mel@ni

Kategori: REA/shopping

Handla Hårinpackning Online

Jag använda Matrix Total Results So Long Damage Strength Pak Intensive Masque 150ml . En bra hårinpackning för tjock, grov och skadad hår. Lyko har bästa pris och tar 99 kr för hårinpackningen. Och Lyko har alltid ett bra erbjudande på Matrixsprodukter, man får 3 för 2 . Men den här hårinpackningen tar alltid slut. 

 

Nu har Lyko fått in Matrix Total Results (jag fick vänta i flera månader). Har precis gjort en beställning, har beställt sex inpackningar. Min beställning ser ut så här.

 

Uträkning

*Man får 3 för 2 för Matrixsprodukter.

Inpackning 99 kr x 6 = 594 kr minus 198 kr (3 för 2 erbjudandet), MEN det blev fel, det drog 99 kr extra på (3 för 2 erbjudandet) haha.... Det blev 297 kr rabatt istället för 198 kr. Det blev halva priset för 6 inpackningar. 

Jag har lagt till Resq Olive/Aloe Body Lotion 50ml  för 5 kr för att komma upp till 300 kr. Köpet blev sen 302 kr. Då fick jag fri frakt och kunde använda en rabattkod som gav 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr i efterhand. Jag har även lagt till 10 kr rabatt (bonus från Lyko). Köpet blev 192 kr till slut. 

Köpesumman var 599 kr ( 6 inpackningar plus en lotion) från början men jag fick ner till 192 kr = Fick 68 % rabatt på hela köpet. Jag är jättenöjd!

*Rabattkoden som gav 100 kr rabatt vid för minst 300 kr är ett värvningsserbjudande.

 

 

 

Väljer rätt betallösning

Jag har tagit kontakt Swedbank (är kund hos Swedbank), det gällde en köptransaktion.

Fick lite info om reklamera korttransaktionerDu kan alltid göra en köp- och kortreklamation via internetbanken, om du upptäckt ett kortköp som du själv inte har gjort, eller köpet har blivit fel. Men köp- och kortreklamation gäller bara köpet med kortbetalning. Köp- och kortreklamation gäller alltså inte Swish, banköverföring eller betalning via Klarna.

Jag vet inte hur köp- och kortreklamation fungerar hos andra banker, men jag kan tänka mig de har ungefär samma regler som Swedbank. 

 

MQ har Mid Season Sale. Jag har precis beställt ett par velvet skipants för 149 kr (399 kr). Jag har valt kortbetalning. Jag ska inte använda swish, banköverföring eller Klarna i fortsättningen. Man får även betala ränta för Klarna, det blir 3 kr för 2017. Jävla Klarna hehe... 3 kr är inte mycket pengar, MEN JAG HAR REDAN EN BANK. Det räcker för mig.

 

 

Min dag

Från Smartson; Jag har valt en Apple Cake istället för Strawberry Cheesecake. Jag ska prova kakan nu ikväll =).

 

 

 

Har hämtat min beställning från Amason och Apotek hjärtat. Jag beställde en Wok lock från Amason och jag är nöjd med köpet. Jag är däremot inte nöjd med min beställning från  Apotek hjärtat. Jag hatar när företag skickar stora onödiga paket till en.

nelly.com - Spring Looks up to 50 %

Inlägg innehåller annonslänkar*.

 

 

 

 

 

Till nelly.com

Jävla Apotek Hjärtat

Jag har beställt en ögondropp. fick precis ett jävla smsavi för att hämta ut ett jävla paket hos mitt postbud. Jag är jätte förbannad. Jag beställde bara en liten ögondropp, hur jävla stor kan paketet vara??? Nej, jag vill inte hämta ut mitt paket. Ni vet hur mycket jag hatar mitt postombud. Det är så besvärligt, och mitt postombud ligger långt åt helvete.

Jag är så jävla förbannad. 

Från HM

Min beställning har kommit men jag är missnöjd med leverans. Det tog 9 dagar. Har beställt ett par byxor och hårband. 

apotekhjartat.se rabattkod - 8% rabatt på hela köpet!

Få 8% rabatt på hela köpet! Rabattkod: AWGEN08

Jag har beställt ögondroppar för 36 kr, fick betala 33.12 kr, har kombinerats köpet med Refunder och få 3.11 kr återbäring tillbaka. 

Det är inte dåligt, man sparar tid, man får varor hemlevererar, man slipper gå ut och handla.

Vilket toppenväder det är idag, 

Har solat på balkongen jättehärligt! 

 

 

Jag tog Caesarsallad med kyckling innan träning, på The Bishops Arms i Lund. Maten var jättegod! Det blev 165 kr, men jag fick betala 15 kr. Tack Rebecka för värdechecken på The Bishops Arms.

 

 

 

Hallontarte för 25 kr från International street market. Smördesgsbotten fylld med söt och god vanljkräm och hallon =).

Den var jättegod. 

 

 

 

 

Från eleven.se: Värmeskydd från Maria nila för 84 kr, fick lite produktprover på köpet. Jag är nöjd.

Dagens post & kompensation

Jag fick ett smsavi från Åhléns idag. Jag har inte beställt något från Åhléns och jag har inte fått mejl från de heller. Det måste vara kompensation för den där beställningen *Köp två produkter från Biotherm, få en gåva på köpet. Ni kommer ihåg jag var jättearg för att gåvan kom med i varukorgen, men inte i orderbekräftelsen hehe...

 

 

Fick produkter från Clinique och Dermalogica som kompensation, värde ca 1219 kr. 

 

 

 

 

 

Dagens post - Min t-shirt har kommit, vabra!

Bästa värmeskydd

Jag har använt Maria Nila Kolorit 260 Heat Protector i flera år. Värmeskydd från vanligt matbutiker fungerar tyvärr inte för mig.

 

 

 

Jag har precis beställt Maria Nila Kolorit hos eleven.se. Ord.pris var 139 kr men jag fick ner till 84 kr. Då har jag använt en 15 %-rabattkod och 34 kr/innestående bonus. *Man kan tjäna bonuspoäng genom att skriva en produktrecension. Jag har kombinerats köpet med Refunder men jag har inte fått min återbäring än.

 

 

Jag fick även fyra produktprover på köpet.