mel@ni

Test - Vichy 89

Jag hatar vinterkylan och min hud är så torr. Och jag är jättedålig på att dricka vatten.  Anledningen till att huden blir torr och frasig på vintern är en kombination av torr luft, låg luftfuktighet, vatten och kylan själv.

De flesta av oss har fått gratisprov på Vichy 89En jättebra serum som lämnar huden återfuktad, uppfriskad och med en hälsosam lyster. Jag tycker Vichy 89 ger ungefär samma effekt Lancome Advanced Genifique Youth Activating Concentrate, ord.pris 895 kr. Men serum från Lancome är mycket dyrare. Vichy 89 kostar ungefär 219 kr på nätet.

 

 

 

Jag har nu beställt ,50 ml hos Apotek Hjärtat . Den kostat 219 kr men jag fick ner till 182.32 kr. Då har jag använt en rabattkod som ger 10 % och kombinerats köpet med Refunder - fick 14.78 kr i återbäring.

Få 10 % rabatt på ett köp (även reavaror) med rabattkod: klubb10

 

Dagens erbjudanden

 ”Inlägget innehåller annonslänkar”.*

 

 nelly.com rabattkod: 20OFF - 20 % extra rabatt

 

 Zalando rabattkod: JEANS10SE - 10 % på alla rea jeans. Rabattkoden kan endast användas på redan nedsatta produkter på en beställning över 799 kr. 

 

 Stadium rabattkod: WBY925 - 25 % rabatt på löpning. 

 

 boozt.com rabattkod EXTRA10 - 10% extra rabatt på klänningar & skor

 

♥ Teknikdelar.se Fri frakt - Mindre än 24h kvar

 

 eleven.se - 20% paÌŠ allt fraÌŠn Maria Nila 

 

 Bangerhead 20% rabatt på schampo, balsam och inpackningar.

 

 

Vinterdag på Stadium Svågertorp

Det blev ingen bio

Det blev ingen bio för mig ikväll. Nu kommer ihåg jag fick fyra VIP-biljetter för 25o kr från Tradera. Två biljetter gick att använda, men de andra biljetterna är fxn spärrat. Jag ska ta kontakt med SF, får se vad som händer. Lite irriterad är jag men jag kan alltid kräva pengarna tillbaka av säljaren från Tradera.....

Nu ikväll

Jag tog The Famous Chuckburgare för 165 kr, fick betala 15 kr. Maten var jättegod ikväll. Nu har jag lärt mig en sak om The Bishop Arms Lund. Man ska inte äta där när det är mycket folk på puben. Maten blir ofta inte bra.

 

 

Få en förpackning ICA blöjor

Det var ett tips från gratisguiden.se > Få en kupong som ger dig en förpackning ICA blöjor strl 2-6 helt gratis.

Ica clemenstorget har ICA blöjor. Jag tog ett paket stl 6 till min syster. Jag vet inte om kampanjen är fortfarande tillgängligt, man vet aldrig. 

 

 

 

En butikskampanj

Jag är så uttråkad

Min syster (inte hon från Göteborg) skulle hälsa på mig idag men hennes unge blev plötsligt sjukt. Sånt här kan vara jobbigt. Jag brukar planera bort en dag om jag får besök av någon som inte bor i Lund men folk kan ju ställa in i sista minuten. Jag får gå ut och äta på The Bishop Arms istället. Jag får se om jag orka se en biofilm ikväll. Vad sjutton ska jag annars göra???

Jag längtar tills nästa vecka. då har jag mer saker att göra. 

Emporia idag

Från Tradera - Så sjukt

Jag vann en budgivning, en Jojo värdekod ( ger ett Skånekort för två veckor) för 385 kr. Det var det värsta budgivningen jag någonsin har varit med om. Folk var ju galna på Tradera. Budgivningen var sjukt stressad hehe...

Jag tycker 385 kr är lite för mycket pengar för två veckor, men jag ska åka till Hässleholm två gånger under giltighetstid. Det jämnar ändå ut sig.

MQ rabattkod - Få 25% rabatt på ett plagg

Använd kod TACK25 för att få 25% rabatt på ett plagg när du shoppar på MQ.se. Gäller bara ord.pris.