mel@ni

Fira Kingsize Magazine nr 2 2018 med NG

Snart är det dax

Jag ska öva lite yoga, dammsuga och äta lite innan jag åker till Kastrup. Jag vill vara där två timmar innan flyget för att jag litar inte på Skånetrafiken. Jag vill inte ha tågförsening idag.

Jag ska försöka inte blogga för mycket under resan för att jag vill inte bli av med min mobil igen...hehe. Men denna gången tar jag med mig min reservmobil för säkerhets skull. 

 

En filt och en tidning är alltid bra att ha. Vi hörs! //

En ny kampanj från Orkla

 

Samla kvitton från köp av 8 valfria produkter från Bliw, Salvequick, Jordan eller Family Fresh och få premier som t.ex ett par Bluetooth-hörlurar bla bla...Jag säger nej till kampanjen. Vem använder Bluetooth idag???????

 

Daybreaker med Zalando & Reebok i STK

Fitnesskonceptet DAYBREAKER kommer äntligen till Stockholm, i samarbete med . Kl. 06.00 kör Reebok och Zalando. Zalando bjuder även på frukost. 

igång med tre olika träningspass och ett dansparty. Det är gratis att delta men du måste boka plats i förväg, så anmäl dig nu ðŸ‘‰zln.do/2KZE58J

 

Gratis tandkontroll i Malmö

Födelsedagserbjudanden från Jensens

Näääääää...hehe

 

VALFRI DESSERT TILL DIG OCH HELA DITT SÄLLSKAP.
Du kan använda din födelsedagspresent en vecka innan eller en vecka efter din födelsedag
- både på lunchen och kvällen, när ni alla äter huvudrätt hos oss.

Det enda som du ska tänka på är att uppge ditt mobilnummer och visa bild-ID med födelsedatum till din servitör. Kom ihåg att du tjänar 10% i rabattpoäng på maten – på detta sättet blir en oförglömlig födelsedagsmiddag en liten besparing till ännu fler mysiga stunder hos oss.

Vi glädjer oss till att fira dig!

Tur och otur

Jag fick två nätter på Hotel Barcelona Condal Mar för 2 227.16 kr, ord.pris var 2450,32 kr. Då har jag använt en rabattkod och fick 10 % rabatt (minus 222,76 kr).

Nu ser jag de har höjt priset på samma typ av rum och datum till 2948 kr. Det är inte billigt.  

 

 

 

 

 

 Växelkursen för SEK till Euro idag. Svenska kronan har alltid varit svag och värdelöst. Jag saknar finanskrisen 2007-2008. Euro var svag och det var billigt att resa inom Europa..haha..

 

 

Lyko rabattkod - 20 % rabatt på smink

Rabattkod: 20SMI

Gäller endast 48 h. Fri frakt vid köp över 100 kr.

 

Jag är redo

Det har varit solsken hela dagen och 26-27 grader.

 

 

 

 

Nu har jag packat, städat, och tränat. Är redo för Barcelona. Barcelona har sämre vädret än oss..hmm.. Jag är i Barcelona imorgon kl 20.00. Resan tar 2 h och 50 min.  

Fredriksdal fyller 100 år

Fredriksdal ligger i Helsingborg. Mer Fredriksdal fyller 100 år med massa aktiviteter.