mel@ni

Kategori: Samlarkampanjer

En samlarkampanj

 Polarbröd har haft en samlarkampanj och jag valt en Ståltermos Vildmark 0.5 L mot 2 poäng. 1 poäng kostat en valfri bröd från Polarbröd, men jag har fått det ena brödkvittot gratis, Jag har bara betalat för ett bröd.

 

 

Jag är jättenöjd med ståltermosen. Den är jättefin.

 

 

 

 

Celsius

Jag säger nej till erbjudanden, dricker inte energidrycker. 

Polarbröd kampanj

Polarbröd kampanj - Köpa Polarbröd, samla poäng och byt ut poängen till premier! 

Nu fick jag ihop två poäng mot en termos. Jag fick betala för det ena brödet, det andra kvittot fick jag gratis.

 

 

 

Från libresse

Libresse hade ett erbjudande; Köp två valfria produkter från Libresse, få en bikinipåse på köpet. Jag fick min idag. Jag tycker bikinipåsen ser mer ut som en necessär.

Matbutiker

Jag tycker inte det är roligt att handla mat. Det tar bara en massa tid. Men min Coop har i alla fall billigt färskpotatis denna veckan.

 

 

Butikskampanjer

 

 

Jag gillar inte glaset.

 

 

Butikstävlingar.

 

 

 

Orkla Foods har en köp & få kampanj på Kalles kaviar, då får man en fotboll på köpet. Jag trodde kampanjen gällde en liten fotboll. Men man får tydligen en fotboll i normal storlek =).

 

 

Liberoklubben - ny premie

Sampla poäng och få en fotobok från Libero

En fotobok från Libero kostar 3500 poäng.

En ny kampanj från Orkla

 

Samla kvitton från köp av 8 valfria produkter från Bliw, Salvequick, Jordan eller Family Fresh och få premier som t.ex ett par Bluetooth-hörlurar bla bla...Jag säger nej till kampanjen. Vem använder Bluetooth idag???????

 

Felix Matklubb med nya premier

Ett inlägg för er som gillar frysmat. *Jag dör av skatt. 

 

Det har döpt upp nya premier. Till Felix Matklubb

Libero - en ny kampanj med nya premier

En ny kampanj från Libero. Det finns tre nya premier med fotboll-VM som tema, för 6 koder/per premie. Ni vet hur det fungerar när det gäller Libero:

Samla koderna du hittar på alla Libero Touch-paket och de limiterade fotbollsupplagorna av UP&GO och Comfort. Registrera sedan koderna i vår poängshop. När du samlat tillräckligt många kan du komplettera blöjorna med tröjor, kepsar eller ryggsäckar. *Jag vet inte om koderna från Libero Touch stl 1 fungerar. 

Mer om kampanjen  - libero.se/fotboll/

Liberoklubben, registerar dina koder här - libero.se/liberoklubben/poangshoppen/

 

 

 

 

Tre nya premier från fotboll-VM. Jag gillar bara "Tröja och Keps". 6 koder mot en premie är en jättebra deal! En premie kostat 8-10 koder förr i tiden. *Ja, jag kan mina kampanjer haha...