mel@ni

Kategori: REA/shopping

Solen

Solen kom fram idag =).

 

 

 

Kvällens middag blev höstgryta med grönsaker och rotfrukter från Coop, för 29 kr hehe.. Middagen är dagens höjdpunkt men det är svårt att alltid hålla fantasin i schack. 

Black Friday på Meds

 meds.se har bra erbjudanden på apoteksvaror. 

 

Jag har beställt; 

Vinylhandske 100 st, 35 kr x 2 (butikspris 135 kr/st)

Tigerbalsam 31 kr x 2 , (butikspris 60-66 kr/st )

TRESemmé balsam 35 kr x 2  (butikspris 42.95 kr/st)

 

Butikspris: ca 475.90 kr 

Utlägg: 202 kr

Inkom.återbäring från Refunder: 10.51 kr

Totalutlägg: 191.49 krJag sparade 273.90 kr (475.90 kr minus 191.49 kr) på det här inköpet! Jag är jättenöjd med köpet. Det är ofta så att det finns större och bättre utbud online än fysiska butiker. 

 

 

 

 

 

Shoppingfesten har startat?

De flesta butiker erbjuder bara 20-30 % rabatt. Har du tur dyker drömvaror upp till fyndprisSverige håller vi oss lite lugnare. Däremot ser det annorlunda ut i USA. 

Det är alltid kul att se dumma människor slåss om onödiga saker som de får betala för...haha.. 

Från Zalando

Jag beställde ett par skor för 279 kr (ord.pris 349 kr). Jag betalade med ett presentkort till ett värde av 202 kr plus 77 kr. Jag sparade 70 kr på det här inköpet!

 

Presentkort från undersökningspaneler och olika erbjudanden är inte gratis. Det kostar tid för att få ihop presentkort som ett extra tillskott till hushållskassan! Vi slipper däremot lägga ut egna pengar när vi handlar. 

 

 

 

Jag beställde också en yogamatta från Manduka för 322 kr (ord.pris 429 kr), jag sparade 107 kr.

Stadium har också denna yogamattan men den kostar 449.25 kr (ord.pris 599 kr) med Black Fridays erbjudanden. Yogamattan från Stadium är inte prisvärd nej!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Årets glögg

Har köp Coops nya äppelglögg för 20 kr. Jag gillar tyvärr inte glögg från Blossa. 

 

 

 

Black Fridays erbjudanden från min Coop Dagens lunch för 29 kr, max 2 per kund. Fika för 5 kr. Bra erbjudanden.

Relaterad bild

 

 

Provsmakningar

julbelysning

Idag erbjuder Åhlens 30 % rabatt på julbelysningGäller bara idag 25/11 på åhlens.se och i varuhusen. 

Jag har beställt Elljusstake Bea i vit för 57:96:-(ord.pris 99:-, rea pris 69.30:- ).  Då har jag kombineras med Refunder och medlemserbjudanden - 15 % rabatt på helt köp från hem & inredn. Har betalat med ett presentkort. 

 

 

 

 Köpet

 

 

Refunder

 

 

Julmat

Min Citygross har fått färska sillar för 36,95 kr/kg. Jag vet att priserna på sill och lax dumpas i december med 20-30 % för att sedan höjas ungefär lika mycket i januari.

 

 

 

Men priset på griskött går i motsatt riktning. Julskinka är ändå inte gott...hehe..

 

 

 

Köpte 2,5 kg sillar, två påsar chips från Lays, och tre brukar inlagd sill (5 kr/st medlemspris) för 125 kr. 

 

 

Köpte också lite grönsaker och div. för 41 kr på Coop. Denna veckan har Coop rödkål för 10 kr/kg. 

Black Week 2019

Den 29 november drar Black Friday 2019 i gång. Reatraditionen kommer ursprungligen från USA och infaller alltid dagen efter Thanksgivning. Black Week 2019 startar istället måndag den 25 november, de flesta nätbutiker tjuvstartar med reaerbjudanden som avlöser varje dag framtill Black Friday.

Bildresultat för Black week

Det finns några saker jag vill ha i år. Annars tycker jag inte om när butikerna hetsar kunderna för fullt med reaklipp och erbjudanden. Jag vill ha ett par bruna stövletter och Manduka Reseyogamatta eKo Superlite från Zalando. Jag hoppas de sänker priset på reseyogamattan. 

Stövletter - brown

 

291175101101, EKO SUPERLITE, MANDUKA, Detail

 

 

 

Julboxar med nedsatta priser är också bra erbjudanden. Men reseyogamattan är viktigare än julboxar med skönhetsprodukter...hehe..

The Scent For Her EdP Gift Set

 

Även i år kommer Malmö Opera att erbjuda rabatter på utvalda föreställningar - https://pages.wordfly.com/malmoopera/pages/Anm-lan-Black-Friday/ .  Förra året köpte jag en biljett till årets julföreställning för halva priset. 

Relaterad bild

Christmas Box i år

I år vill jag ha Kiehls Midnight Recovery Xmas Box för att jag använder Midnight Recovery Concentrate, en ansiktsolja som passar alla hudtyper, och återställer huden under natten. Denna ansiktsoljan är tyvärr väldigt dyrt, 30 ml kostar 420 kr ord.pris. Julboxen känns mycket mer prisvärd än en flaska 30 ml. Boxen kostar 625 kr ord.pris, då får man en flaska Midnight Recovery Concentrate 30 ml och andra skönhetsprodukter. 

Åhlens och Kicks har denna julboxen men de sänker inte priset med uppemot 50 procent. 

Midnight Recovery Xmas Box

 

 

 

Jag vill också ha Lancôme Hypnôse & Mini Mascaras Set. Åhlens har denna boxen för 252 kr (ord.pris 315 kr). 252 kr motsvarar 20 % rabatt. Jag tror det är värt att vänta till Black Friday!

 

 

Hypnôse & Mini Mascaras Set

 

 

Jag gillar annars inte Åhlens. Jag vet de plockar alltid undan julboxar från Kiehls innan mellandagsrean eller slutrean, och plockar fram dem igen nästa jul. Jag vet klädbutiker gör också så, plockar undan plagg efter säsong och plocka fram dem igen på nästa rea. Jag har inget problem alls med den, för att kläder är fortfarande kläder. Däremot är det inte bra att använda gamla skönhetsprodukter, skönhetsprodukter har faktiskt ett utgångsdatum. 

Bildresultat för sixpack santa

 

 

 

Kycklingkorv

Kycklingkorv för 5 kr, en medlemserbjudande från Coop. Lokala avvikelser kan förekomma!