mel@ni

Kategori: REA/shopping

Årets glögg

Har köp Coops nya äppelglögg för 20 kr. Jag gillar tyvärr inte glögg från Blossa. 

 

 

 

Black Fridays erbjudanden från min Coop Dagens lunch för 29 kr, max 2 per kund. Fika för 5 kr. Bra erbjudanden.

Relaterad bild

 

 

Provsmakningar

julbelysning

Idag erbjuder Åhlens 30 % rabatt på julbelysningGäller bara idag 25/11 på åhlens.se och i varuhusen. 

Jag har beställt Elljusstake Bea i vit för 57:96:-(ord.pris 99:-, rea pris 69.30:- ).  Då har jag kombineras med Refunder och medlemserbjudanden - 15 % rabatt på helt köp från hem & inredn. Har betalat med ett presentkort. 

 

 

 

 Köpet

 

 

Refunder

 

 

Julmat

Min Citygross har fått färska sillar för 36,95 kr/kg. Jag vet att priserna på sill och lax dumpas i december med 20-30 % för att sedan höjas ungefär lika mycket i januari.

 

 

 

Men priset på griskött går i motsatt riktning. Julskinka är ändå inte gott...hehe..

 

 

 

Köpte 2,5 kg sillar, två påsar chips från Lays, och tre brukar inlagd sill (5 kr/st medlemspris) för 125 kr. 

 

 

Köpte också lite grönsaker och div. för 41 kr på Coop. Denna veckan har Coop rödkål för 10 kr/kg. 

Black Week 2019

Den 29 november drar Black Friday 2019 i gång. Reatraditionen kommer ursprungligen från USA och infaller alltid dagen efter Thanksgivning. Black Week 2019 startar istället måndag den 25 november, de flesta nätbutiker tjuvstartar med reaerbjudanden som avlöser varje dag framtill Black Friday.

Bildresultat för Black week

Det finns några saker jag vill ha i år. Annars tycker jag inte om när butikerna hetsar kunderna för fullt med reaklipp och erbjudanden. Jag vill ha ett par bruna stövletter och Manduka Reseyogamatta eKo Superlite från Zalando. Jag hoppas de sänker priset på reseyogamattan. 

Stövletter - brown

 

291175101101, EKO SUPERLITE, MANDUKA, Detail

 

 

 

Julboxar med nedsatta priser är också bra erbjudanden. Men reseyogamattan är viktigare än julboxar med skönhetsprodukter...hehe..

The Scent For Her EdP Gift Set

 

Även i år kommer Malmö Opera att erbjuda rabatter på utvalda föreställningar - https://pages.wordfly.com/malmoopera/pages/Anm-lan-Black-Friday/ .  Förra året köpte jag en biljett till årets julföreställning för halva priset. 

Relaterad bild

Christmas Box i år

I år vill jag ha Kiehls Midnight Recovery Xmas Box för att jag använder Midnight Recovery Concentrate, en ansiktsolja som passar alla hudtyper, och återställer huden under natten. Denna ansiktsoljan är tyvärr väldigt dyrt, 30 ml kostar 420 kr ord.pris. Julboxen känns mycket mer prisvärd än en flaska 30 ml. Boxen kostar 625 kr ord.pris, då får man en flaska Midnight Recovery Concentrate 30 ml och andra skönhetsprodukter. 

Åhlens och Kicks har denna julboxen men de sänker inte priset med uppemot 50 procent. 

Midnight Recovery Xmas Box

 

 

 

Jag vill också ha Lancôme Hypnôse & Mini Mascaras Set. Åhlens har denna boxen för 252 kr (ord.pris 315 kr). 252 kr motsvarar 20 % rabatt. Jag tror det är värt att vänta till Black Friday!

 

 

Hypnôse & Mini Mascaras Set

 

 

Jag gillar annars inte Åhlens. Jag vet de plockar alltid undan julboxar från Kiehls innan mellandagsrean eller slutrean, och plockar fram dem igen nästa jul. Jag vet klädbutiker gör också så, plockar undan plagg efter säsong och plocka fram dem igen på nästa rea. Jag har inget problem alls med den, för att kläder är fortfarande kläder. Däremot är det inte bra att använda gamla skönhetsprodukter, skönhetsprodukter har faktiskt ett utgångsdatum. 

Bildresultat för sixpack santa

 

 

 

Kycklingkorv

Kycklingkorv för 5 kr, en medlemserbjudande från Coop. Lokala avvikelser kan förekomma!

Höstlovsbiljett

Höstlovsbiljett från Skånetrafiken -  Höstlovsbiljett för alla mellan 7 och 19 år. Res så mycket du vill för 100 kr. Köp biljetten i Skanetrafikens app. Gäller i hela Skåne 25 oktober–3 november

'🍂Bildresultat för höst nötter

 

Lösgodis

Denna helgen erbjuder Coop Mårtenstorget lösgodis för 29 kr/kg, en bra deal!

Lego

Åhléns erbjuder 20 % rabatt på leksaker. Gäller bara på åhlens.se tom 17/10 för dig som är eller blir medlem. Gäller på ordinarie pris och går ej att kombinera med andra rabatter och erbjudanden. Du måste handla i inloggat läge för att ta del av rabatten.

Jag vill ha några Star wars lego set, men 20 % rabatt på leksaker från Åhléns känns inte prisvärd. Jag väntar till Black Friday för att kolla om de blir bättre pris. Åhléns julkalender erbjuder också 30 % rabatt på lego. 

75229 Star Wars™ Classic, Death Star™ Escape

 

Lego

Jag har fått min Lego "Fairy Batman" =).  Minifiguren kostat 46 kr på Tradera.

 

 

 

 

Jag älskar min Batman =). 

 

 

 

Jag  vill också ha en minifigur Darth Vader.