mel@ni

Nu ikväll

Jag tog The Famous Chuckburgare för 165 kr, fick betala 15 kr. Maten var jättegod ikväll. Nu har jag lärt mig en sak om The Bishop Arms Lund. Man ska inte äta där när det är mycket folk på puben. Maten blir ofta inte bra.

 

 

Få en förpackning ICA blöjor

Det var ett tips från gratisguiden.se > Få en kupong som ger dig en förpackning ICA blöjor strl 2-6 helt gratis.

Ica clemenstorget har ICA blöjor. Jag tog ett paket stl 6 till min syster. Jag vet inte om kampanjen är fortfarande tillgängligt, man vet aldrig. 

 

 

 

En butikskampanj

Jag är så uttråkad

Min syster (inte hon från Göteborg) skulle hälsa på mig idag men hennes unge blev plötsligt sjukt. Sånt här kan vara jobbigt. Jag brukar planera bort en dag om jag får besök av någon som inte bor i Lund men folk kan ju ställa in i sista minuten. Jag får gå ut och äta på The Bishop Arms istället. Jag får se om jag orka se en biofilm ikväll. Vad sjutton ska jag annars göra???

Jag längtar tills nästa vecka. då har jag mer saker att göra. 

Emporia idag

Från Tradera - Så sjukt

Jag vann en budgivning, en Jojo värdekod ( ger ett Skånekort för två veckor) för 385 kr. Det var det värsta budgivningen jag någonsin har varit med om. Folk var ju galna på Tradera. Budgivningen var sjukt stressad hehe...

Jag tycker 385 kr är lite för mycket pengar för två veckor, men jag ska åka till Hässleholm två gånger under giltighetstid. Det jämnar ändå ut sig.

MQ rabattkod - Få 25% rabatt på ett plagg

Använd kod TACK25 för att få 25% rabatt på ett plagg när du shoppar på MQ.se. Gäller bara ord.pris.

 

Nestlé Dolce Gusto kampanj kompensation

De flesta av oss har väl fått samma mail. Jag har valt kopparna. Det kan ta upp till 5 veckor innan premien levereras till en.

 

Åhléns - aktuella erbjudanden.

Åhlens har två erbjudanden.

*Just nu – fri frakt tom 21/1!

*Medlemserbjudanden, få dubbla poäng på ett valfritt köp. Jag tycker Åhléns kan kör köp-och få-kampanjer istället.

Kökets Box - prisvärd???

 

Ange kod BOX50KR

Få 50 kr rabatt på första boxen (ord.pris 129 kr). Erbjudanden gäller t.o.m. 21/1 och för dig som tidigare har prenumererat.

 

Jag ska inte ta del av erbjudanden. Det tar alldeles för lång tid för att få återbäring godkänd på Kökets box. De flesta av oss har fortfarande inte fått återbäring godkänd på Kökets box från Bonusway och MybonusMybonus och Bonusway M

   

Få bort orange/gult hår

Herre gud, jag blekte mitt hår (utväxt) igår, fick orange hår i efterhand...hehe...

 

 

 

Hur får man bort orange/gult hår, från mörk till ljus hår?

Använd kall hårfärg/toning utan röda pigment för att tonar ner oönskade gula nyanser. Askblond och askbrun hårfärg är bra. Man kan även använda silvershampoo vid behov.

 

 

 

 

 

Bra slivershampoo, FANOLA NO YELLOW SHAMPOO 350ML