mel@ni

Kategori: Samlarkampanjer

Butikskampanjer

Från Stora Coop Lund.

 

Det är först till kvarn som gäller. Jättefina skålar från Ahlgrens bilar för 249 kr. Dem är så små men ändå prisvärd. Jag ska tänka på saken. Coop tar en påse bilar för 12,95 kr. 

 

 

 

Matlådan är inte prisvärd. Den är liten, men man kan ändå ta del av erbjudanden om Coop säljer Barilla pasta för 5 kr/st.

 

 

Provsmakning

Uppdatering Paulúns kampanj > Få en flaska på köpet

Paulúns har en kampanj: Köp 3 valfria produkter från , få en vattenflaska på köpet. Ett gamla inlägg om kampanjen.

City Gross HLM har Paulúns bars för 18.95 kr/st, men det är fortfarande dyrt för en vattenflaska (18.95 kr x 3 + porto 19 kr).

Kampanj från Hatting - Få assietter från Rörstrand på köpet

Tyvärr, ett kvitto-kampanj. Jag hoppar gärna över kampanjen.

 

Om kampanjen

 

Köp 3 st valfria Hattingprodukter. Klicka här och registrera dina uppgifter samt streckkoderna och ladda upp giltigt kvitto senast den senast den 30 april 2018. Inom ca 4 veckor efter att ELS mottagit och kontrollerat din registrering kommer dina assietter att skickas till dig. Notera att en fast kostnad på 49 kr tillkommer för frakt och hantering och betalas i samband med att din premie skickas hem till dig.

 

Paulúns kampanj > Få en flaska på köpet

Paulúns > Samla kvitton från köp 3 valfria produkter från Paulúns och få en flaska på köpet. 19 kr i porto tillkommer. Kampanjen gäller t.o.m. 2018-03-31. Till kampanjen.

2017 har varit ett tufft år för oss och samlarkampanjer har absolut inte varit bra. Jag hatar alla dessa kampanjer som kräver kvitto. Jag kommer fortsätta skriva om samlarkampanjer i år. Jag ska försöka vara
opartisk och brutalt ärlig.

 

Omdöme: Den gröna flaskan påminner mig om Eva Solo drickflaska 0.5 L för 199 kr *ord.pris. Blodcentralen Lund har haft den där flaskan som gåva utan logo tryck. Jag tycker inte den gröna flaskan från Paulúns är inte prisvärd, om vi betalar fullpris för 3 produkter från Paulúns + 19 kr för porto.

 

 

 

 

 

 

 

Så minns jag 2017

Vi har haft ett dåligt år med samlarkampanjer. Jag hoppas det kommer fler streckkodskampanjer under 2018. Jag hoppas Libero kör en samlarkampanj med Lego Duplo som premien. 

 

Från 2015.

Coop idag

Det fanns lite provsmakningar idag. Jag såg Stora Coop sålde Göl snacks för "32 kr för 2 st". Jag vet göl.se har en samlarkampanj, en kvittokampanj där man kan lösa in kvittot mot biobiljetter. 32 kr x 2 = 64 kr mot en biobiljett känns dyrt, men jag vet min ICA har haft Göl snacks för 10 kr. Vet inte om jag vill delta i kampanjen. Det finns inga bra filmer jag vill se under 2018, men vi får se.Kampanjen pågår t.o.m. 11/2 2018. 

 

Jag har tyvärr problem att ladda ner bilder idag.

 

 

 

Samlarkampanj från Purina > Få en kopp från Saga form på köpet

  • Köp 4 st Adventuros eller Partymix från Purina och spara kvittot.
  • Skicka SMS till 72120 tillsammans med ordet Purina. Exempel: "Purina" till "72120". Du kan även ladda upp kvittot direkt på hemsidan om du inte vill skicka SMS, det gör du här
  • När ditt kvitto är inskickat kan det ta upp till 3 arbetsdagar innan det blir validerat. Då får du instruktioner och premiekod skickad till din e-post eller mobil för att hämta ut din premie.

OBS: Endast en premie per person. Fraktkostnad på 49 SEK tillkommer tyvärr vid beställning utav premie - Ett dyrt erbjudande pga frakt!

http://www.purinajulkampanj.se

Butikskampanj > Få ett kit med tomteluvor på köpet

En butikskampanj från CC.

Libero klubb > Nya premier

Ny samlarkampanj från Nescafé Dolce Gusto > Byt mot premier

Samla poäng genom att ladda upp kvitton med dina inköpta NESCAFÉ Dolce Gusto produkter. Byt sedan ut dina insamlade poäng mot exklusiva premier! 
Ett paket NESCAFÉ Dolce Gusto kapslar = 1 poäng

Länken till kampanjen

 

Jag skippar den här kampanjen. Jag kör Nespresso - What else?