mel@ni

IKEA

Fick den nya IKEA-katalogen, nice!

Topplistan?

Jag bry mig inte direkt om topplistor, men det är alltid kul att hamna på for.mes topplistan!? Jag vill sända ett varmt tack till mina läsare, för placering på topplistan.

Jag erkänner, jag har inte mått bra ett tag, därför har jag inte velat blogga så mycketDet krävs mycket jobb för att göra en blogg lönsam, eller underhålla folket. Man kan inte alltid vara i toppform heller. 

Den ljuvliga sommaren har nått sitt slut och de flesta har nu återgått till jobbet igen. Vi får hoppas att det blir ett bra höst för oss alla!

// Peace & Love Melanie

En konstig avi

Jag har inte beställt något men fick en avi för att hämta ut ett rek.brev. Det blir spännande...Fxn va jag hatar överraskningar haha..

Way Out West Pre-party

Låter nice!!!

 

About Last Night - Way Out West Pre-party

Baksmällan är en lika självklar del av Way Out West som magväskor och havremjölk. Bejaka det oundvikliga med oss på Mouche och starta morgonen med mat, musik och häng i vår lägenhet. På plats finns VÄRT Sweden, OH MY EYES, Wine Mechanics och Vitamin Well.

*Måste OSA 

GoteborgsOperans

Konsert, dans, guidade turer och hyllningskonsert i foajén* för 100-årsjubilaren Leonard Bernstein. Det och mycket mer kan du ta del av på GöteborgsOperan under Kulturkalaset 15–19 augusti! Fri entré. Välkommen! 
*Bernstein-konserten är en del av Europride 2018.
15-19 augusti
Stora och Lilla scenen.
Fri entré med biljett.

Espresso house appen

Jag har laddat ner Espresso house appen på nytt, och tankat appen med 100 kr, fick en valfri varm dryck som gåva. 

 

 

Har valt en stor caramel latte!

 

 

Igår

Vi testat ett gratis danspass igår, det var kul. Sen var vi ute och tog några drinkar (kompisen bjöd). Kom hem sen vid kl 23.15. 

 

 

 

Actic kör fortfarande "prova-på-fri-träning-i-10-dagar".

Dominos pizza

Rätt ok erbjudanden?

Kokets favoriter - 10 % extra

10% EXTRA rabatt på allt i kampanjen! Ange rabattkod:SLUTSPURT i kassan så dras extrarabatten av. Vissa produkter finns bara ett fåtal kvar av, så "först till kvarn" gäller!

Helsingborg

Jag ska åka till Helsingborg. Vi ska testa ett danspass. Hörs! //