mel@ni

Träningsresultat

Jag tränar nästan varje dag. Jag tycker inte jag har gått ner i vikt, däremot har jag fått bort sidofett på ryggen..hehe..Det är bra.

 

 

 

 

 

Vad händer i Västerås

CG V20

Glöm inte tar del av erbjudanden.

 

 

 

 

Kom på en sak, dessa två kuponger går att kombineras, gäller dock bara hos ICA. Havredryck kostar va 15,90 kr. Det blir inte gratis men ändå...

Ja, havredryck och sojamjölk är bättre än vanligt mjölk. Jag har slutat ha mjölk i kaffet. Nu får jag inte ont i magen längre =). 

Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher!

Det är sällan jag tar del av födelsedagserbjudanden från Yves Rocher, men My tog del av födelsedagserbjudanden  igår. Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher ser lite annorlunda i år. 

 

Det finns två olika födelsedagserbjudanden: 

*Få en födelsedagsgåva på köpet, utan köpkrav. Du får välja en vara (en primer, en hudvårdsprodukt eller ansiktsvårdsprodukt), värdet är ungefär 119 kr. 

*Sen får du en duschtvål på köpet vid köp över 149 kr.  

*Man kan även kombineras köpet med en aktuellt erbjudande. My köpte lite skönhetsprodukter igår och tog två hudvårdsprodukter, då fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten". 

Hon har handlat över 149 kr, först fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten", en födelsedagsgåva, och duschtvål på köpet. Det är en bra deal, om man handlar mycket på en gång. 

 

 

Födelsedagserbjudanden från H&M

H&M har aldrig haft födelsedagserbjudanden. Men My fick födelsedagserbjudanden från H&M. Man får 25 % rabatt på ett köp. Hon har köpt en klänning till mig...hehe..

Tack My!

Stressad idag

 

Jag är stressad idag. Jag åker till Barcelona på tisdag. Jag måste städar lite, tränar, och skriver ut lite handlingar. Jag hittat fan inte min mobil.

50kr i rabatt - Teknikdelar.se

Få 50kr i rabatt med kod, vid köp för minst 300 kr. - Teknikdelar.se. My det går att kombineras köpet med Refunder. 

Använd kod: maj50!

Jysk madrasskväll

Jag vill faktiskt ha en ny madrass.

Mobilia idag

Hemmakväll bjöd på godis.

 

 

 

ICA mobilia - Köp ett 6-pack Corona, få en is-hink på köpet.

Födelsedagspresenter

My har hämtat ut sin Rituals skumtvål och 2 ljusstakar från Rosendahl via Mobilia appen. Det är hennes födelsedag idag. Jag ska hämta mina ljusstakar nästa vecka.