mel@ni

Kategori: REA/shopping

Nelly.com - Up to 50 % off

Inlägg innehåller annonslänkar.

 

 

 

 

Sommarrean är här. Till Nelly.com

 

 

Elgiganten idag

De hittat inte den skrivaren jag ville ha i lagret.

 

 

Jag fick en annan skrivare för samma pris istället, jag är nöjd med köpet. Ord.pris var 499 kr. 

Twilfit - 25 % rabatt på allt

 

 ”Inlägget är reklam för Twilfit och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 

 

Erbjudandet gäller t.o.m 3/6 på hela sortimentet och kan inte kombineras med andra rabatter. Du behöver inte vara inloggad för att ta del av rabatten. Till Twilfit 

 

Biotherm Lait Corporel

Nu vill jag inte ha massa skönhetsprodukter men jag behöver bodylotion. Har beställt Biotherm Lait Corporel via Åhlens. Lotionen har fått bra betyg och kostar 249 kr för 400 ml. 

 

 

Jag har utnyttjat ett medlemserbjudande som gav 20 %, sen har jag använt en bonuscheck på 50 kr och ett presentkort på 100 kr som betningsmetod. Då blev köpet bara 49,19 kr.  

Har även kombinerats köpet med Refunder men Refunder är rätt segt under helgen. 

 

Ögondroppen har kommit

Va bra!

Kabel

Kabeln till skrivare är sönder. Har precis beställt en ny hos Sunnerberg teknik. Fick betala 39 kr och de bjöd på frakt. Det är en bra deal. Kabeln kostar annars 69 kr hos CDON. 

Post idag

Mina kontantlinser från Lensway har kommit. Det gick fort, det är inte lika besvärligt som den där jäkla beställningen från Amazon hehe..

Från Lensway

Jag fick 100 kr att handla för, ni vet ett födelsedagserbjudande från Lensway. Nu har jag gjort ett beställning och fick betala 172 kr, istället för 272 kr. Jag är ändå nöjd trots att jag fick betala frakt. Min optiker vill ha 640 kr för paket linser. 

 

 

Nya erbjudanden från Åhlens

Så där...

Dagens beställning

Refunder har ett födelsedagserbjudande, man får dubbel återbäring, erbjudandet gäller i 48 timmar från din födelsedag och gäller för ett köp. För att erhålla dubbel återbäring måste du klicka på någon av länkarna i mailet.

Jag har beställt ögonsalva och ögondroppar för 228 kr, men slutnotan blev 174,42 kr. *Först har jag använt en 10 %-rabattkod på Apotek hjärtat och fick ner till 205.20 kr.

 

 

 

Sen har jag kombinerats köpet med Refunders erbjudandet och jag fick 30,78 kr återbäring. 

Det är dyrt att vara blind ha synproblem idag LoL.