mel@ni

Kategori: Rabattkoder/rabatter/kuponger

Skanetrafiken

Det har varit massa tågförseningar under sommaren och jag har sökt och fått ersättningar från Skånetrafiken. Det gick att få ersättning Jojosommarkortet, men ersättningen var lågt. Jag fick ihop 21 kr för tre tåg. 

Har laddat kortet med 80 kr, betalat 59 kr. 

 

Lets Deal

Veckohandla

Veckohandla, hur gör du?

Jag var på Stora Coop idag. Har handlat lite mat för 41 kr, men betalat för 26 kr. Alla kuponger gick igenom. Just nu har de extrapris på Bönpasta från Kungsörnen för 10 kr p.g.a. utgående varor. Jag tog bara en för att jag tycka inte så mycket om Bönpasta. 

 

 

 

Smakprover, tog tre. 

Lindex - Kids school start campaign 3 för 2

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för x”.*

 

 

Lindex har en 3 för 2 kampanj på barnkläder. Villkor: gäller 13-22 augusti och endast på barnkläder. Kan inte kombineras med andra rabatter och/eller rabattkoder. Till Lindex

Kod: kids18

 

Malmo Opera erbjudanden

 

Lyko - 10 % rabatt

Har en rabattkod som ger 10 % rabatt, gäller bara en gång/ett köp. Först till kvarn.

 

Din unika rabattkod är: 94VHD6U60SD

Koden gäller i 48 timmar och anges i kassan innan du slutför ditt köp på Lyko.se, sedan levereras produkterna på rekordtid. Erbjudandet gäller ej produkter från Maria Åkerberg, Dr Dennis Gross eller i butik.

Dominos pizza

Rätt ok erbjudanden?

Kokets favoriter - 10 % extra

10% EXTRA rabatt på allt i kampanjen! Ange rabattkod:SLUTSPURT i kassan så dras extrarabatten av. Vissa produkter finns bara ett fåtal kvar av, så "först till kvarn" gäller!

Sensommarjakten

Har testat Sensommarjakten från Geohunt, en spelapp där du kan vinna priser. Jag vill bara ha priser från greatdays.se och 7-eleven. Men jag fick en kod som ger 200 kr rabatt på Citypaket med Airtours. Vinsten/erbjudanden är rätt värdelös när de inte har flyg från Köpenhamn.

 

Jag bjuder.

Stora Coop V 32

*Barilla pasta och sås för 5 kr/st.

*Vattenmelon för 5 kr/kg.

 

 

Ni behöver bara eankoder.