mel@ni

Vad händer i Malmö

Det händer mycket, men inte i Lund.

 

 

 

 

 

 

 

Fick en kexchoklad

Kassapersonalen på Coop glömde fråga mig om medlemskortet =).

Hittat..

En 20-lapp...

Butikskampanj

Från Coop Konsum Lund.

Hunkemöllers butiksinvigning

Ett tips från My. Oki, jag får gå dit...hehe..

Från sportoo.se

 Jag fick en värdekod på 90 kr (utan köpkrav) från sportoo.se igår. Har precis beställt lite skovårdsprodukter för 98 kr, men jag fick betala 8 kr. 

Ibland är det lönsam att prenumerera på nyhetsbrev från nätbutiker.

 

Från Subway

Har hämtat ut min kaka. Den var god.

 

 

 

ICA Clemenstorget, extrarpis på tacos kryddmix från Old el paso taco. Det finns faktiskt en 5 kr kupong på Old el paso taco, men jag hade inte den med mig. 

Fri frakt☼Teknikdelar.se

Teknikdelar.se har fri frakt vid köp för minst 99 kr. Har precis beställt ett mobilskydd och en musmatta för 104 kr, fick även 5,20 kr. *Jag beställde ett mobilskydd via CDON men jag fick aldrig varan, men jag har fått tillbaka pengarna. 

Har en rabattkod på 50 kr, vid köp för minst 150 kr. Koden: QXTD126&ZX! gäller bara en gång, jag bjuder. 

 

Dagens post

Semester i år???

Jag håller på att spara Tickets presentkort, men jag tycker inte Ticket har bra reseutbud. De har bara All Inclusive och charterresor för barnfamiljer. Det är ingenting för mig. Ticket har inga bra resepaket till USA heller. Men jag kan ändå köpa flygbiljetter via Ticket.  Jag får börja planera min resa till New York.

Jag har faktiskt ingen lust att resa i år, men jag tror inte det blir en varm sommar i Sverige i år. Jag kan dock tänka mig åka till Barcelona för att sola och bada i ett par dagar. Jag får se.