mel@ni

NK: Shoppingkväll med Gant 26 oktober

En shoppingkväll med snittar, fina erbjudanden och alkoholfritt bubbel. Torsdagen 26 oktober kl 17-19. Gäller på NK Göteborg och STK.

 

 

 

NK: Färgstarka dagar 12-15 oktober

Emporia 5år-kalas 25-29 oktober

 

I fem dagar skall Emporia fira Emporias födelsedag med start den 25 oktober. Dagar fulla av spännande, roliga och spektakulära aktiviteter. Ballonger, bubbel, dans, lek, musik, lyckohjul och så mycket, mycket mer väntar er!  Jag ska tänka på saken!
Mer om Emporias födelsedag

 

 

Nelly rabattkod 👚 50 % rabatt på jackor

 

 

 

 

 

 


 

Rabattkod: Jacket50 

Erbjudandet gäller bara ord.pris men jag skulle välja en bra jacka för ungefär 1000 kr, använd rabattkoden och kombineras köpet med Refunder.

 

 

 

 

 

Jag är trött..

Ha en bra kväll mina läsare.... // xoxo

 

Anakin Skywalker burned - Barbeque?????

Trippel avdrag + Kökets box för 19 kr

Ett inlägg till My, Eva, Anna, Igina, Sarah och alla glada läsare...

 

Jaaaaa, alla tipsar om samma sak...whatever. Jag älskar inte prenumerationsboxar men jag tycker en Kökets box för 19 kr är en jäkla bra deal. En box kostar 129 kr, ord.pris. Du kan använda en rabattkod och få 65 kr rabatt, glöm inte kombineras ditt köp med Refunder. Då får du ytterligare 45 kr återbäring per beställning *Även om det står 30 kr återbäring. Slutnotan blir 19 kr per box. Glöm inte att säga upp era prenumerationer i efterhand. 

*Ta en titt på Kökets box sep 2017

 

 

 

Du gör så här: Logga in till ditt Refunder-konto, gör ditt Kökets box-köp via Refunder. Använd en rabattkod till köpet, få 45 kr återbäring på köpet. 

Det finns tre rabattkoder ni kan att välja på. Ni få även 50 kr extra återbäring om ni gör ett uttag via Paypal (En tillfällig kampanj från Refunder - alla medlemmar får 50 kr extra i återbäring när ni gör utbetalningen via PayPal. ). Jag tycker det räcker med två st köp, eller tills ni har uppnått uttagningskravet (Minst 100 kr återbäring). Då får ni 50 kr extra återbäring i efterhand. 

 

Rabattkod 1 ger dig 65 kr rabatt, gäller tom 17/10: LETSDEAL50

Rabattkod 2 ger dig 65 kr rabatt, gäller tom vet ejviivilla

Rabattkod 3 ger dig 60 kr rabatt, gäller tom vet ej: hannahsolina30 Gäller inte längre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rabatt + rabatt + rabatt = Trippel avdrag

Jag har gjort tre beställningar, har använt tre rabattkoder, har kombinerats 3 köp med Refunder.

 

*Köpesumman: 64 kr + 69 kr + 64 kr = 197 kr

 

*Återbäring från mitt Refunder-konto: 45 kr X 3 köp = 135 kr plus 50 kr extra bonus = 185 kr återbäring. 

Jag hade 104 kr återbäring på mitt Refunder-konto från början, det var innan de tre beställningarna, har precis uppnått 238,36 kr återbäring. Jag kommer att få 50 kr extra bonus efter godkännande från butik, och om jag gör ett uttag via PayPal. 

 

*Reslutat: 197 kr (köpesumman) minus 185 kr (återbäring) = 12 kr för 3 boxar, 12/3 = 4 kr per box.

Glöm inte en kökets box kostar 129 kr. 3 boxar kostar ord.pris 387 kr.  Jag får i praktiken 97 % rabatt om jag få alla återbäringen.

*Uträkning är 12 kr/387 kr = 0,031 minus 1 = - 0,9689 = avrundat till 97 %. 

 

Lycka till mina läsare.....

 

 

 

Min drömresa

 

Jag vill åka till New York under lågsäsong, hösten 2018.  Enkelresa till NY under lågsäsong kostar ungefär 1200-2000 kr. Det är inte så farligt. Jag vet man kan välja presentkort på Ving eller Ticket via Gogift.com (f.d. PresentkortTorget.se). Kanske kan jag spara ihop lite presentkort till en resa?!

Jag har kollat upp Ving och Ticket. Jag är besviken. De har mest sol & bad charterresor för barnfamiljer och pensionärer. sol & bad resor är ingenting för mig. Jag gillar sola och bada men max i två dagar, jag vill dock inte vara på ett och samma ställe och göra samma saker i en vecka.

 

 

 

 

 

Ving är ju värst. Ticket är lite bättre, de har paketresor till USA men de flesta hotellen är dåliga, eller så ligger hotellen utanför stadskärnan. Det känns inte alls prisvärd att boka ett flyg+hotell-paket via Ving eller Ticket.

 Ticket har däremot rätt ok flygbiljetter till USA. Nu behöver jag bara spara ihop Tickets presentkort på 3000-3500 kr, det är inte omöjlig för att jag ha 11 månader på mig hehe. Då får jag boka boende separat. Vi får se…

 

Från Edblad

 

Har hämtat ut min beställning från Åhléns, beställde ett halsband från Edblad, Dove Necklace Small Rose Gold. Ohhhhh jag älskar halsbandet!!!

 

Affordable Art Fair Stockholm 2017

IKEA Malmö fyller 50 år

 IKEA Malmö firar med en tävling: Tävla om chansen att fylla en kundvagn med precis vad du vill - och behålla allt! (värde 1000kr) IKEA lottar ut 5 vagnar mellan kl.12-16 under 20-22 oktober. Tävlingsformulär finns i entrén. Länken till tävlingen