mel@ni

Kategori: REA/shopping

Från Åhlens & Elizabeth Arden GWP 2018

Min beställning har kommit, va bra. Jag gillar de flesta produkterna från Elizabeth Arden som jag har fått förutom två produkter.

 

Har köpt dessa produkter.

 

 

 

Fick olika produkter på köpet.

Kicks - 50% på Clinique High Impact Mascara

”Inlägget är reklam för Kicks och innehåller annonslänkar”.*

 

 

 

 

 

 

Ett bra erbjudande från Kicks. I helgen får du 50% på populära mascaran High Impact från Clinique! High Impact Mascara Black ökar volymen och längden på varje ögonfrans och ger dig fylligare fransar. 112,50 kr (225 kr). Erbjudandet gäller i alla butiker och på kicks.se till och med söndag 25/2 eller så långt lagret räcker. Gäller färgen Black. TIll kicks.se

Från babyshop.se

Fick lego för 29 kr =).

Min nya yogamatta....

...från Sportmore har kommit =).

Få  en gåva från Estée Lauder på köpet

 

Kicks har en erbjudande - Vid köp av två Estée Lauder produkter, varav en hudvårdande, får du en gåva på köpet. 

Gåvan innehåller: En necessär med Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II (7 ml), Advanced Night Repair Concentrate Matrix Synchronized Recovery (5 ml), Pure Color Envy Lipstick - Full size in Promo Round case in shade 420 Rebellious Rose, Sumptuous Extreme Volume Mascara Black (2,8 ml), värde 850 kr.

 

Jag hoppar över erbjudanden. Det är för mycket smink här. Jag har redan necessär och smink. Estée Lauder är ju inte ett välkänt sminkmärke heller. 

 

 

Dagens beställning - lekmer.se

Nu har jag bränt min rabattkod på 100 kr. Jag valde två lego för 49 kr/st = gratis. Men jag fick betala 49 kr p.g.a. frakt. Jag är ändå nöjd med köpet. Det här köpet påminner mig om "köp 2 och betala för 1" erbjudanden. 

 

 

 

 

Ett tips från Gratisguiden

Från gratisguiden: Preglife - Ladda ner appen Preglife och få koder som ger 100 kr att handla för hos Lekmer och Babyshop

 

Det står appen är för gravida och nyblivna föräldrar bla bla! Jag skiter i vilket. Jag vill bara testa appen och se om dessa erbjudanden är bra eller inte. Glöm inte dessa företag få gratis marknadsföring/reklam från mig och andra bloggare. 

*Jag kanske är gravid. Vad vet jag? Grusprinsen var extra kärleksfull i helgen hehe.....

 

 

 

 

I efterhand: Ok, jag fick en värdekod på 100 kr från Lekmer och Babyshop efter registreringen. Jag har även testat dessa värdekoder. Man kan handla produkter under 100 kr med dessa värdekoder, man betalar endast frakt. 

Jag har gjort en beställning hos Babyshop, har valt lego för 99 kr, fick betala 29 kr för frakt. Jag har kombinerats köpet med Refunder för skojs skull, men jag räknar inte med jag får återbäring. Vi får se. Jag vet inte om jag vill använda min värdekod på Lekmer, men jag är ändå nöjd köpet och appen!!!

 

 

nelly.com - 20% OFF NLY Trend

Inlägget innehåller annonslänk. 

 

 

 Erbjudandet gäller t.o.m. 19/2 kl.23.59 (CET). Till nelly.com 

 

Happy Hour på Lindex

Min beställning - Skönhetsprodukter från Elizabeth Arden

Åhlens har ett erbjudanden - Just nu får du en gåva (värde 872:-) när du köper två produkter från Elizabeth Arden, varav en är hudvårande.

 

 

Jag valde två billigast produkter för 224 kr 

- 20 % rabatt med en rabattkod = 179.20 kr

 - Betalat med ett presentkort på 100 kr 

Fick swisha 79.20 kr

 - Fick 8.96 kr återbäring via Refunder

Eget utlägg blir 70.24 kr. Jag är jättenöjd med köpet. Det finns bara två produkter som jag inte vill ha. 

 

 

Min beställning ser ut så här.

Betalning & leverans
Betalsätt: Swish, Presentkort/Tillgodokort
Fraktsätt: Hämtas i varuhus
Varuhus: Åhléns Lund Karta och öppettider