mel@ni

Kategori: Rabattkoder/rabatter/kuponger

25 % rabatt hos adidas

Jag tycker Adidas har bättre leggings än NIKE - Just don't do it!!!

Den här erbjudanden är bra om du handla över 500 kr, en rabattkod som ger 25 % rabatt på ett köp, och koden gäller även reavaror. 

Endast idag, ange ”FRIENDS” i kassan.

 

 

Happygreen - 100 kr rabatt

 

 

Just nu har Happy Green en bra rabattkod: Få 100 kr rabatt på Happy Green när du handlar för över 300 kr. Klicka här och ange din e-postadress så får du en rabattkod att använda och inspirerande nyhetsbrev om hållbarhet och hälsa."Rabattkoden är Happykoket100". Alla får ändå samma kod hehe...

 

Jag vill ha en ny yogamatta från Jade. Det är så sur, mattan kostar tyvärr 799 kr och finns bara hos enstaka nätbutiker. Jag vet Happy Green har Jade Harmony Professional. Jag är rätt nöjd med min nuvarande reseyogamatta på 1,5 mm, men den glider iväg så fort jag hoppar. 

 

Black Friday sker den 23 november i år. Jag får spara den här rabattkoden tills Black Friday. Det dyker kanske upp en bättre erbjudande/rabatt på Happy Green då. De flesta återbäringstjänster höjer även återbäringen. 

 

 

 

 

 

 

 

Rabatt hos adidas

Har fått en rabattkod på adidas.se. Jag bjuder, koden gäller bara en gång/ett köp. Koden gäller för minst 650 kr så får du 160 kr rabatt på ditt köp om du betalar med PayPal.* Du kan även testa att kombineras köpet med Refunder. 

 
Din unika kod:
S77M-BGVM-44WS-3ZBLC

 

 

Ã…hlens - 25 % en valfri vara

 

*Gäller 14/10 på åhlens.se, på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra rabatter. Gäller ej String och Mini Rodini. Ange webbkod: 25PROC i kassan.
 

Designonline - Fri frakt

Designonline kör fri frakt just nu. Har ni kvar 100 kr-värdekod från Siemens???? Glöm inte att kombinera köpet med en återbäringstjänst. 

stayhard.rabattkod

Fick två jäkla rabattkoder från Geohunt. Alla får väl samma koder.

 

Få 25 % rabatt på en valfri vara, gäller ord.pris. Kod: STAY25

Få 200 kr rabatt på ett köp, gäller bara ord.pris. Kod: STAY200 

Det fanns en rabattkod

Det fanns en rabattkod på Decathlon som gav 50 kr rabatt utan köpkrav. Koden har nu utgått men jag hann två beställningar. 

 1e beställning: 4 st strumpor, och linne för 9 kr (ord.pris 59 kr).

2e beställning : 1 st energibar, och massa strumpor för 5 kr (ord.pris 55 kr).

Det blev 14 kr, istället för 114 kr. Har sparat in 100 kr...hehe...

Ahlens rabattkod

letsdeal.se - 15% extra rabatt.

Det är dags för en rabatthelg!

Vi har riktig helg-feeling och vill få er att känna exakt det också. Därför vill vi erbjuda er deals till ännu bättre priser. Just nu har vi massa godingar på hemsidan, allt från fantastiska restauranger,  höstmode till inredning som ger hemmet det lilla extra.

 

Ange kod SEP2018 för att få 15% extra rabatt på alla deals.

*Rabatten gäller ej resor, sängar, 1-kronorsdeals och utvalda deals. Giltig t.o.m. söndag 23/9 2018. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Ahlens