mel@ni

Kategori: Rabattkoder/rabatter/kuponger

ahlens

Personliga erbjudanden från Åhléns - Få 20% på en valfri vara skönhet Gäller ej Byredo, Chanel och Dior, t.o.m. 20200226.

20% valfri vara skönhet

 

yoga mats bag

Jag beställde en yogamatta väska från Abilica på cdon.se för 195 kr och betalade med presentkort till ett värde av 100 kr. Jag fick också 7.02 kr inkommande återbäring från Refunder. Det blev 87.98 kr. 

 

 

 

Jag sparade 211.02 kr, ordpris var 299 kr. 

Matbutiker V 7

Citygross erbjuder Skogaholmslimpa för 10 kr/st. Du får gratis bröd om du använder brödkuponger från Pantapå appen.

 

Citygross erbjuder Pepsodent tandkräm för 5 kr/st.

 

Ta två st Pepsodent tandkräm och få 7 kr rabatt. OBS Kupongen gäller t.o.m. 15/2. 

 

 

ICA Kvantum har Skogaholm lantbröd för 20 kr/st.

Tyck till om din Coop-butik

För Coop-medlemmar: Tyck till om din Coop-butik, och få rabatt nästa gång du handlar!

Som medlem har du nu möjlighet att vara med och svara på en undersökning om du nyligen har besökt en viss Coop-butik. Undersökningen handlar om dina upplevelser av det butiksbesöket. Den tar ca 10 minuter att genomföra och som tack för hjälpen får du 5% i rabatt på ett köp över 100 kr i valfri Coop-butik. Rabattkupongen läggs på ditt medlemskort inom 10 dagar och är sedan giltig 1 månad.

Länken till undersökningen är personligt, och skicka ut som nyhetsbrev.

letsdeal.se

Ett erbjudande från https://letsdeal.se/ - Handla för 200 kr, få en gåva på köpet med webbkod PRESENT. 200 kr, presentkort på Linas matkassen är en bra deal.

Panta med mobilen

PantaPå appen har en ny erbjudande. 

 

 

Denna veckan har Willys Grumme diskmedel 500 ml för 9.90 kr. Använd Grumme kupong från PantaPå appen och få 5 kr rabatt. En bra deal!

 

 

 

Tandborstar

ICA Clemenstorget Lund har tandborste från Jordan för 10 kr/st. Man får dela upp i 4 betalningar och använda 3 kr-rabattkupong. Då får du 4 tandborstar från Jordan för 28 kr (7 kr/st), och en biobiljett på köpet - Mer om kampanjen från Jordan.

Glöm inte att kampanjen pågår t o m 2020-03-30. 

 

 

3 kr rabatt Jordan

 

 

Jag vet det finns en rabattkupong med eankod 9951323 100704 - ta två produkter från Jordan och få 7 kr rabatt. Men de nya snabbkassor på ICA är inte bra. Man kan inte ange kupongens eankod  längre. ICAs snabbkassor kräver papperskuponger.

 

 

 

 

 

 

Pepsodent

Min Citygross har Pepsodent tandkräm för 5 kr/st. Man kan använda en kupong som ger 7 kr rabatt vid köp av två produkter från Pepsodent. Då får du två tandkrämer för 3 kr. 

 

 

Jag köpte två tandkrämer för 3 kr. Jag använder inte produkter från Pepsodent men mina föräldrar gillar  billiga jäxla tandkrämer och tandborstar från Colgate och Pepsodent.

 

 

Handlat mat

Att ta dagliga promenader är ett enkelt sätt att nå en bättre hälsa. Jag småhandlar heller, då kan jag promenera flera gånger i veckan. 

 

Butikserbjudanden på Stora Coop.

 

De glömde köpkravet. 

 

 

Köpte två paket röda vindruvor för 15 kr/st, och två paket ägg för 10 kr/st. 

 

 

smakprover

bästa ansiktsoljan

Jag använder ansiktsoljan som skydd mot kallt och ruggigt vinterväder. Man kan använda ansiktsolja efter serum och före dagkräm, och gärna till natten istället för nattkräm. Jag gillar bäst vegetabiliska oljor (tex kallpressad mandelolja, arganolja mm).

 

Jag har beställt en flaska A-Pro Mandelolja 100 ml för 34 kr via apotea.se.

Bild på A-Pro Mandelolja 100 ml

 

Jag har också beställt en flaska Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil via ahlens.se. Har använt rabattkod VALFRI25 och fått 22.25 kr rabatt. Jag har också fått 1.07 kr inkommande återbäring och sparat 23.32 kr. 

100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil