mel@ni

Justin Timberlake in København

Kl 19.00 - 21.00

Förbandet till Justin var faktiskt bra.

Jag fick den värsta sittplatsen på arenan, där vid 318, men det fanns inga ordningsvakter (de som skulle kontrollera våra biljetter) på ALLA LÄKTAR-INGÅNGAR. Så jag tog mig friheten att ta den bästa läktarplatsen. Jag tog rad 1 vid "113", max 10 meter från lilla scenen. Platsen skulle kosta mig 1500 kr hehe...Många gjorde också det, ingen brydde sig.

Det är helt okej att bryta mot vissa regler. 

 

 

 

Kl 21.05 - 23.00

Justin på scenen. Jag fick se Justin på väldigt nära håll, klart och tydligt. Han fick hela pubilken att dansa loss i två timmar, så bra var Timberlake på Royal Arena. He's still got it. Jag hade högklackade skor på mig, jag fick så ooooooooonttttt i fötterna i efterhand haha...

Justins sista låt var ”Can’t stop the feeling!”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Royal Arena

Jag gillar Royal Arena mer än Friends Arena. Det är mycket lättare att ta sig dit till Royal Arena än Friends Arena. Det är en tåghållplats "Ørestad" innan Köpenhamns centralstation, om man ta tåg från Skåne till Danmark. Royal Arena ligger ungefär 600-700 meter från tåghållplatsen och Fields köpcentrum. Man kan inte missa arenan. 

Royal Arena är en liten arena, precis som Malmö arena med nästan exakt samma kapacitet16.000 konsertplatser. Men jag gillar små arenor för att man kan se artisten på väldigt nära håll. Jag gillar även den danska publiken, de vågar släppa loss och ha kul men det gör inte svenskarna. Jusus, de flesta svenskarna är så jävla stela så fort de är på en konsert. 

 

 

 

Gratis öl igår, skit nice ju =).

 

 

 

Hemlagad pizza slice för 25 DKK, så gott.

 

 

 

 

 

Säga hej till Baby-Rex

Stora Coop V 32

*Barilla pasta och sås för 5 kr/st.

*Vattenmelon för 5 kr/kg.

 

 

Ni behöver bara eankoder.

Missat

Oj jag missat regnet igår. Men jag är väldigt glad över att det är skitväder idag =). 

Royal Arena

Redo!?

Gratis öl

Är laddad - Justin Timberlake ikväll

Jag ska åka till Köpenhamn från Malmö vid fyratiden. Jag är redo för Justin Timberlake konsert på Royal Arena, Ørestad i Köpenhamn. Denna gången får vi veta i förväg att Justin ska vara i scenen ungefär vid kl 20.15, och konserten slutar vid 23.00. Det är jättebra att få veta sånt i förväg. Jag hinner även en stadsrunda i Ørestad innan konserten. Denna gången har jag ändå bara sittplats och jag vill inte se massa jäkla förband.  

Min biljett kostat ungefär 650 kr, men jag har lagt till biljettförsäkring. Det blev ungefär 709 kr. Ja, det är dyrt att gå på konsert idag, men ungefär 2,5 timmar med Justin Timberlake är mycket prisvärd.

Jag är taggad som fxn men jag vet INGEN KAN SLÅ EM. Eminem är bäst. // C U

 

Lindex - 10% rabatt på allt

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex”.* 

 

 

Kod: onlineonly10 ger dig 10% rabatt på allt mellan 3-5 augusti, gäller även på reavaror! Villkor: gäller 3-5 augusti och endast online. Kan inte kombineras med andra rabatter och/eller rabattkoder. Till Lindex

 

 

 

Flixbus

Fick ett mail från FLixbus om - Granska din bussresa och få 50% rabatt nästa gång du åker! Erbjudanden låter bra. 
Jag ska åka med Flixbus till Köpenhamn idag, men de har tyvärr inga bussar sen på kvällen. Flixbus är rätt bra men de har ofta strul med Wifi.