mel@ni

Kategori: REA/shopping

Kicks - 20% på utvald SPF

*”Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 Kicks - Just nu får ni 20% rabatt på utvald SPF. Erbjudanden gäller Biotherm, Clarins, Filorga, Nivea, Hawaiian Tropic & ACO.  

Jag gillar solskydd från Biotherm.

Babyland - Utelek från 19:-

*”Inlägget är reklam för Babyland och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 Utelek från 19:- . Till Babyland

Yoga - Ja, jag klarade det

 I dagsläget när jag övar på huvudstående/headstands använder jag en handduk som skydd för huvudet. Jag övar headstands flera gånger om dagen och huvudskydd är alltid bra att ha. 

Min beställning från teknikdelar.se har kommit. Jag har beställt ett mobilskydd och musmatta. Jag har faktiskt testat min nya musmatta som huvudskydd, för skojs skull hehe..

 

 

 

 

Vet ni vad?! Musmatta är bättre på att skydda huvudet än handduk. Jag skämtar inte. Min musmatta är 6 mm tjock och hård, men den känns bra, den är lagom hård och mjuk.

 

 

 

 

 

Jag är extra glad idag eftersom jag klarade av att göra Sirsasana I / Supported Headstand. Positionen är inte så svårt. Den påminner mycket om tripod.  Jo, övning ger färdighetNamaste! //

 

Ja, jag klarade det =). 

 

 

Från lyko.se

Min beställning har kommit. Har beställt sex inpackningar och en mini lotion. Ord.pris var 599 kr, men jag fick ner till 192 kr. Ja, jag är jättenöjd med köpet. Fick även ett produktprov på köpet. - Ett tidigare inlägg om min beställning

 

 

 

 

 

Jag fick också en 250 kr-rabattkod på booking.com, det gäller vid köp för minst 75o kr. Jag ska tänka på saken. Bra rabatt annars. 

 

Från Lindex

Mina trosor har kommit, vabra!

Från MQ

Har beställt ett par skipants. Det gick snabbt att beställa och få produkten levererad.

 

Bra tyg!

Handla Hårinpackning Online

Jag använda Matrix Total Results So Long Damage Strength Pak Intensive Masque 150ml . En bra hårinpackning för tjock, grov och skadad hår. Lyko har bästa pris och tar 99 kr för hårinpackningen. Och Lyko har alltid ett bra erbjudande på Matrixsprodukter, man får 3 för 2 . Men den här hårinpackningen tar alltid slut. 

 

Nu har Lyko fått in Matrix Total Results (jag fick vänta i flera månader). Har precis gjort en beställning, har beställt sex inpackningar. Min beställning ser ut så här.

 

Uträkning

*Man får 3 för 2 för Matrixsprodukter.

Inpackning 99 kr x 6 = 594 kr minus 198 kr (3 för 2 erbjudandet), MEN det blev fel, det drog 99 kr extra på (3 för 2 erbjudandet) haha.... Det blev 297 kr rabatt istället för 198 kr. Det blev halva priset för 6 inpackningar. 

Jag har lagt till Resq Olive/Aloe Body Lotion 50ml  för 5 kr för att komma upp till 300 kr. Köpet blev sen 302 kr. Då fick jag fri frakt och kunde använda en rabattkod som gav 100 kr rabatt vid köp för minst 300 kr i efterhand. Jag har även lagt till 10 kr rabatt (bonus från Lyko). Köpet blev 192 kr till slut. 

Köpesumman var 599 kr ( 6 inpackningar plus en lotion) från början men jag fick ner till 192 kr = Fick 68 % rabatt på hela köpet. Jag är jättenöjd!

*Rabattkoden som gav 100 kr rabatt vid för minst 300 kr är ett värvningsserbjudande.

 

 

 

Väljer rätt betallösning

Jag har tagit kontakt Swedbank (är kund hos Swedbank), det gällde en köptransaktion.

Fick lite info om reklamera korttransaktionerDu kan alltid göra en köp- och kortreklamation via internetbanken, om du upptäckt ett kortköp som du själv inte har gjort, eller köpet har blivit fel. Men köp- och kortreklamation gäller bara köpet med kortbetalning. Köp- och kortreklamation gäller alltså inte Swish, banköverföring eller betalning via Klarna.

Jag vet inte hur köp- och kortreklamation fungerar hos andra banker, men jag kan tänka mig de har ungefär samma regler som Swedbank. 

 

MQ har Mid Season Sale. Jag har precis beställt ett par velvet skipants för 149 kr (399 kr). Jag har valt kortbetalning. Jag ska inte använda swish, banköverföring eller Klarna i fortsättningen. Man får även betala ränta för Klarna, det blir 3 kr för 2017. Jävla Klarna hehe... 3 kr är inte mycket pengar, MEN JAG HAR REDAN EN BANK. Det räcker för mig.

 

 

Min dag

Från Smartson; Jag har valt en Apple Cake istället för Strawberry Cheesecake. Jag ska prova kakan nu ikväll =).

 

 

 

Har hämtat min beställning från Amason och Apotek hjärtat. Jag beställde en Wok lock från Amason och jag är nöjd med köpet. Jag är däremot inte nöjd med min beställning från  Apotek hjärtat. Jag hatar när företag skickar stora onödiga paket till en.

nelly.com - Spring Looks up to 50 %

Inlägg innehåller annonslänkar*.

 

 

 

 

 

Till nelly.com