mel@ni

Nelly shoe week - 20-30 % rabatt

Inlägg innehåll annonslänk.

 

 

Till nelly.com

 

Få testa Old El Paso Crunchy Tortilla Strips

lifebutiken.se - få 50% rabatt på en valfri Body & Soul-produkt

 

 Har två rabattkoder över. Jag bjuder. Får 50% rabatt på en valfri Body & Soul-produkt.
 
handla på lifebutiken.se med rabattkoden: D5N6YSR4C
handla på lifebutiken.se med rabattkoden: US9GZL6U2
Erbjudandet gäller till och med 31 mars 2018
 

Stockholm - Få ett gratis yogapass

Vecka 11

From imorgon kommer Anthon Berg ge bort 500 gratiskuponger på påskpåsar (80g) om dagen. Följ Anthon Berg på Facebook, de släpper äggen någon gång mellan 09.00-16.00. *Samma app som förra året. Max 1 facebook-konto per sms/värdekupong...hehe...

 

 

 

Brämhults delar ut 500 rabattkuponger som ger 2 Brämhults smoothie till priset av 1. Alla smskuponger har tagit slut men kom tillbaka vid mellanmålstid fredag 15:00 för en chans till rabattkupong!

nelly..com rabattkod - Sista chansen! 20% rabatt på allt*

Inlägg innehåller annonslänk*-

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 11/3 23.59 (CET) och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Till nelly.com

CG V 11

Chiquelle Grand Opening igår

Chiquelle öppnade sin PoP-Up butik på Emporia igår, och de första 200 besökarna fick goodiebags. Jag var inte där, men jag är nyfiken på goodiebagen. Vad fick ni igår??? hehe...

 

Rituals Cosmetics söker produkttestare

Det fungerar som en utlottningstävling. Det känns lite sh**igt..LoL

Delta i en undersökning och var med i chansen att bli en av de första som får prova och dela med sig av Rituals Cosmetics  senaste hudvårdsserie.

Clinique - fri frakt

Jag väntar på min beställning från clinique.se. Jag har beställt en produkt för 75 kr + 35 kr frakt = 110 kr. Jag får även 5 produkter på köpet. 

Just nu har clinique.se fri frakt. Man kan fortfarande använda rabattkod oilyskin och få 5 produkter på köpet - 3 produkter från 3-Stegs Systemet Introduktionsset och 2 valfria varuprover. Erbjudandet gäller om du välja en fuktgivande produkt. 

Jag har precis gjort en ny beställning. Det fanns en fuktgivande kräm för 75 kr, men krämen är slutsålt. Jag valde istället Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator Mini 15ml för 95 kr. Sen har jag valt samma produkter som förra gången. 

 

 

Det blev 95 kr =). Det här erbjudandet är bättre än "köp och få kampanj" för att jag får ofta produkter jag inte använder.  Men jag kommer att behålla de flesta produkter från det här erbjudandet. Det finns bara en produkt jag inte vill ha.

 

 

 

 

 

En typisk gåva/GWP från "köp och få kampanj". Här får man till exempel 9 produkter på köpet, men jag vill bara ha 4 produkter.

*OBS erbjudandet är inte tillgängligt längre.