mel@ni

Få 10 % på FlixBus

Få 10 % på FlixBus â¬‡ 
Använd koden i deras gratis FlixBus-app, där du kan hitta de bästa erbjudandena för våra rutter inom Sverige och till/från Sverige.

Jag behöver den här rabattkod, därför jag lägger upp länken. Jag tror inte det går att kombineras köpet med Refunder för att man måste använda koden via deras app.

https://www.facebook.com/FlixBusSE/posts/1737649062993005

 

Dagens erbjudande

Inlägg innehåller annonslänkar*.

 

 

 

 

boozt.com - 30 % rabatt på alla solbrillor 

Bangerhead - 30 % rabattt på Kerastase 

Jotex - sommarrean upp till 70 %

Glitter - sommarrean upp till 50 %

 

ICA Kvantum denna veckan

Hittat

Hittat Pucko coconut från Smartson, finns hos CG i Lund. Det tog jäkla tid.

Falafeldagen Malmö

På tisdag 12 juni är det Internationella Falafeldagen, och få gratis falafel hos Ammo Falafel. Mellan 11-16, först till kvarn! Nice!

Badkläder från H&M

Badkläder från H&M för 100 kr, fick betala med ett presentkort på 100 kr...hehe..

 

Jag kan inte bestämma mig

Ett inlägg till alla 80-talister.

 

 

Herre gud, det finns massa bra musikkonserter i år jag vill gå på, men jag kan inte välja alla konserter. Så svårt att fatta rätt beslut =(.

*Jay Z och Beyoncé är i Sverige i slutet av juni. Eminem på Friends Arena 2 juli och Ed Sheeran 14 juli.

Justin Timberlake kommer till Köpenhamn 4 aug, och Mariah Careys julkonsert i december, då kommer hon till Göteborg och Köpenhamn.

 

Helvete...Em är fortfarande så jävla snyggt hehe..

 

 

 

 

Ok, nu har jag beställt mig, jag ska gå på Justin Timberlakes konsert i Köpenhamn den 4 aug. Har precis gjort en bokning, fick en biljett för 512 DKK. Då valde jag en billig biljett och jag fick inte världens bästa sittplats..men men...

AAHHHHH 'I can't wait. Det spelar ingen roll hur gammal man är, det finns alltid en liten crazy tonårig inom oss. Jag vill också gå på Mariah Careys julkonsert, men vi får se. De har inte släppt biljetterna än. 

 

 

 

Jag tycker Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You är världens bästa jullåt. Det vore en dröm att få höra det på live, JUST PÅ JULEN =). Jag älskar hennes "without you" också !

 

 

 

En butikskampanj

ICA Clemenstorget Lund

Så fruktansvärt

Jag är så trött på värmen. Gräset är så jäkla bränd!!! Jag gillar värme, men helst utomlands. Jag vill inte ha värmen flera dagar i rad och utan regn.  Vad tycker ni ?? Om värmen i Sverige???

Dagens erbjudande

The Body Shop - 3 för 2

 

 

 

 

Rätt ok erbjudanden. Glöm inte säga upp prenumerationen i god tid om du inte vill ha flera boxar. : 

Beställ Kökets box nu för 99 kr och få vår tidigare box med tema vårfest att ge bort till någon du tycker om eller behålla själv. Du betalar endast 99 kr (spara 159 kr!) och får produkter till ett värde av ca 380 kr!


Din första ordinarie box med tema "Picknick" levereras till dig v.25-26 och innehåller Löfbergs nya Cold Brew. Du får även läsa om Tea Malmegårds bästa knep för att få till en snygg tårta – perfekt till midsommar!

I juli har boxen sommaruppehåll men i augusti kör vi igen och då är det temat "Balans" som gäller! Det vill du inte missa!

Ange kampanjkoden: "BOX1" när du beställer här

Erbjudandet gäller endast dig som tidigare varit prenumerant eller fått Kökets box i present och vill fortsätta få hem en box löpande varje månad. Det är fri frakt och det är enkelt att avsluta din prenumeration när du inte vill ha fler boxar. Beställ senast fredag 17/6 kl 23:59. Gäller så långt lagret räcker.