mel@ni

STK - Free Eyebrow lesson

HM Emporia

Barnens dag i Halmstad 19/5

Det gäller i ICA Maxi Halmstad.

Födelsedagserbjudanden från Lyko

 

Vafan man får bara en rabattkod, få 100kr att handla för vid köp för minst 300kr.

Vem vill tömma sitt bankkonto på sin födelsedag?? Jag bjuder, koden gäller bara en gång. 

 

 

Snart fyller du år, och vi vill så klart fira dig ordentligt med en gåva. Passa på att skämma bort dig själv med en ny skönhetsfavorit!

Hos Lyko.se kan du välja bland över 40,000 produkter från mer än 500 varumärken. Det enda du behöver göra är att fylla i din personliga kod som du finner nedan, i kassan. Din kod är giltig i 48h.

Välj fraktsättet "Skickas garanterat inom 24h"  så får du gratis frakt,
 och paketet hinner fram lagom till din dag!

Ha en fantastisk födelsedag!

Din unika rabattkod: 74NTHU100FM

Träningsresultat

Jag tränar nästan varje dag. Jag tycker inte jag har gått ner i vikt, däremot har jag fått bort sidofett på ryggen..hehe..Det är bra.

 

 

 

 

 

Vad händer i Västerås

CG V20

Glöm inte tar del av erbjudanden.

 

 

 

 

Kom på en sak, dessa två kuponger går att kombineras, gäller dock bara hos ICA. Havredryck kostar va 15,90 kr. Det blir inte gratis men ändå...

Ja, havredryck och sojamjölk är bättre än vanligt mjölk. Jag har slutat ha mjölk i kaffet. Nu får jag inte ont i magen längre =). 

Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher!

Det är sällan jag tar del av födelsedagserbjudanden från Yves Rocher, men My tog del av födelsedagserbjudanden  igår. Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher ser lite annorlunda i år. 

 

Det finns två olika födelsedagserbjudanden: 

*Få en födelsedagsgåva på köpet, utan köpkrav. Du får välja en vara (en primer, en hudvårdsprodukt eller ansiktsvårdsprodukt), värdet är ungefär 119 kr. 

*Sen får du en duschtvål på köpet vid köp över 149 kr.  

*Man kan även kombineras köpet med en aktuellt erbjudande. My köpte lite skönhetsprodukter igår och tog två hudvårdsprodukter, då fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten". 

Hon har handlat över 149 kr, först fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten", en födelsedagsgåva, och duschtvål på köpet. Det är en bra deal, om man handlar mycket på en gång. 

 

 

Födelsedagserbjudanden från H&M

H&M har aldrig haft födelsedagserbjudanden. Men My fick födelsedagserbjudanden från H&M. Man får 25 % rabatt på ett köp. Hon har köpt en klänning till mig...hehe..

Tack My!

Stressad idag

 

Jag är stressad idag. Jag åker till Barcelona på tisdag. Jag måste städar lite, tränar, och skriver ut lite handlingar. Jag hittat fan inte min mobil.