mel@ni

Kategori: REA/shopping

Dagens post

Mina beställningar från Black Week har kommit. Det blev 2 par trosor från nelly.com, två st kranstomme, och en box med lösögonfransar. Jag fick även ett sms avi för att hämta ut Kökets box, jag trodde jag skulle få en box avser december. Jag orkar inte hämta ut den i dag, jag är lite sjuk.

Ã…hlens Lund idag

Har hämtat min beställning från Black Week. 

 

 

 

Jag hatar den onödiga stora förpackningen. 

 

 

 

Butikskampanjer

Från eleven.se

Har hämtat hem min beställning.

Dagens paket

Jag har fått min beställning från lyko.se. Jag är så missnöjd med hemleverans. Det är inte budkillens fel. De levererar varor i en viss ordning, jag bor tyvärr precis i stadens utkant. De levererar alltid mitt område sist tyvärr. Jag har samma problem med CGs hemleverans.

Hemleverans på kvällar fungerar bra om du har ett heltidsjobb och inte har tid att hämta ut dina varor, men sen hemleverans fungerar inte för mig.

Budkillen kom kl 21.16. - Det är sen. Jag vill inte bli störd efter en viss tid. Mitt port stänger kl 21.00, jag har ingen lust att öppna min port för någon...speciellt Grusprinsen ..hehe..

 

Apotek Hjärtat. > 20% online på allt

Ett bra erbjudandet. Det gäller även nedsatta varor.

Jag beställde en box med lösögonfransar igår. Den kostat 47,20 kr (ord.pris 59 kr). Fick först 20 % black-friday -rabatt + 20 % olinerabatt + 3,54 kr (7,5 % återbäring från Refunder) = 34,22 kr. Det motsvarar 42 % rabatt. 

 

SJ > Få 20 % rabatt på ditt första köp i SJ app!

Länken till erbjudadet

 

 

 

 

Ibland har SJ Prio bra erbjudandet.

 

Cyber Monday & beställningar

Har beställt en till Rituals, Sweet Sunrise Home Fragrance Sticks, 230 ml för 116 kr, har använt 20%-rabattkod från Åhlens. Man får tyvärr ingen återbäring för Åhlens-köp om man kombineras köpet med rabattkod eller andra erbjudanden. 

Men jag är ändå nöjd med köpet. Sweet Sunrise Home Fragrance Sticks är en utgående produkt, den kostar 145 kr hos Åhlens, ord.pris är 245 kr. 

 

 

 

 

Har beställt två st kransstomme för 65 kr.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens paket från Black Week

Lösögonfransar från eleven.se.

 

 

Mössan från Lindex.

Lager157 💥 Cyber Monday deals från 24 kr

Lager 157 > Dam skjorta och Herr tröja för 24 kr, ors.pris 100 kr. Det är förmodligen dagens bästa deal.

 

 

Nelly > 20% rabatt på hela sajten eller -30 % på alla NLY One

Nelly.com kör fortfarande 20% rabatt på hela sajten alt. -30 % på alla NLY One-plagg. Använd rabattkod: Back5 och få 7 % extra rabatt på -30 % på alla NLY One och 8 % extra rabatt på allt annat. Avdraget verkar ändras hela tiden...så skum. Glöm inte kombineras köpet med Refunder

  

 

 

Har bestält Everyday Eyeshadow Palette Must Have Metallic, paletten kostade 145 kr med 20 % rabatt, men jag fick betala 126 kr efter jag har lagt till rabattkoden, fick alltså 28 % rabatt.

Jag har inte fått återbäring från Refunder än men det gäller bara 4 % återbäring. Vi får se. Refunder är lite segt under helgen. 

 

 

 

 

 från twitter har en rättvis bild på paletten jag har beställt. Jag vill visa er hur ögonskuggor med mycket pigment ser ut....

 

 

 

 

och ögonskuggor som saknar pigment.