mel@ni

Kategori: Nöje/aktiviteter

Nova Lund

Karnevalen

Jag älskar regn hehe...Dancing in the rain =).

 

 

 

Åh, vilket liv. Karnevalståget var verkligen awesome idag =).

 

 

 

 

Supergoda churros.

 

 

 

 

CG delade ut gratis kolsyrat vatten.

 

 

 

Gratis kaffe och popcorn. 

Malmöfestivalen

Skördefest i Slottsträdgården

Min fredag

Landskronakarnevalen idag.

 

 

 

 Har badat och testat SUP yoga idag.

 

 

 

Socialdemokraterna bjöd på popcorn. 

 

 

 

Pingstkyrkan bjöd/bjuder på fika. Jag tog inte kakor. 

Stand Up Paddle Board & SUP Yoga

Testat Stand up paddle board idag. Vi hade tyvärr otur med havsströmmar idag. Vi kunde inte ro framåt. Vi gav upp efter 15 min.

*Det kostar 50 kr för 15 min. 50 kr är väl ingenting men det står inget om priset på hemsidan.

 

 

 

Istället för Stand up paddle board fick jag testa SUP Yoga i 45 min ( SUP-yoga är helt enkelt yoga som utövas på en sådan bräda). Jag gjorde faktiskt en tripod headstand men den höll bara i tre sekunder...haha..

 

 

 

Jag ÄLLLLSKAR SUP Yoga och jag vill testa SUP Yoga igen. Jag vill träna mer balansen och tripod. Jag kan göra tripod utan problem men det är inte samma sak i vattnet. Det är svårare att behålla balansen i vattnet. 

I luften

Nu har jag haft min helikoptertur. Joooodå. Det var kul =).  Jag satt i framsätet bredvid föraren, bästa platsen på planet. Vi var i luften i ungefär 10 min. 

 

 

 

Jag tycker 400 kr för en 10 min helikoptertur är ändå prisvärd. En helikoptertur kostar annars 900-1000 kr/per person för 15-20 min. Nästan gång får jag ta en helikoptertur över Manhattan i New York i stället haha....  

 

 

 

 

 

Landskronakarnevalen

Landskronakarnevalen startar imorgon, jag ska dit.

Jag ångrar mig, jag vill ändå prova "Citytur med helikopter". Det kostar bara 400 kr, varför inte.  Jag ska även prova Stand Up Paddle, Sup yoga, och strandyoga m.m. När ska du dit My???

 

Salsafestival på Ribban

Låter kul. Mer info finns på www.malmosalsafestival.se 

Hemma igen

*Har grillat och sovit i tält. Det var jättekul. Jag åt massa grillkött igår, har värsta ångest just nu. Nu ska jag inte äta kött i två veckor (förutom fisk). 

 

*Nu har jag gjort ansiktslyft med ultraljud (för att strama åt huden). Det gjorde lite ont, men huden känns mycket fastare, mer elastisk och jäkla fräsch i efterhand. Nu ser jag lite yngre ut och jag har mindre rynkor och mörka ringar under ögonen. Jag får slutreslutat om tre månader. Det är inte så att man bli av med alla rynkor och mörka ringar men all blir mindre i efterhand. 

Ja, jag är nöjd med behandingen. Det kostat ungefär 3400 kr, det är värt varenda krona. Fy, va jag hatar mörka ringar haha..