mel@ni

I-landsproblem

Jag är sssssåååå irriterad på Ticket. Det gäller en återbetalning för en hotellreservation jag gjorde i maj. Jag har fortfarande inte fått ett svar på mitt ärende från Ticket. Jag har precis lämnat ett klagomål, de har en vecka på sig att svara på mitt ärende annars lämnar jag mitt ärende vidare till konsumentverket. 

Därför vill jag inte ha presentkort på resor längre.

Vad betyder emojisarna och symbolerna på snapchat? Här är svaren | Cafe.se

koka sylt

Köpte tre syltbrukar 30 ml för 39.90 kr. 

 

 

Att koka sylt är inte svårt, men det tar tid att rensa bär.

 

 

 

Ett kilo fläderbär ger ungefär 6-8 dl sylt. Personligen tycker jag att sylten blir alltför fast med syltsocker, så jag brukar använda socker istället för syltsocker.

 

 

 

 

Plommon

Jag har plockat några kilo plommon. Jag älskar plommon men för mycket plommon kan göra mig lös i magen 

 

 

Äta ute

Jag har lyckats värva en person till TheFork, trots att jag är världens sämsta värvare...hahaha.. Tack Madelene för värvningen =).

 

 

 

Jag tycker att TheFork är en bra tjänst om man bor i närheten av Stockholm/Malmö/Göteborg. Dsom ny kund/medlem kan få 400 kr rabatt (2000 yums) på matnotan på utvalda restauranger som tar emot yums! Däremot krävs två bokningar och ett köp för att få 400 kr rabatt (2000 yums). 

Första bordsbokning - Gör din bokning via dator/mobil, men inte i TheFork-appen. Skarpa inte ett konto ännu. Välj ett matställe som erbjuder mat under 100 kronor. Ange värvningskoden och slutföra din bokning. Nu kan du kan skapa ett konto på Thefork. Yums läggs till ditt konto 3 dagar efter måltiden. 

Andra bordsbokning (när du utnyttjar dina yums) - Gör din bokning via TheFork-appen. Logga in på ditt TheFork-konto, välj en restaurang som tar emot yums, välj knappen »utnyttjar yums« och ange koden APP20. Du får gratis/billig mat, och yums läggs till ditt konto 3 dagar efter måltiden. 

*Det går inte att utnyttja yums och kombineras med andra rabatter, ni vet de där rabattkoderna som skickas via e-post

 

USA ~ 1 Dollar 2013 ~ Pick 537E (395617497) ᐈ Numastic på Tradera

Triangeln Malmö

Missa inte The Athlete's Foot nyöppning nu på fredag. Du kan få dina skor customized och lyssna på härlig musik. DJ är på plats mellan 14-19.30 och spelar hip hop och RNB. Är du bland de 60 första som besöker butiken får du dessutom en goodiebag.
Det bjuds på lättare snacks och dryck så mingla på avstånd medans du kollar in alla coola sneakers! Glöm inte att vara med i deras tävling där du kan vinna presentkort på 800kr.
*Vi ses inte på fredag, för att jag bor i Lund. Jag är också upptagen nu på fredag...hehe..
 

Kattgodis

Nej, inte nu igen. Jag ser den här "värdechecken/-ar på kattgodis" överallt just nu !!! 

 

Max 25 kr/st.

produktprover från Rituals

Nu kan du få produktprover från Rituals direkt till din dörr och gratis. Allt du behöver göra är att prenumerera på deras nyhetsbrev och följa instruktionerna på skärmen! https://rituals.world/31Y8XzU

 

 

Blåsigt väder

Idag har jag plockat lite röda vinbär, fläderbär, plommon, björnbär, hasselnötter och äpple. Jag tänker laga äppelchutney med chili, kanel och ingefär. Jag vill också koka fläderbärssylt men det tar tid att plocka ihop ett kilo fläderbär. 

 

 

 

Den bästa tiden att plocka färska hasselnötter är när det blåser mycket ute. Då faller hasselnötterna till marken.

handskar

Med koden HÅLLSVERIGERENT_2020 kan du nu beställa ett gratis skräpplockarpaket med påsar och handskar i Håll Sverige Rents webshop. *Alla får en och samma kod.

 

 

Jag gillar handskarna =). 

Hela Sverige plockar skräp-paket för 5 personer

lördag

Jag köpte en påse med kanelstänger från Flying Tiger för 10 kr. 

 

 

Ett erbjudande från Åhlens. Köp två produkter (varav en ansiktprodukt) från Clarins, får ett gåvoset på köpet.

 

 

Jag åt en bakad potatis med skagenröra på Graffiti Café, den var god.