mel@ni

Redo

Mycket folk idag.

Malmo

Cider

Lund kulturnatten

ILVA Event

ILVA Event Malmö 13/9

Kom till News & Inspiration event hos ILVA!

Ta med familj och vänner till ILVAs News & Inspiration event, här får du inspiration och vägledning av varuhusets stylist. Vi serverar goda snacks och kalla drycker till alla. 

Spräng en ballong i butiken och var med i TÄVLINGEN om fem presentkort hos ILVA á 1.000.-

Under eventet har vi STORA besparingar på alla våra fina nyheter till hemmet t.ex. soffor, soffbord, fåtöljer, matbord och minst 20% på ALLA* heminredningstillbehör.

Med både spännande tävlingar och fina erbjudanden fyller vi varuhuset med glada gäster och trevlig stämning. Kom och gör ett riktigt bra köp och låt dig inspireras av alla våra fina nyheter som väntar i varuhuset.

Gratis MiFu strimlor

Få en smskupong som täcker MiFu strimlor. Det finns massa kvar. Jag har redan fått mitt hehe...Först till kvarn som gäller. 

- facebook.com/valiosverige/?sk=app_323006098259458

*Glömde en sak, utdelningen fungerar bara via dator, inte via mobil.

Barnsulky ?

MYYYYY hehe...

Veckohandla

Jag handlar alltid mat i början av veckan. Idag har jag handlat mat för 100 kr, och jag har fått färskvaror, massa bananer och fisk för en billig peng.

Jag tycker mat är ändå billigt idag. Nej, jag saknar inte Willys-perioden, när vi fick hämta ut gratis mat för flera tusen kronor typ varje vecka. Jag kommer ihåg jag åt massa skit och kroppen var i dåligt skick...hehe...

 

Jag har fått en kexchoklad idag hehe.. "Coop - Om kassapersonal glömmer att fråga om medlemskort, då får du en gratis kexchoklad!”.

 

 

 

Från CG Lund.

 

 

Picadeli sallad

 

 

Jag var på Stora Coop Lund idag, såg den där erbjudanden - Få 40 kr rabatt på Picadeli sallad, om du handla Picadeli sallad för minst 40 kr, erbjudanden gäller t.o.m. 23/9, max 1 köp per kund/medlem. 

 Nu vet jag tyvärr inte om alla Stora Coop elr Coop Forum har samma erbjudande. Lokala avvikelser kan tyvärr förekomma.

 

 

 

Har köpt Picadeli sallad för 43,08 kr, har fått 40 kr rabatt. Det blev alltså 3,08 kr, nästan gratis =).

Rabble - proteinglassar till ALLA!

 

 

Rabble har nu en kampanj tillsammans med Breyers där Rabble delar ut GRATIS proteinglassar till ALLA!🍦 Glöm inte att ladda ner appen Rabble och ta del av erbjudanden.

 

 

 

 

Jag har valt proteinglass med vaniljsmak. Den var jättegod =).