mel@ni

Igår

Tog en liten gratis latte på MAX igår. Värdekupongen från Flarie är fortfarande oanvänd, för femte gången i rad.

Beskrivning saknas.

Helsingborg

Nordens mest snabbväxande frisörkedja öppnar på Väla! VI FIRAR MED GRATIS KLIPPNING HELA ÖPPNINGSDAGEN. Från klockan 16.00-20.00. Allt du behöver göra är att dyka upp. Det går inte att boka en tid. Här är det först till kvarn! facebook.com/events/4493181864057615

 

Två år av lidande

I Baddha Padmasana (Bunden lotus) sitter man i lotus och gör en handbindning bakom ryggen, tar tag i stortårna bakom ryggen.  Baddha Padmasana gör man i slutet av serien. 

Jag har alltid haft problem med denna positionen. Jag har aldrig kunnat gripa stortårna med båda händerna.  Men så plötsligt händer det idag =). Det har bara tagit två år att lära mig denna positionen...haha..

fredagskväll

Ikväll ska jag öva på några armbalanser. För sån é jag! Det finns inget fredagsmys. Jag önskar er en trevlig fredagskväll! Ta hand om er =) // Me

 

Flarie

Från Flarie.

Beskrivning saknas. 

 

 

 

 

Yummy Days

Få 1000 Yums på din nästa bokning i appen TheFork. Använd koden* COZY20, endast giltig till och med söndag den 18 oktober.

Jag ska gå på en yogakurs nu på söndag, så jag passade på att boka ett bord på Zocalo SödergatanZocalo Södergatan erbjuder 50 % på matnotan för 2 personer, och 30 % för en person. 

Beskrivning saknas.

 

 

Just nu har jag 2000 YUMS = 500kr bonusrabatt** på mitt konto, men vill utnyttja mina yums när jag är ledig från Ashtanga yoga. Det här med att man får mens...haha..  

- Leatherface bär en mask av människohud och bedriver mord och kannibalism. 

Letsdeal - 10% extra

Just nu får alla nya prenumeranter 10% extra på sitt första köp och vi tycker att nygamla läsare är minst lika viktiga som helt nya - därför får såklart även du ta del av rabattkoden.

Kod: OKTOBER2020

Gäller t.o.m. 31 oktober på produkter och lokala deals. Gäller ej exkluderade deals, se villkor.

Pig Clipart Stock Illustrations – 5,228 Pig Clipart Stock Illustrations,  Vectors & Clipart - Dreamstime

Filmstaden

Jag fick en biljett till förhandsvisningen för 20 kr.

Smartson

Jag får också prova Zeinas hummus mix.

förhandsvisningen av en hemlig skräckfilm

MovieZine bjuder också på bio den 19 oktober i Stockholm, Göteborg och Malmö. Förhandsvisningen av en hemlig skräckfilm - Filmen Andra sidan ??? Det finns biljetter kvar i Malmö. 
Halloween Pumpkin Lantern (Jack Lamp) i psd- och png-format - Abali.ru