mel@ni

Dagens utbetalning - Refunder

 

Bra hårinpackning

Jag är en sån person, om jag hittat skönhetsprodukter som passar mig då köper jag ofta samma produkter och jag är en trogen kund. Jag kan använda Tresemme schampo och balsam men mitt hår klarar inte av hårinpackning från matbutiker.

Ja, det är så jobbigt att vara en kvinna idag! Men jag föredrar att vara en välvårdad kvinna framför en pungsvettisJapp, jag hatar män *ibland ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣.

 

 

 

 

Jag gillar Care Masque Structure Repair (250ml), den här inpackningen passar mitt hår. Care Masque Structure Repair kostar 229 kr (ord.pris).  Just nu har eleven.se 20 % rabatt på allt från Maria Nila, men Bangerhead har bättre erbjudandet - Få 20% på schampo, balsam och inpackning. Gäller från rek.pris t.o.m. 24/1. Jag har även en personlig rabattkod som ger 10 % rabatt på ett köp och Bangerhead erbjuder 6,5% återbäring via Mybonus.

 

 

 

 

 

 

Ok, nu har jag gjort en beställning. Jag fick Care Masque Structure Repair för 141,90 kr, ord.pris 229 kr. Då har jag använt en personlig rabattkod som gav 10 % rabatt & kombinerats köpet med Mybonus (fick 23.10 kr). 

 

Vilket landskap i Sverige är bäst?

Jag tycker Skåne är bäst för att jag har alltid bott i Skåne och vi har ett mycket bra utbud av erbjudanden/kampanjer m.m. ðŸ˜‚ 🤣😂 🤣. Och Norrland är mysigast/vackrast landskap i Sverige, enligt mig. 

Årets semlogram kör igång nu på tisdag - Ge gratis semlogram till dina vänner från 16 januari till 4 februari och få erbjudanden från en massa snälla konditorier, året runt. Ladda ner appen här

Jag har kollat upp lite på semlogram-appen. Det finns fåtal bagare & konditorer att välja på i år. Det är jättesynd när alla inte kan ta del av erbjudanden. Som vanligt har Stockholms län och Skåne (fortfarande bäst) flest bagare & konditorer att välja på. Är Göteborg ens med i semlogram i år???????

 

Malmö i år.

 

 

Staffanstorp - Invigning av det nya biblioteket i rådhuset 20/1

Det blir tårta och roliga aktiviteter för barnen på torget m.m. Det låter bra! Mer om Invigningen av det nya biblioteket i rådhuset 20/1.

 

 

Lund - Invigning av nya Lund Tourist Center imorgon

Invigning av nya Lund Tourist Center och Biljettbyrån, i det gamla stationshuset på Lund C. Klockan tio drar det igång med invigningstal, musik och bubbel.

Jag får ta en sväng till Lund C...

 

 

 

Malmö/Lund - Gratis Sydsvenska varje måndag i ett år

Ett gamla erbjudande. Jag har tagit del av erbjudandet en gång.  Länken - Få gratis Sydsvenska varje måndag i ett år

 

 

Test - Vichy 89

Jag hatar vinterkylan och min hud är så torr. Och jag är jättedålig på att dricka vatten.  Anledningen till att huden blir torr och frasig på vintern är en kombination av torr luft, låg luftfuktighet, vatten och kylan själv.

De flesta av oss har fått gratisprov på Vichy 89En jättebra serum som lämnar huden återfuktad, uppfriskad och med en hälsosam lyster. Jag tycker Vichy 89 ger ungefär samma effekt Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate, ord.pris 895 kr. Men serum från Lancome är mycket dyrare. Vichy 89 kostar ungefär 219 kr på nätet.

 

 

 

Jag har nu beställt ,50 ml hos Apotek Hjärtat . Den kostat 219 kr men jag fick ner till 182.32 kr. Då har jag använt en rabattkod som ger 10 % och kombinerats köpet med Refunder - fick 14.78 kr i återbäring.

Få 10 % rabatt på ett köp (även reavaror) med rabattkod: klubb10

 

Dagens erbjudanden

 ”Inlägget innehåller annonslänkar”.*

 

 nelly.com rabattkod: 20OFF - 20 % extra rabatt

 

 Zalando rabattkod: JEANS10SE - 10 % på alla rea jeans. Rabattkoden kan endast användas på redan nedsatta produkter på en beställning över 799 kr. 

 

 Stadium rabattkod: WBY925 - 25 % rabatt på löpning. 

 

 boozt.com rabattkod EXTRA10 - 10% extra rabatt på klänningar & skor

 

♥ Teknikdelar.se Fri frakt - Mindre än 24h kvar

 

 eleven.se - 20% paÌŠ allt fraÌŠn Maria Nila 

 

 Bangerhead 20% rabatt på schampo, balsam och inpackningar.

 

 

Vinterdag på Stadium Svågertorp

Det blev ingen bio

Det blev ingen bio för mig ikväll. Nu kommer ihåg jag fick fyra VIP-biljetter för 25o kr från Tradera. Två biljetter gick att använda, men de andra biljetterna är fxn spärrat. Jag ska ta kontakt med SF, får se vad som händer. Lite irriterad är jag men jag kan alltid kräva pengarna tillbaka av säljaren från Tradera.....