mel@ni

Kategori: REA/shopping

Ögondroppen har kommit

Va bra!

Kabel

Kabeln till skrivare är sönder. Har precis beställt en ny hos Sunnerberg teknik. Fick betala 39 kr och de bjöd på frakt. Det är en bra deal. Kabeln kostar annars 69 kr hos CDON. 

Post idag

Mina kontantlinser från Lensway har kommit. Det gick fort, det är inte lika besvärligt som den där jäkla beställningen från Amazon hehe..

Från Lensway

Jag fick 100 kr att handla för, ni vet ett födelsedagserbjudande från Lensway. Nu har jag gjort ett beställning och fick betala 172 kr, istället för 272 kr. Jag är ändå nöjd trots att jag fick betala frakt. Min optiker vill ha 640 kr för paket linser. 

 

 

Nya erbjudanden från Åhlens

Så där...

Dagens beställning

Refunder har ett födelsedagserbjudande, man får dubbel återbäring, erbjudandet gäller i 48 timmar från din födelsedag och gäller för ett köp. För att erhålla dubbel återbäring måste du klicka på någon av länkarna i mailet.

Jag har beställt ögonsalva och ögondroppar för 228 kr, men slutnotan blev 174,42 kr. *Först har jag använt en 10 %-rabattkod på Apotek hjärtat och fick ner till 205.20 kr.

 

 

 

Sen har jag kombinerats köpet med Refunders erbjudandet och jag fick 30,78 kr återbäring. 

Det är dyrt att vara blind ha synproblem idag LoL. 

Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher!

Det är sällan jag tar del av födelsedagserbjudanden från Yves Rocher, men My tog del av födelsedagserbjudanden  igår. Födelsedagserbjudanden från Yves Rocher ser lite annorlunda i år. 

 

Det finns två olika födelsedagserbjudanden: 

*Få en födelsedagsgåva på köpet, utan köpkrav. Du får välja en vara (en primer, en hudvårdsprodukt eller ansiktsvårdsprodukt), värdet är ungefär 119 kr. 

*Sen får du en duschtvål på köpet vid köp över 149 kr.  

*Man kan även kombineras köpet med en aktuellt erbjudande. My köpte lite skönhetsprodukter igår och tog två hudvårdsprodukter, då fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten". 

Hon har handlat över 149 kr, först fick hon "30 % rabatt på ena hudvårdsprodukten", en födelsedagsgåva, och duschtvål på köpet. Det är en bra deal, om man handlar mycket på en gång. 

 

 

Födelsedagserbjudanden från H&M

H&M har aldrig haft födelsedagserbjudanden. Men My fick födelsedagserbjudanden från H&M. Man får 25 % rabatt på ett köp. Hon har köpt en klänning till mig...hehe..

Tack My!

Från kökets favoriter

Min Kusmi te har kommit =).

 

 

 

Jag fick även den här rabattkoden, men koden verkar inte fungerar. 

 

Cubus morgonshopping

Morgonshopping för medlemmar fredag 11 maj kl. 8-10 i våra fysiska butiker och från midnatt till 10 online. Som Cubus Friends får du 20% rabatt på alla kläder. Det gäller de flesta Cubus-butiker.