mel@ni

Kategori: Samlarkampanjer

Coop idag

Från Liberoklubben

Har beställt ett par strumpor idag.

Liberoklubben - En ny premie 🤯

Njaaaa --- ðŸ¤¯

Uppdatering butikskampanjer

Stora Coop Lund:

Köp fyra påsar Ahlgrens bilar, få Ahlgrens bilar skålset i tre delar från Sagaform, värde 249 kr. Jag har fyra påsar Ahlgrens bilar för 51.80 kr, fick skålseten på köpet. Min Coop har inte många Ahlgrens bilar skålset kvar. Det är tyvärr först till kvarn som gäller. 

Jag tycker 51.80 kr för Ahlgrens bilar skålset är ändå prisvärd. Det finns värre samlarkampanjer som tvingar en att betala 49-59 kr för porto.

 

 

 

 

Köp två produkter från Barilla, få en matlåda i stål på köpet. Det finns bara några matlådor kvar. Tyvärr, folk gillar snor premier från matbutiker, det gäller även vanligt svensson. De där Momzilla är värst, de brukar låta sina ungar snor saker till de. Det är mycket vanligt att folk utnyttja sina barn för egen vinnings skull, speciellt kvinnor. - Jag hatar kvinnor som saknar självrespekt!

 

 

 

ICA Kvantum Lund. En butikskampanj från Paulúns. Köp tre produkter från Paulúns, få en vattenflaska i plast på köpet, värde 129 kr. Inte prisvärd!!!!

 

 

 

ICA Kvantum Lund har fortfarande Old El Paso Tacos kryddmix för 5 kr. Det blir gratis med 5 kr rabattkupong på Old El Paso.

 

 

Butikskampanjer

Från Stora Coop Lund.

 

Det är först till kvarn som gäller. Jättefina skålar från Ahlgrens bilar för 249 kr. Dem är så små men ändå prisvärd. Jag ska tänka på saken. Coop tar en påse bilar för 12,95 kr. 

 

 

 

Matlådan är inte prisvärd. Den är liten, men man kan ändå ta del av erbjudanden om Coop säljer Barilla pasta för 5 kr/st.

 

 

Provsmakning

Uppdatering Paulúns kampanj > Få en flaska på köpet

Paulúns har en kampanj: Köp 3 valfria produkter från , få en vattenflaska på köpet. Ett gamla inlägg om kampanjen.

City Gross HLM har Paulúns bars för 18.95 kr/st, men det är fortfarande dyrt för en vattenflaska (18.95 kr x 3 + porto 19 kr).

Kampanj från Hatting - Få assietter från Rörstrand på köpet

Tyvärr, ett kvitto-kampanj. Jag hoppar gärna över kampanjen.

 

Om kampanjen

 

Köp 3 st valfria Hattingprodukter. Klicka här och registrera dina uppgifter samt streckkoderna och ladda upp giltigt kvitto senast den senast den 30 april 2018. Inom ca 4 veckor efter att ELS mottagit och kontrollerat din registrering kommer dina assietter att skickas till dig. Notera att en fast kostnad på 49 kr tillkommer för frakt och hantering och betalas i samband med att din premie skickas hem till dig.

 

Paulúns kampanj > Få en flaska på köpet

Paulúns > Samla kvitton från köp 3 valfria produkter från Paulúns och få en flaska på köpet. 19 kr i porto tillkommer. Kampanjen gäller t.o.m. 2018-03-31. Till kampanjen.

2017 har varit ett tufft år för oss och samlarkampanjer har absolut inte varit bra. Jag hatar alla dessa kampanjer som kräver kvitto. Jag kommer fortsätta skriva om samlarkampanjer i år. Jag ska försöka vara
opartisk och brutalt ärlig.

 

Omdöme: Den gröna flaskan påminner mig om Eva Solo drickflaska 0.5 L för 199 kr *ord.pris. Blodcentralen Lund har haft den där flaskan som gåva utan logo tryck. Jag tycker inte den gröna flaskan från Paulúns är inte prisvärd, om vi betalar fullpris för 3 produkter från Paulúns + 19 kr för porto.

 

 

 

 

 

 

 

Så minns jag 2017

Vi har haft ett dåligt år med samlarkampanjer. Jag hoppas det kommer fler streckkodskampanjer under 2018. Jag hoppas Libero kör en samlarkampanj med Lego Duplo som premien. 

 

Från 2015.

Coop idag

Det fanns lite provsmakningar idag. Jag såg Stora Coop sålde Göl snacks för "32 kr för 2 st". Jag vet göl.se har en samlarkampanj, en kvittokampanj där man kan lösa in kvittot mot biobiljetter. 32 kr x 2 = 64 kr mot en biobiljett känns dyrt, men jag vet min ICA har haft Göl snacks för 10 kr. Vet inte om jag vill delta i kampanjen. Det finns inga bra filmer jag vill se under 2018, men vi får se.Kampanjen pågår t.o.m. 11/2 2018. 

 

Jag har tyvärr problem att ladda ner bilder idag.