mel@ni

Kicks Skärholmen & Urban Decay

Lindex Summer Sale

”Inlägget är reklam för Lindex och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

Lindex Summer Sale börjar idag med upp till 50 %. Till Lindex

 

 

 

 

 

Från Smartson

Stadsbiblioteket i Lund

Kul för barn.

Vatten???

Öhhhh...ok!

Ojdå

H&M hade en medlemstävling, där kunde man vinna presentkort på Afound. Presentkortet gäller Afounds butiksöppning i Malmö eller i Stockholm. Och jag vann =). Jag kommer tyvärr inte ihåg hur mycket pengar det gällde på presentkortet. Jag tror det gällde från 100 kr till 500 kr.

 

Ser fram verkligen emot Afounds butiksöppning i Malmö 16/6 =).

Santa Mariai bjuder på vår nyhet BBQ-marinad

Jag är inte intresserad av marinad, har redan massa marinad hemma. Men alla kuponger har tagit slut idag. Ni får kolla om flera kuponger dyker upp imorgon etc. 

http://www.smakapasantamaria.se

Se fotbollsfesten med NG

 

Låter nice..Malmö är tyvärr inte med denna gången!

Nöjesguiden anordnar tillsammans med ComeOnfester i Stockholm, Göteborg och Helsingborg i samband med Sveriges gruppspelsmatcher. Förutom fotboll på storbild erbjuder vi god öl, god mat, bra musik, tävlingar och massa påhitt både innan, under och efter matchen >> https://ng.se/artiklar/se-fotbollsfesten-med-nojesguiden

Matchvisningarna går av stapeln på Hamnkrogen i Helsingborg, Sjöcafeet vid Djurgårdsbron i Stockholm och Trädgår´n i Göteborg.

Sveriges gruppspelsmatcher

Måndag 18/6 kl. 14.00, Sverige-Sydkorea
Lördag 23/6 kl. 20.00, Tyskland-Sverige
Onsdag 27/6 kl. 16.00, Mexiko-Sverige

Hela spelschemat hittar du här.

Ã…ka till Stockholm ?

Jag vann en budgivning på Tradera, en ståplats biljett till Eminems konsert den 2 juli för 500 kr. Det är en bra deal, en ståplats biljett kostar annars 840 kr + avgift 75 kr = 915 kr. Då får man se artisten i nära håll.  

 

 

 

 

Jag har värsta ångest just nu. Jag vill helst inte åka till STK, men the rap god, slim shady var i Sverige för 17 år sen. Han har bara en spelning i Stockholm, Oslo och Roskilde nu i år, och han åker aldrig till Sverige i princips. Man vet aldrig om han kommer tillbaka till Sverige igen eller inte, därför vill jag gå på hans konsert. Jag älskar honom så fruktansvärt mycket och vill så gärna se honom på live hehe...Jag hoppas konserten blir av, jag får även låna min brors lägenhet. Han är hemma i Skåne den perioden, därför.

 

Har sett hans konsert på Youtube. Det kommer bli en grym konsert i STK =). 

 

 

 

Sommarkortet har kommit

Dyrt och inte prisvärt.