muntligt. Eleven får fler yoga positioner när eleven är redo för att gå vidare. Det är elevens individuella förutsättningar som avgör hur många positioner hxn får. 

 

Jag pratat med min yogalärare igår (Hxn ska åka till Himalaya och hxn ska vara borta i några veckor).

Hxn sa; Jag ska få två nya positioner medan hxn är borta. Jag kommer att få fler positioner efter resan. Jo, jag är jätte glad och se verkligen fram emot dem nya positionerna =) . Det är klart man vill avancera sig. Det är hemskt om man fastna i samma positioner i flera år och inte få nya positioner

Kiehls

Jag har massa ansiktsprodukter men jag saknar en olja/serum för att återfukta området under ögonen. Jag har testat Kiehls Midnight Recovery Concentrate, den är superbra! Åhlens Lund har tyvärr inte den där oljan. Oljan passar er med torr och känslig hud eller vill återfukta området under ögonen. 

Åhlens har ett bra erbjudande just nu, medlemmar får 20 % rabatt för en skönhetsprodukt.

 

 

Jag har nu beställt oljan från Kiehls och betalat 303.99 kr, men jag har fått 12,01 kr återbäring hos Refunder. Det blev 291,98 kr, istället för 380 kr. Det var ändå en bra deal.

 

 

 

Prova skytte

Jag ska prova bågskytte, det är gratis i Lund.

 

PROVA-PÅ

Nästa omgång

kommer genomföras på

SÖNDAGAR KL. 11.30-12.30:

30/9 på utebanan,

14/10 och 21/10 inne/Bollhuset.

 

 

Paket idag

Jag har faktiskt gjort en beställning på Designonline. Har fått Bloomingville tekula guld och två st Brabantia trasa microfiber för 30,62 kr. Ord.pris var 136 kr inkl. frakt, men jag har använt en värdekod på 100 kr, och fått lite återbäring via Refunder.