mel@ni

Testa Netgear WiFi Extender

Ahhh...va synd, har precis skaffat en wifi router...Mer om Testa Netgear WiFi Extende

 

Vad hände idag?

Jag var hemma hos mina föräldrar. Det var trevligt hehe.. Ha en trevlig kväll mina läsare// 

 

Jag åt en choklad-semla idag.

Göteborg - Vinn två biobiljetter till filmen "Hjärtat"

Sportlov i Göteborg

Från Skånetrafiken

Fick handsprit.

HGB - Sportlov på Våla

Dagens erbjudanden

 

Inlägget innehåller annonslänk

 

 

Just nu sportlovsrea hos Sportamore, upp till 70% rabatt på utvalda produkter.

NordicFeel. 15% på alla solprodukter med koden SPORTLOV mellan 11-17/2.

 

Drömresa?

Jag har rest en del när jag var yngre. Det är roliga att resa men jag tycker "resa" är inte lika viktigt längre. Nu reser jag bara om jag har lust, råd och tid till det...hehe...

Jag har lyckats samla ihop (800 kr) presentkort på Ticket. Jag saknar bara presentkort på 3000 kr.  Då kan jag välja en resa till USA eller annat. Jag räknar med att jag får lägga ut lite pengar själv. Nej, jag vill inte ha charterresor till Spanien/Malta/Bulgarien etc. Vi får se....

 

Få gåva på köpet erbjudanden

Jag gillar erbjudanden där kunden/kunder får skönhetsprodukter eller praktiska saker på köpet. Men alla erbjudanden är inte prisvärda. Jag gillar till exempel inte sådana erbjudanden där kunden får en necessär eller deo på köpet, men det beror så klart på erbjudanden och utbudet.

I år vill jag satsa mer på erbjudanden och produkter som jag gillar. Jag vill inte ha massa produkter jag inte använder. Jag tycker det är jobbigt att behöva sälja saker på Tradera. Här får ni en överblick över de befintliga få-gåva-på-köpet-erbjudanden som jag tycker är intressant:

 

Jag hatar den här erbjudanden - Köp produkter från Rituals för 250 kr och få en liten duschskum på köpet, värde 50 kr. Jag vet jag kan få en Rituals tvålskum för 0 kr, varför ska jag betala 250 kr för en liten duschskum???? 

 

 

 

Från eleven.se - Handlar för minst 200 kr, få skönhetsprodukter för ca 2000 kr på köpet. Jag tycker inte man ska överkonsumera. Jag får även massa produkter på köpet som jag inte använder. 

 

 

 

 

Jag gillar sådana erbjudanden - Köp två produkter, få en gåva på köpet (med skönhetsprodukter). Får vi två produkter för 100-150 kr då är det en bra deal. 

 

 

Malmö - Fiskens Dag 2018

Du får 10-50% rabatt på fisk (gäller lagerhållen fisk).
Erbjudande på olika akvariepaket. Kalaserbjudande på akvarieväxter. Och självklart har vi nybryggt kaffe och något tilltugg.

Mer om Fiskens Dag 2-3/3