mel@ni

Kategori: Rabattkoder/rabatter/kuponger

KFC

För ett tag sedan gjorde jag en undersökning från KFC och jag fick ett erbjudande i efterhand - få 50 % rabatt på originalBBQ meal/Chicken Mix meal eller Halloumi burger meal. 

 

 

Idag utnjyttade jag erbjudandet och valde Chicken mix meal. Jag fick betala 44.50 kr istället för 89 kr. En bra deal ju =). 

 

 

Chicken mix meal innehåller 2 hot wings, 2 kycklingbitar, 2 kycklingfiléer, en liten pommes, en dipsås och dryck. Här valde jag ett paket mjölk och vatten till maten. Maten var jättegod!

 

Rexona 5 kr

cervera 20% extrarabatt

Som medlem får du just nu ytterligare 20% extrarabatt på nedsatta REA-priser med kod medlem20. Erbjudandet gäller t.o.m. 26/1 och rabatten dras i kassan. Passa på att fynda bland populära varumärken i butik eller cervera.se.

 

 

pepparkakshus

ICA Kvantum Mobilia Lund har pepparkakor och Pepparkakshus från Annas.

 

 

Pepparkakshus från Annas har kort datum. Går det att spara Pepparkakshus till nästa jul? De flesta människor äter ändå inte sitt pepparkakshus.

 

 

Provsmakning av drycker från Kiviks Musteri och sushi. 

 

 

Lipton te

Jag tycker inte om Lipton te men jag vet ICA Maxi och Kvantum har Lipton pyramid te 2 för 25 kr denna veckan. Hemköp har också pyramid te för 10 kr/st/medlemspris.

 

Ni kan utnyttja denna kupongen och få 10 kr rabatt vid köp av 2 paket.

 

Hemköp 

Maxi & Kvantum

CityGross

Jag ser verkligen INTE fram emot att CityGross Lund lägga ner innan sommaren.

Bildresultat för ledsen

 

Min CityGross har alltid förmånliga priser på färsk fisk. Veckans erbjudanden - Regnbåge för 69.95 kr/kg. 

 

 

Köpte en regnbåge för 116.70 kr. Fisken vägde ungefär 1.67 kg. 

 

 

Julartiklar för 5 kr/st. 

 

 

 

Halva priset

 

 

Det blev också en Seventh Generation Diskmedel från Flarie Store.

 

 

Kupong

Från Twilfit

Fick två BH för 100 kr. Jag är nöjd =)!

Rabattkod TWILSALE  gäller fortfarande. Få 50% extra på alla reavaror från varumärket Twilfit och 30% extra på alla reavaror från externa varumärken. 

Reklamblad Vecka 3

En bra vecka. ICA MAXI, Hemköp och Stora Coop kör 10-kronorsvecka på mat & varor > kampanjveckan.se/reklamblad

Relaterad bild

 

 

Flarie Store erbjuder halva priset på MAX-erbjudanden. Jag gillar "få en kaffe" och "köp kaffe & få dessert på köpet". 

 

 

 

Varor med kort datum

Förr tog jag alltid mat och produkter längst in i hyllan med längst datum. Nu köper jag gärna frukt, grönsaker, havredryck och mjölk med kort datum just för att jag tänker på att det är så onödigt att det kastas. Jag bry mig inte så mycket om kött. Bröd vill jag dock alltid ha färskt! 

Min Citygross brukar ha rödmärkt med 25 % nedsatt pris på kött och mejeriprodukter. Jag tycker att det bör vara 50 % eller mer, då är det helt okej att köpa. De flesta Hemköp-butiker i Malmö erbjuder varor med kort datum för 10 kr/per 

 - Bäst före datum är ändå inte sista förbrukningsdag - 

 Relaterad bild

 

 

Jag fick en påse sparrispotatis och två kålrot för 10 kr. Dessa sparrispotatisar har fått lite groddor, men dom är inte gröna. Dom är jättegoda, smakar ungefär som mandelpotatis. 

Handlade mat

Det blev 3 st Brie för 60 kr, 3 st ost Gorgonzola för 60 kr, Picadeli sallad  kr, 2 paket ägg 15-pack för 40 kr, 4 st diskborstar för 40 kr, en påse blodapelsin för 20 kr, 2 st Sesamknäck för 10 kr, 1 st Läkerol för 10.95. 

Plus varor med kort datum för 10 kr/per påse: En påse Sparris potatis & 2 st kålrot. Och en påse apelsin. Allt för 274.05 kr.

Jag fick betala 4.05 kr - Tack vore sallad-kupongerna haha... 

 

 

Man måste dela upp köpet & betalningen för att snabbkassor kan inte ta emot hur många varor och smskuponger som helst. Det är max 15 varor/per köp som gäller.

Bildresultat för snabbkassor hemköp