mel@ni

Butikskampanjer

Från Stora Coop Lund.

 

Det är först till kvarn som gäller. Jättefina skålar från Ahlgrens bilar för 249 kr. Dem är så små men ändå prisvärd. Jag ska tänka på saken. Coop tar en påse bilar för 12,95 kr. 

 

 

 

Matlådan är inte prisvärd. Den är liten, men man kan ändå ta del av erbjudanden om Coop säljer Barilla pasta för 5 kr/st.

 

 

Provsmakning

Tyck till om ditt senaste besök på Åhléns City

 

För Åhléns medlemmar. Mejlet skickas ut till medlemmar:

 

Tack för att du handlar hos oss på Åhléns. 

Vi jobbar ständigt med att bli bättre för våra kunder och skulle bli väldigt glada om du ville ge oss feedback på ditt senaste besök. Det tar bara någon minut! Som tack för hjälpen får du 250 poäng laddade på ditt medlemskap ca en dag efter besvarad undersökning. 

Klicka på länken för att ge oss din feedback: Tack på förhand!

Vänliga hälsningar,
Åhléns

Lyko rabattkod: 10 % rabatt på nästan allt

Ange kod: 10all

Gäller endast 48 h. Till lyko.se

nelly.com > 20% extra off all shoes on sale!

20% extra rabatt med kod: SHOES20. Till nelly.com 

 

Innehåller annonslänk

 

Semlogram 2017 - Få gratis semla

 Ge gratis semlogram till dina vänner/dig själv från 16 januari till 4 februari.  Erbjudanden drar igång den 16 januari. Ladda ner appen redan nu.

 

 

Dagens post

o.b.® - Beställ ett gratisprov

 
Gamla erbjudanden: Få 2 st tampong från o.b. Beställa ett gratis prov här. Du binder inte upp dig till ett abonnemang. Du får möjligtvis nyhetsbrev via e-post.
 
😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣😂 🤣 Jag dör av skratt. Jag använder inte tamponger men jag har ändå gjort en beställning. 2 st tampong känns väldigt snål, det är väl grejen med en blogg om spartips ???!😂 🤣😂 🤣😂 🤣. 
 
 
 
 

TENA - Beställ ett gratisprov

Gamla erbjudanden: Få gratisprov från TENA
Du binder inte upp dig till ett abonnemang, du får bara nyhetsbrev via e-post. Det finns även varuprover för män 😂 🤣😂 🤣😂 🤣.  
*Observera: På grund av att det kostnadsfria varuprovspaketet är så populärt, kan Tena endast erbjuda ett varuprov per person var sjätte månad. 
 
Jag har valt nattbinda.
 

Från Åhlens

Fick lite gratis prover idag.

Stora godiskalaset på Hemmakväll

Få specialpris, gå på skattjakt, vinn en resa till Disneyland! Läs mer om allt som händer under dagen på http://bit.ly/2D8b3Ag