mel@ni

Kategori: Samlarkampanjer

Alpros kampanj + Få 10 kr smakrabatt på Alpro

Jag vet har Alpro en kvitto-kampanj - Köp en Alpros kampanjprodukt, skicka in kvittot, få en värde-kupong på köpet. En typisk "köp 1 och få 1" erbjudanden. Mer om kampanjen

 

 

 

Alpros mandel- och sojamjölk kostar ungefär 20-25 kr/st. Just nu kan du få en 10 kr smakrabatt på Alpros om du är ICA-medlem. *Ett tips från gratisguiden.se  - Erbjudande för dig har eller skaffat ett ICA-kort Få 10 kr smakrabatt på Alpros nöt-, havre- och risdrycker, 1 liter. http://www.gratisguiden.se/tips/10946/

Från Clemenstorget

ICA Clemenstorget, en butikskampanj. Köp 3 produkter från Naturdiet, få en vattenflaska på köpet.

 

 

Nestlé Lektälts-kampanj

Ett tips från gratisguiden.se - Köp 25 st valfria klämpåsar och/eller barnmatsburkar från Nestlé, få lektältet i grönt från Kid´s Concept. En fast kostnad på 69 kr tillkommer för frakt och hantering som betalas i samband med att din premie skickas hem. Till kampanjen

 

kopbarnvagn.se har det gröna lektältet för 299 kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loka - Ny kampanj

Jag hatar inte Loka, men jag hatar bubbelvatten (kolsyrat vatten) och smaksatt vatten. Jag dricker inte bubbelvatten och smaksatt vatten i normalfall.

Tycker vatten skall smaka vanligt vatten, utan kolsyra, vätekarbonater eller med smaksatt. Tycker inte smaksatt vatten är inte "rent vatten" längre, det är mer som läsk. Då kan man lika gärna köpa "läsk" för att vanligt kranvatten är nästan gratis.

Smaksatt vatten och läsk tillhör inte de primära behoven. Vi kan leva utan smaksatt vatten och läsk, men vi kan inte leva utan rent vatten. Facts don't fucking care about your feelings!

 

 

 

Coop idag

Från Liberoklubben

Har beställt ett par strumpor idag.

Liberoklubben - En ny premie 🤯

Njaaaa --- ðŸ¤¯

Uppdatering butikskampanjer

Stora Coop Lund:

Köp fyra påsar Ahlgrens bilar, få Ahlgrens bilar skålset i tre delar från Sagaform, värde 249 kr. Jag har fyra påsar Ahlgrens bilar för 51.80 kr, fick skålseten på köpet. Min Coop har inte många Ahlgrens bilar skålset kvar. Det är tyvärr först till kvarn som gäller. 

Jag tycker 51.80 kr för Ahlgrens bilar skålset är ändå prisvärd. Det finns värre samlarkampanjer som tvingar en att betala 49-59 kr för porto.

 

 

 

 

Köp två produkter från Barilla, få en matlåda i stål på köpet. Det finns bara några matlådor kvar. Tyvärr, folk gillar snor premier från matbutiker, det gäller även vanligt svensson. De där Momzilla är värst, de brukar låta sina ungar snor saker till de. Det är mycket vanligt att folk utnyttja sina barn för egen vinnings skull, speciellt kvinnor. - Jag hatar kvinnor som saknar självrespekt!

 

 

 

ICA Kvantum Lund. En butikskampanj från Paulúns. Köp tre produkter från Paulúns, få en vattenflaska i plast på köpet, värde 129 kr. Inte prisvärd!!!!

 

 

 

ICA Kvantum Lund har fortfarande Old El Paso Tacos kryddmix för 5 kr. Det blir gratis med 5 kr rabattkupong på Old El Paso.

 

 

Butikskampanjer

Från Stora Coop Lund.

 

Det är först till kvarn som gäller. Jättefina skålar från Ahlgrens bilar för 249 kr. Dem är så små men ändå prisvärd. Jag ska tänka på saken. Coop tar en påse bilar för 12,95 kr. 

 

 

 

Matlådan är inte prisvärd. Den är liten, men man kan ändå ta del av erbjudanden om Coop säljer Barilla pasta för 5 kr/st.

 

 

Provsmakning

Uppdatering Paulúns kampanj > Få en flaska på köpet

Paulúns har en kampanj: Köp 3 valfria produkter från , få en vattenflaska på köpet. Ett gamla inlägg om kampanjen.

City Gross HLM har Paulúns bars för 18.95 kr/st, men det är fortfarande dyrt för en vattenflaska (18.95 kr x 3 + porto 19 kr).